Komentari

malaanja.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Destination Unknown

    Drago mi je da ste proveli jedan divan dan s humanim ljudima. Nadam se da će biti još puno prilika za takve susrete...Vidim da se mali anđeo razveselio tom posjetu što svjedoče slike...Usput se prdružujem čestitkama za gosp. Hermana...Pozdrav neumornom triu, posebno Anici velika pusa! :D

    avatar

    20.04.2008. (08:14)    -   -   -   -  

  • Bugsy

    I ja bi doša u posjet,ali mi je previše daleko,a ovaj slide,baš je super...ćao...

    avatar

    20.04.2008. (10:25)    -   -   -   -  

  • Đus

    nažalost nemam Marijev broj pa vas moram zadužiti da mu OBAVEZNO u moje ime čestitate rođendan od srca! čovjek može biti uzor svim našim "hrvatinama" i "katolicima" koji se busaju u prsa, iz usta im curi šećer, a jedina putanja njihovih ruku vodi u vlastiti džep.

    neopisivo mi je drago vidjeti da se naš klub boraca i humanitaraca polako, ali sigurno povećava! blogericu mallenu i njenu obitelj najljepše pozdravljam, a njenoj djeci i djeci koju je udomila njezina majka mogu samo reći- imate veliku sreću u takvim roditeljima. nadam se da ću imati prilike i njih upoznati 1.6.

    ugodan ostatak vikenda želim našem triu!

    avatar

    20.04.2008. (10:59)    -   -   -   -  

  • OzzY

    Mario sretan ti rodjendan

    @Trio ... vidim , bila je to jedna posebna subota u vasem zivotu. :) i drago mije zbog toga. A biti ce ih i jos puno puno vise.
    Pozdravcek svima koji navrate...

    avatar

    20.04.2008. (11:16)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Destination (hvala na cestitkama za gosp. Hermana, biti ce mu preneseno....i mi se nadamo jos puno takvih lijepih trenutaka ne samo sa njima vec sa svim divnim blogerima koje smo upoznali u ovom virtualnom svijetu...lijep pozdrav i ugodno njedjeljno poslijepodne)
    Nije vazno... (bit ce prilike ne boj se...lijep pozdrav i tebi od neumornog tria)
    Đus (prijatelju nas, smatraj da su zelje za gospo.Hermanov rodjendan prenesene....i mi se toplo nadamo da ce ako ih nista ne sprijeci doci 1.6. na rostiljadu....ugodno nedjeljno poslijepodne ze ti trio-rio)
    Ozzy (prijatelju, znas i sam da je to samo pocetak naseg zacrtanog puta....pozdrav i ugodno nedjeljno poslijepodne zeli Ti ekipa male Anje)

    avatar

    20.04.2008. (11:49)    -   -   -   -  

  • Obitelj Bistrovic

    hejjj............evo i mi smo maloprije dosli dimo u Graz i stvarno mogu samo reci jos jednom hvala za sve kaj ste nam jucer pruzili,hvala Vam na vasoj toplini i na tome kaj smo se osjecali kak da smo doma....sto drugo reci nego da se 99% vidimo 1.6 ako nikaj ne iskrsne..........ja budem najvjerovatnije malo kasnije napisala post dok skuham rucak i to...........veliki pozdrav dragi nasi prijatelji a Anjici velikeee puseee od nas a posebne od Josipa Matthea...............i da na onoj slici di su Anjica i Mattheo zajedno di se gledaju mi je najljepsa,ali i ona di su onda tri mala andela........mogu samo re3ci kaj je Anja jedno predivno dijete koje svako ko ima priliku neka upozna kao i njezine roditelje.........pozdrav i pusa..............

    avatar

    20.04.2008. (13:01)    -   -   -   -  

  • Obitelj Bistrovic

    Gospodine Herman sve najljepse povodom vaseg rodendana te puno zdravlja, srece i sve kaj si pozelite od srca Vam zeli obitelj Bistrovic iz Graza........... i nadamo se da budemo i Vas imali prilike upoznati....

    avatar

    20.04.2008. (13:02)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Evo, upravo sam najavila u novom postu da sutra dolazim u ZG, samo jos ne znam kakav ce mi biti raspored (tj znam, bit ce jako gust, imam puno obveza) pa o tome ovisi da vam se javim i da dogovorimo susret, ali nadam se da cu uspjeti :o)

    avatar

    20.04.2008. (13:33)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Obitelj bistrovic (jos jednom velika hvala Vama i kao sto smo rekli nadamo se da je to samo pocetak jednog divnog prijateljstva......prenjet cemo Vase cestitke gospodinu Hermanu....veliki pozdrav Vama a velika pusa Josipu -Mattheu)
    Kinky (bit ce nam drago da se vidimo, naravno ako nas uspijes ugurati u svoj prenatrpani i gusti raspored....pozdrav od ekipe male Anje)

    avatar

    20.04.2008. (14:22)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Uživajte, uživajte - zaslužili ste!!! Sa Kristinom se čujem putem bloga, i doživjela sam je točno onako, kako ste je opisali! :)))
    Pusa, pozdrav za gospodina Hermanna i sretna mu rođendan; a Vama na tisuće ovakvih trenutaka! Osvjetili ste mi dan još većim suncem! Vole Vas Luki+Goldie :)))

    avatar

    20.04.2008. (15:02)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Samo na brzaka da vas pozdravim :))
    Malo sam u frci ovih dana pa nista ne stizem a spremam se i za HR
    Ako budem uspio javit cu vam se pa se vidimo barem na kratko :)
    Mah mah ekipi a Anjici pusa :))

    avatar

    22.04.2008. (08:08)    -   -   -   -  

  • Šima

    Predivno, Anja izgleda tako predsretna na slikama, vidim da je druženje zaista bilo lijepo i da ste našli nove prijetelje.
    Pusa Princezi!

    avatar

    22.04.2008. (09:18)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Eto vidiš da je odmah bolje ;) Treba se družiti s ljudima...

    avatar

    22.04.2008. (11:00)    -   -   -   -  

  • niskozemac

    Dobar dan iz suncanog Amsterdama!!
    Odmah na pocetku moga komentara zelio bi se od srca zahvaliti Gospodinu Tomislavu i njegovoj supruzi Jasmini na gostvoprimstvu koje su mi pruzili tokom moga boravka kod njih u Zagrebu! Stvarno ja nemam rijeci i jos Vam se jednom zahvaljujem!!!!!!!! zahvalio bi se svima onima koji su mi cestitali moj rodendan koji sam proslavio u Puli!! Pozdrav neumornom triu a bezbroj pusa maloj Anjici!! HVALA!!!!!!

    avatar

    22.04.2008. (15:16)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Luki 2 (uvala i lijep pozdrav)
    Kenguur (mah, mah i tebi i nadamo se da cemo se uspjeti vidjeti kad dodjes u Hrvatsku)
    012 Station (he-he-he :-)
    Niskozemac ( hvala tebi prijatelju nas za sve provedene trenutke s tobom i kao sto smo se dogovorili: vidimo se 01.06. na rostiljadi...pozdrav cijeloj ekipi u amsterdamau)

    avatar

    22.04.2008. (16:00)    -   -   -   -  

  • Just As I Am

    Ajme, stvarno je lijepo vidjeti Anju kako se smije. Drago mi je da je sve u redu i da ćete imati priliku uživati kod ovakvih ljudi. Eto, nisam bila prisutna neko vrijeme i malo sam nadoknađivala čitanje, potpisala i peticiju, a više od svega je lijepo vidjeti ovakve fotke!
    Lijep pozdrav svima!

    avatar

    22.04.2008. (22:26)    -   -   -   -  

  • poezija duše

    drago mi je da sam vas upoznala danas na RVG-u.
    svojim optimizmom uljepšali ste mi dan. vidimo se, ako ne prije, onda na ribnjaku.
    pusa Anji...

    avatar

    23.04.2008. (00:03)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Just as i am (hvala,hvala...lijep pozdrav i tebi od male ekipe)
    Poezija duše (hvala Vam na lijepim rijecima....lijepi pozdrav Vama i Vasoj obitelji od ekipe male Anje...naravno pozdrav i cjeloj ekipi RVG-a kojima porucujemo da ostanu takvi kakvi jesu a to znaci ODLICNI...i da, vidimo se na ribnjaku)

    avatar

    23.04.2008. (00:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...