Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • borgman

    pošto si neizlječivi kapitalist, stvarno boli kada braneći "sustav" sjedneš na kaktus. Čuo sam kako su ti "neprijatelji" na "politici" pripremili karmine :-)
    Spomenuo si sada i skeniranje gen.koda... bravo... ekonomski jako isplativo...jedino osiguravateljnim kućama, a tebi, (a sebe smatraš za ubermencha, zamisli "loš" rezultat skena... kako bi se osjećao... kada bi znao da je premija 50x skuplja jer si "potencijalno" bolestan)....
    da to su "teoretičari zavjere", trkeljala... i "the ecconomist" je VRHUNSKI izvor podataka.
    Uz osmijeh, Zvone moj Radikalni... svaki list piše ono što mu vlasnička struktura nalaže, a to nije nužno ISTINA. Ono što sam pročitao (koliko moj skromni engleski dopušta)... u tom ecconomistu (na koga si me ti naveo), koliko god IZGLEDA kao informacija (jer se slaže s tvojim uvjerenjem), često je pamfletističko trkeljenje (iskrivljavanje istine) i sarkazam moćnih prema slabijima, kao i opravdavanje agresivne neokolonijalističke politike , uz promoviranje tvrdokornog kapitalizma kao jedinog rješenja za sve...ma jebo republikance... i zdrav mi bio ( dok ne dobiješ prvi račun za zdravstvene usluge za koje se zalažeš, umnožen za koeficijent kvalitete genetskog koda).

    avatar

    21.04.2008. (12:21)    -   -   -   -  

  • don Branko

    moraš češće i dulje pisati pa bude i rezultata

    avatar

    21.04.2008. (13:11)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    dragi borgmane, ajde daj molim te reci što si ti to pročitao u The Economistu a da je "pamfletističko trkeljanje" !!!

    DE MATERE TI, daj citat, daj link pa da malo prodiskutiramo!

    Ovakvo neargumentirano, neutemeljen trkeljanje tipa "serem samo da serem" baš mi i nije u skladu s ugledom koji borgman ima (barem u očima Zvone Radikalnog).

    avatar

    21.04.2008. (13:25)    -   -   -   -  

  • borgman

    Nemam toliko vremena kao ti za bloganje... pogotovo za pisanje toliko velikih postova ;-)
    Eto , pročitao jedan "zluradi članak", gdje se vidi:
    - želja za investiranjem u "proizvodnju vode", i uvlačenjem kapitala u tu malu zemlju, jeftine radne snage
    - i to će napraviti "komunisti" -a ne mi!

    Nepal's election
    The Maoists triumph

    Apr 17th 2008
    The Economist Newspaper
    The former rebels surprise everyone with a stunning electoral success. That may prove to have been the easy part
    ---više zluradosti nego kod mene...ikada
    ---a ovo su ti komentari čitatelja
    (i gle čuda kao da sam ih ja pisao:-)))
    The economist is always enthusiastic to show their subjective resentments over any good aspect that has some relations with communism,even just from their fancy.
    ...
    Why does The Economist seem so reluctant to welcome the result of a democratic process and a spectacular victory for the rebels. Decades or centuries of rule by the King and other established political organizations has achieved to create one of the poorest countries in the world. So why does it surprise to see them being rejected in a largely free and fair election. Please strive to be as objective as possible in reporting news, even when you have to deal with results that you may not have wished for.

    avatar

    21.04.2008. (14:07)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    borgmane, borgmane :-)))

    PRVO, ovaj komentar koji si ti ocijenio "zluradim" je NAPROSTO BRILJANTAN i svatko ko dobro kuži engleski vidi koliko je to dobro napisano. Zajebancija ? APSOLUTNO! Ali, ni u kojem slučaju NE DOKAZUJE TVOJE TEZE jer se u Economistu na taj način zajebavaju sa svima. I upravo taj humoristični pristup (standardni engleski sarkazam ;-) je ono što ljudi (većinom) vole u Economistu.

    DRUGO - ništa nisi rekao !!! Ove prve dvije natuknice AMA BAŠ NIŠTA NE DOKAZUJU/POKAZUJU, a i ovi komentari samo izražavaju nekakvo mišljenje bez ama baš ikakve diskusije o nekoj krivoj činjenici, navodu ili zaključku u tekstu.

    Pa ću opet ponoviti "izazov" - citiraj u navodnicima komad teksta iz članka u Economistu i reci što je u njemu krivo pa da imamo ozbiljnu diskusiju, a ne ovo trkeljanje :-)

    avatar

    21.04.2008. (14:50)    -   -   -   -  

  • stefica

    ah moram priznat da sam ovo sad samo "protrcala" ali uvik me fascinira kako to neko iz cro zna bolje od amera sta to oni ustvari oce..A jos mi je lude kad mi "nasi" (i oni unutra i oni vani) kazu da sam retardirana zato jer bi opet glasala za republikance..niti ne pitajuci zasto? ..a pazi ovo, od mojih prijatelja amera, onih koji glasaju za demokrate, nikad nista lose ni uvredljivo nisan cula zbog toga, jer to je moja odluka!..meni je to ziva potvrda da je demokracija u ovoj zemlji cvrsto ukorijenjena...a ne ka kod nas di ako se ne slazes sa nekim, odma te proglase glupim i maloumnim.
    O Economistu necu trosit rici jer je dosta da se zna da je meni za par predmeta ekonomije bija obavezno stivo.

    avatar

    21.04.2008. (16:57)    -   -   -   -  

  • barba

    AMassachusetts je je jedina savezna drzava KOJA JE UVELA OBAVEZNO PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE kao u Svicarskoj, a pod sintagmom AKO STE OBVEZNI OSIGURATI AUTO, ONDA STE OBVEZNI OSIGURATI I SVOJE ZDRAVLJE.

    avatar

    21.04.2008. (19:46)    -   -   -   -  

  • Herzog

    Evo, bas danasnji (ponedjeljak) komentar Paula Krugmana u New York Timesu,naslovljen sa Running Out of Planet to Exploit pocinje sa :Nine years ago The Economist ran a big story on oil, which was then selling for $10 a barrel. The magazine warned that this might not last. Instead, it suggested, oil might well fall to $5 a barrel.
    In any case, The Economist asserted, the world faced “the prospect of cheap, plentiful oil for the foreseeable future.” Last week, oil hit $117.
    Visokoskolska ustanova na kojoj sam angaziran posljenjih dvije godine ako spominje The Economist onda je to uglavnom kao primjer povrsnosti.

    avatar

    21.04.2008. (21:21)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Herzog, dvije stvari:

    1) što je Krugman pisao kad je nafta bila 10 US$ po barelu ?
    2) na kojoj visokoškolskoj ustanovi si angažiran, ako se smije znati ? I imaš li još kakav primjer ovakve "površnosti" (naravno, karakterizirati promašenu prognozu The Economista od prije 9 godina kao "površnost" je po meni prilično pogrešno, ali dobro ...)

    avatar

    21.04.2008. (22:26)    -   -   -   -  

  • Ivan

    Lista instruktora po gradovima, EH i HE rječnik na www.moje-instrukcije.com

    avatar

    21.04.2008. (22:36)    -   -   -   -  

  • Herzog

    Zvone,
    1. Sto je Krugman pisao kad je nafta bila 10 dolara po barelu ne bi trebao biti argument protiv njegovog danasnjeg teksta. Kazem, bas danas sam naletio, ali Economist se inace koristi standardno kao takav primjer. No, potaknuo si me da pogledam sta je Krugman pisao, pa evo na Wikipediji od koje sam poceo traziti linkove vec u prvim rijecima o Krugmanu,koji je svrstan medju pedesetak top ekonomista u svijetu, pise da je kritizirao fiksni tecaj prije azijske krize i LTCM prije ruske krize. Drugim rijecima, predvidio je. Medjutim, sustavno gledajuci, on je predvidjao probleme a Economist u primjeru koji on navodi predvidja kretanje trzista. To je velika razlika - jer je nacelo you can not beat the market kljucno za razumijevanje trzisne ekonomije. Samo sudionici trzista pokusavaju predvidjeti kretanje na trzistu. Economist kad opisuje trendove ponasa se kao da sudjeluje na trzistu, a to onda vise nisu novine nego trgovina. Kad bi bilo moguce pobijediti trziste (beat the market) ono vise ne bi bilo mehanizam preuzimanja rizika.
    2. Ne moze se znati na kojoj sam visokoskolskoj instituciji angaziran jer sma na zalost jedini iz Hrvatske, pa se bojim da bi me moji bivsi kolege nasli a to mi ne bi bilo drago (iako mislim da ne radim nista sramotno nego se zabavljam). Mogu samo reci da je standardno rangirana medju deset, dvadeset najboljih na svijetu (ovisno o rankingu). I moj anagazman nije visoka pozicija nego bas niska. Svejedno, zabavno je

    avatar

    21.04.2008. (22:56)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Herzog - sve pet i nisam mislio "dirati" u Krugmana (iako bi sad rado pošao potražiti i njegova kriva predviđanja ;-), ali mislim da ovakva kritika: "Economist kad opisuje trendove ponasa se kao da sudjeluje na trzistu, a to onda vise nisu novine nego trgovina" baš i nije opravdana.

    The Economist definitivno izriče svoj stav, a vrlo često i predviđanja "što bi moglo biti" (iako gotovo uvijek opišu i poneku alternativu), ali ja to ne smatram nedostatkom - čak dapače :-)

    Uostalom, koliko je doktorata napisano upravo na temu predviđanja kretanja tržišta ...

    avatar

    22.04.2008. (00:17)    -   -   -   -  

  • borgman

    zvone moj dragi :-) eto, sada se vide dva oprečna svijeta koja živimo. Ta kao meni !"koji optužujem" kažeš ..."citiraj u navodnicima......"
    Jabuko moja. Ja Radim. Ne živim od često zastarjelog trkeljanja po sveučilištima, državne plaće, niti od bilo kojega oblika uredskog "rada".... Ja naime još na sebi nosim "trliš".
    Meni se eto, jer sam imao prilike DOBRO upoznati Engleze, Škote, Irce... i ine (radeći 5 godina s njima, rame uz rame, tj. smrdljive čarape uz smrdljive čarape), taj isti Economist ne sviđa. Sigurno ne toliko da bi potrošio sate tražeći "nijansirane" poruke i tvoj tako dragi "engleski sarkazam".
    Ono što se tebi sviđa u ovom članku je npr. isto ono što je Grga Zlatoper tamburao na Glasu Amerike, koliko ono, 20-ak godina. Svi marketinški "trikovi" na jednom mjestu.
    Tvoje mišljenje o "odlično napisanom tekstu"... ,a nije svatko rođen za čitanje "između redova" (ni ti se baš nisi "proslavio" traženjem "drugog smisla" u mojim komentarima :-)...
    U prvom "neideološkom" sloju , stvarno neloš tekst...
    U sloju ideologije (insinuacija) i psihološkog navođenja... prepun perfidnog sranja...
    Tebi to naravno ne smeta jer si već "ideološki podojen"... meni smeta :-)
    Ljudima iz svijeta 0 i 1, zona "sivoga" baš nije omiljena, (najčešći uzrok bug-ova i crashdown-a) pa se od nje distanciraju i odabiru svoj pol ;-))
    Ti bi valjda želio biti "1":-)))
    Još češća je to pojava među "fakultetlijama", gdje diploma u jednom zvanju "daje za pravo" trkeljati o drugim područjima (pogledaj svoje komentare o vojsci i naoružanju, sa naglaskom na vojnu ekonomiju:-).
    A ja te eto, posjećujem barem pet-šest puta dnevno, jer držim "otvorene oči" i pazim što moji "FERENGI JUNIOR-i rade skriveni mračnim zidovima Kockice...jer kako bi rekli oni "The truth is out there!"...samo je problem u tome što je neki vide, a neki ne :-) I tko bi znao , Tko je u pravu :-)))))

    avatar

    22.04.2008. (06:37)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    borgmane, hoćeš reći da ti ne voliš The Economist po "osjećaju za feeling" :-)

    To je APSOLUTNO tvoje pravo, ali nadam se da shvaćaš da onda ne može biti nikakve ozbiljne i konstruktivne diskusije. A ukoliko su u tvom "drugom sloju" sve zamjerke na razini one iz tvog prethodnog komentara (kad na Economistovu opservaciju "The former rebels surprise everyone with a stunning electoral success. That may prove to have been the easy part" kažeš - "više zluradosti nego kod mene...ikada") onda sorry, ali you don't have a case here :-)

    A što se tiče 0 i 1, meni se čini da si UPRAVO TI ekstremaš koji ne priznaje nijanse sivog, i u svemu vezanom uz kapitalizam (i Ameriku) ide tražiti i "dokazivati" nule.

    Ja sam, s druge strane, poprilično svjestan sivih nijansi u većini tema o kojima raspravljamo, ali s obzirom da sam u svom stavu u debeloj manjini, prilično često primjenjujem tehniku "ekstremašenja" na svoju stranu - ponajviše da vidim što će drugi reći ... a i malo "provokacije" dušu dalo za diskusiju :-)

    A što se tiče "pojave među "fakultetlijama", gdje diploma u jednom zvanju "daje za pravo" trkeljati o drugim područjima", lijepo sam ti rekao - POKAŽI TI SVOJE ZNANJE I UHVATI SE U KOŠTAC S NEKOM TEMOM OBRAĐENOM U ECONOMISTU pa da vidimo ko više zna, ko trkelja a ko koherentno iznosi argumente i činjenice (a ne nekakva slojevita stajališta po "osjećaju za feeling" ;-)

    Eeee, ali ti "nemaš vremena", a i "sve što si trebao naučiti o svijetu si naučio radeći 5 godina s Englezima, Škotima, ....". I da budem iskren, to iskustvo je definitivno dragocjeno, ali ako misliš da ti ono daje neko bogom dano pravo na "istinu", onda si se malo zeznuo!

    avatar

    22.04.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • borgman

    "da si UPRAVO TI ekstremaš koji ne priznaje nijanse sivog, i u svemu vezanom uz kapitalizam"- e uhvatio si me... skoro pa si u pravu :-))))

    a ovo je , em' oksimoron, prema dijagnozi za mene ;-)
    "Ja sam, s druge strane, poprilično svjestan sivih nijansi u većini tema o kojima raspravljamo, ali s obzirom da sam u svom stavu u debeloj manjini, prilično često primjenjujem tehniku "ekstremašenja" na svoju stranu"
    -a onako ljudski, kada si već svjestan "sivoga" , koji k... zajebaješ pošten svit? kad misliš drugačije. Zvone-oksimoron, agent provokator?

    "daje za pravo" trkeljati o drugim područjima"- je li tako čupaš iz konteksta i ostale stvari, jer se ova dijagnoza odnosila na TEBE i tvoje "drobljenje" o vojsci i naoružanju. Kada zakačim neki doktorat iz ekonomije uz svoje prezime, onda ću imati pravo biti "crackpot" za to područje... do tada, radim "po osjećaju za feeling". Ti po tom kriteriju imaš pravo "drobiti" o informatici, a o drugim stvarima ovog našeg života... imaš pravo "na osjećaj za feeling" kao i ja...

    i na kraju... u radnoj knjižici mi je više od 15 godina rada, bez rata..." radeći 5 godina s Englezima," je samo NAJBOLJE plaćenih 5 godina:-)... a oni s kojima sam radio su "egzekutori" nekih planova koje ti trpaš u "teorije zavjere" :-)
    "Bogom dano pravo" inače, kao ateisti mi ne treba jer ne postoji :-) Pogotovo ne na Istinu koja je duboki filozofski pojam koji je vrlo osoban, kao i riječ "sloboda"...
    I naravno "0" ili "1" uvijek si za mene jednako vrijedan :-)

    avatar

    22.04.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • borgman

    uh, ode vrijeme za marendu :-)

    avatar

    22.04.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • trolčina

    mene recimo fascinira ova jučerašnja vijest koja pokazuje da je kapitalizam u teškoj krizi:

    http://nysun.com/news/food-rationing-confronts-breadbasket-world

    Food Rationing Confronts Breadbasket of the World
    By JOSH GERSTEIN, Staff Reporter of the Sun | April 21, 2008

    MOUNTAIN VIEW, Calif. — Many parts of America, long considered the breadbasket of the world, are now confronting a once unthinkable phenomenon: food rationing.

    Rice is stored at a National Food Authority warehouse at Manila, the Philippines, on April 17.
    Major retailers in New York, in areas of New England, and on the West Coast are limiting purchases of flour, rice, and cooking oil as demand outstrips supply. There are also anecdotal reports that some consumers are hoarding grain stocks.

    At a Costco Warehouse in Mountain View, Calif., yesterday, shoppers grew frustrated and occasionally uttered expletives as they searched in vain for the large sacks of rice they usually buy.

    “Where’s the rice?” an engineer from Palo Alto, Calif., Yajun Liu, said. “You should be able to buy something like rice. This is ridiculous.”

    The bustling store in the heart of Silicon Valley usually sells four or five varieties of rice to a clientele largely of Asian immigrants, but only about half a pallet of Indian-grown Basmati rice was left in stock. A 20-pound bag was selling for $15.99.

    “You can’t eat this every day. It’s too heavy,” a health care executive from Palo Alto, Sharad Patel, grumbled as his son loaded two sacks of the Basmati into a shopping cart. “We only need one bag but I’m getting two in case a neighbor or a friend needs it,” the elder man said.

    The Patels seemed headed for disappointment, as most Costco members were being allowed to buy only one bag. Moments earlier, a clerk dropped two sacks back on the stack after taking them from another customer who tried to exceed the one-bag cap.

    “Due to the limited availability of rice, we are limiting rice purchases based on your prior purchasing history,” a sign above the dwindling supply said.

    Shoppers said the limits had been in place for a few days, and that rice supplies had been spotty for a few weeks. A store manager referred questions to officials at Costco headquarters near Seattle, who did not return calls or e-mail messages yesterday.

    An employee at the Costco store in Queens said there were no restrictions on rice buying, but limits were being imposed on purchases of oil and flour. Internet postings attributed some of the shortage at the retail level to bakery owners who flocked to warehouse stores when the price of flour from commercial suppliers doubled.

    The curbs and shortages are being tracked with concern by survivalists who view the phenomenon as a harbinger of more serious trouble to come.

    “It’s sporadic. It’s not every store, but it’s becoming more commonplace,” the editor of SurvivalBlog.com, James Rawles, said. “The number of reports I’ve been getting from readers who have seen signs posted with limits has increased almost exponentially, I’d say in the last three to five weeks.”

    Spiking food prices have led to riots in recent weeks in Haiti, Indonesia, and several African nations. India recently banned export of all but the highest quality rice, and Vietnam blocked the signing of a new contract for foreign rice sales.

    “I’m surprised the Bush administration hasn’t slapped export controls on wheat,” Mr. Rawles said. “The Asian countries are here buying every kind of wheat.”

    Mr. Rawles said it is hard to know how much of the shortages are due to lagging supply and how much is caused by consumers hedging against future price hikes or a total lack of product.

    “There have been so many stories about worldwide shortages that it encourages people to stock up. What most people don’t realize is that supply chains have changed, so inventories are very short,” Mr. Rawles, a former Army intelligence officer, said. “Even if people increased their purchasing by 20%, all the store shelves would be wiped out.”

    At the moment, large chain retailers seem more prone to shortages and limits than do smaller chains and mom-and-pop stores, perhaps because store managers at the larger companies have less discretion to increase prices locally.

    Mr. Rawles said the spot shortages seemed to be most frequent in the Northeast and all the way along the West Coast. He said he had heard reports of buying limits at Sam’s Club warehouses, which are owned by Wal-Mart Stores, but a spokesman for the company, Kory Lundberg, said he was not aware of any shortages or limits.

    An anonymous high-tech professional writing on an investment Web site, Seeking Alpha, said he recently bought 10 50-pound bags of rice at Costco....

    ostatak na linku...

    avatar

    22.04.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    borgmane, nema smisla da na gluposti (prepiranje sa mnom ;-) trošiš dragocjeno vrime za marendu.

    OVO JE KLJUČ - "a oni s kojima sam radio su "egzekutori" nekih planova koje ti trpaš u "teorije zavjere" :-)"

    Dakle, ti IMAŠ INFORMACIJE IZ PRVE RUKE !!! DAAAAAJ MAJSTORE, to mi daj, pusti Economist, pusti trkeljanje i fajtanje za i protiv kapitalizma! Ajmo malo pričati o tvom KONKRETNOM iskustvu!

    Samo mi nemoj reći, "e ne smin o tome pričati" :-)))

    avatar

    22.04.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @Herzog - s ovime si se malo zeznuo:

    "Ne moze se znati na kojoj sam visokoskolskoj instituciji angaziran jer sma na zalost jedini iz Hrvatske, pa se bojim da bi me moji bivsi kolege nasli a to mi ne bi bilo drago (iako mislim da ne radim nista sramotno nego se zabavljam). Mogu samo reci da je standardno rangirana medju deset, dvadeset najboljih na svijetu (ovisno o rankingu). I moj anagazman nije visoka pozicija nego bas niska. Svejedno, zabavno je

    Kad ovako nešto pročitam, meni onaj ko to piše uglavnom izgleda SMIJEŠAN :-)

    Aha, radiš na jednom od najboljih sveučilišta u svijetu I ONDA SE NE SMIJE ZNATI ŠTO PIŠEŠ PO BLOGOVIMA! Ako ima iti jedno mjesto koje čovjeku omogućava na bez straha iznosi svoje mišljenje, onda je to upravo najboljih 20-ak sveučilišta na svijetu! Pogledao sam tvoj blog i doista ne vidim tamo nekog kompromitirajućeg materijala :-) A nema ga ni u tvom komentaru.

    Što znači da ti moram vjerovati na riječ da si tako "dobar" :-). I to nije uopće toliki problem, ali s obzirom na to kako mi ide na blogu u zadnje vrijeme, mislim da je u redu zatražiti jedan "dokaz".

    Pa te molim da (za razliku od prethodnog promašenog opanjkavanja The Economista zbog krive prognoze prije 9 godina) NAĐEŠ NEŠTO KONKRETNO A S ČIME ĆEŠ POTVRDITI TEZU O "POVRŠNOSTI" ECONOMISTA!

    Dakle, traže se krive i pogrešne činjenice, neutemeljni zaključci i slično (možeš ukazivati i na krive "prognoze", ali to ne računam, kao što sam gore napisao!)

    Onda ... ? Prihvaćaš izazov ili ćeš (kao borgman) pobjeći glavom bez obzira :-P

    avatar

    22.04.2008. (11:45)    -   -   -   -  

  • Herzog

    Naravno da nema nista kompromitantno u onome sto pisem po blogovima, ali je smijesno i glupo trositi vrijeme na to, iako me zabavlja. To je kao gledanje sapunica na televiziji, nimalo pametnije. To da sam otvorio blog sam i zaboravio. Evo ni sad ga nisam otvorio da vidim sta sam prije par mjeseci napisao tek toliko da imam nick.
    A sto se tice Economista, to stvarno nije tema kojom bih se bavio. Ja sam te samo usput informirao kakav je tretman Economista u ovoj sredini gdje sam angaziran na malom istrazivackom projektu, koji ce zavrsiti i ja cu se vratiti, ako se ne uspijem uvaliti, sto nije lako i malo je vjerojatno. Zanimljivo, hrvatska poslovna novinarka koja je magistrirala u Londonu (ne znam je li London Business School ili LSE) pricala mi je slicno iskustvo o Economistu - da sluzi kao primjer stiva na kojem se vjezba da se bude kritican prema onome sto pise u novinama. A sad, ti to kupi ili nemoj, bas me briga, ja po Economistu nemam ni volje ni potrebe listati da bih raspravljao o tome.

    avatar

    22.04.2008. (21:16)    -   -   -   -  

  • almost \'\'radikalna\'\'

    da, komentari se brisu kad se na njih ne moze odgovoriti!! CENZURA, JEL MOGUCE?????

    avatar

    22.04.2008. (23:50)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    kao što sam već rekao, draga almost radikalna, od sada imam zero-tolerance prag na podjebavanje i vrijeđanje.

    ako ti se ne sviđa, slobodno otprhni negdje drugdje ...

    avatar

    23.04.2008. (09:33)    -   -   -   -  

  • borgman

    po ugovoru mi je "zakon šutnje" istekao prije dvije godine :-), ali s druge strane treba držati sva vrata otvorena, tko zna gdje ću morati u emigraciju, nakon velike rasprodaje koja je u tijeku... šta ćeš, ja sam tehničar, nisam sluga :-( a Vlasnik još i manje :-((

    avatar

    23.04.2008. (09:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...