Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Domobran88

    Pozdrav!
    Vjerni sam čitatelj tvojeg bloga, zaista izvrstne članke pišeš. Imam "poslovni" priedlog za tebe, ali ne želim ovako o tome. Evo ti moj mail pa se javi - trpimir_gudar@hotmail.com ZDS!

    avatar

    20.04.2008. (02:03)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    Athumanunh zahvaljuje na pohvalama i ponudama, ali Athumanunh je Athumanunh i dalje će nastaviti pisati ovdje na blogu bez ikakvih obveza i naknada, na samo sebi svojstven i razumljiv način i svima onima koji to budu željeli čitati. Athumanunh još jednom zahvaljuje i pozdravlja!

    avatar

    20.04.2008. (16:07)    -   -   -   -  

  • Domobran88

    Priedlog nije financijske prirode. Stvara se jedan novi medjumrezni forum, za sve hrvatske rodoljube. Imamo i podforum o Obrani (vojna znanost) pa me zanima ako bi htio biti podurednik (moderator) tog podforuma. Tamo bi imao vjerno čitateljstvo, a sam bi (bez upletanja Uredničtva) upravljao tim podforumom. Smatram kako sbog svojeg ogromnog znanja na tom području zaslužuješ takvu funkciju, pa ti zato prjedlazem. Naravno, odluka je na tebi. Pozdrav!

    avatar

    20.04.2008. (18:28)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    Domobran88, Athumanunh će rado doći na taj forum i rado će pisati na njemu i svoja znanja podijelit će sa svima koji to žele, ali Athumanunh je Athumanunh i nikakve mu funkcije ne trebaju. Athumanunh je u svom životu previše funkcija obnašao i još uvijek obnaša, pa je pomalo već i umoran od svih tih obveza i odgovornosti, nadam se da razumiješ. Athumanunh želi biti opet samo mali i jednostavan čovjek koji će rado pomagati drugima, ali bez ikakvih obveza. Athumanunh još jednom zahvaljuje i opetuje da će sigurno biti i pisati na tom forumu, naravno ako ga se pozove i ako mu se zada tema o kojoj Athumanunh nešto zna, a odgovornosti i obveze ipak neka obnaša Uredništvo. Lijepi pozdrav!

    avatar

    22.04.2008. (19:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...