Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Franz Biberkopf

    Zar su stvarno svi hrvatski pisci tako osjetljivi da ne trpe ni najmanje izražavanje mišljenja koje nije tapšanje i hvala? Ovo mi se čini kao pretjerana reakcija: na konstataciju da mi se ne sviđa tj. da nije ono što tražim u književnosti, gospođa (gospođica) Olja Savičević Ivančević mi odgovara: "možete mi popušit". O čemu se tu radi?

    avatar

    18.04.2008. (23:15)    -   -   -   -  

  • bucko

    Samo čekaj da se Nemanja dohvati Rešickog, sad kad je ovaj dobio nagradu. Razapet će ga...

    avatar

    18.04.2008. (23:16)    -   -   -   -  

  • Franz Biberkopf

    Ispričavam se, stavio sam komentar na krivo mjesto, treba biti dolje, gdje sam ga i stavio.

    avatar

    18.04.2008. (23:18)    -   -   -   -  

  • plavi

    Čovječe,nevjerojatno, pa ti si otvori blog da bi pisao o toj ženi :)))))), postoji za to psihijatrijski termin. Ja bih ti, prijatelju, rekla i puno gore na njenom mjestu. I daj odmori više sa stvarima koje nemaju veze s postovima, žena ti je ostavila mejl, pa se raspravi s njom. ha ha :) - palac gore!

    avatar

    19.04.2008. (16:31)    -   -   -   -  

  • Franz Biberkopf

    Gospodine Plavi, mislim da ste krivo zaključili, samo sam se raspitivao o autorici i u međuvremenu zaključio da me ne zanima, a to što mi je napisala mi se učinilo "overeacted", kao pretjerivanje u bahatosti, i govori o njoj a ne o meni. Nemam nikakve potrebe pisati joj mail, htio sam o njenoj otresitosti postaviti pitanje kao o fenomenu, a ne u vezi s konkretnom osobom. O psihijatrijskim terminima ne bih na ovom mjestu, to je previše ozbiljna tema da se o njoj nabacujemo na nečijem blogu. Lijepi pozdrav.

    avatar

    20.04.2008. (13:04)    -   -   -   -  

  • plavi

    Oprosti, ali što si tako osjetljiv? Žao mi je, ali nisi uvjerljiv i iskreno, nekak sumnjam u tvoje dobre namjere... Žao mi je što tebe i tebi slične nije žešće ošinula. Ta indolencija zagađuje blogosferu. A kad vam netko kaže što vas ide, ponašate se ko uvrijeđene cvećke. Pardon, kao uvrijeđene cvećke bez muda. šmrc, šmrc.

    avatar

    20.04.2008. (15:49)    -   -   -   -  

  • Franz Biberkopf

    Gospodine Plavi, vjerujte mi nisam se ni najmanje uvrijedio niti sam nešto osjetljiv, nego me iznenadila tuđa osjetljivost. O svojim namjerama nisam se uopće izjašnjavao pa ne znam otkud vam to da su dobre ili loše. Ja sam samo postavio pitanje. To što vam je žao što me "nije žešće ošinula" ne bih komentirao, znam predobro iz kakvih se motiva žali što netko nije dobio "što ga ide". Lijepi pozdrav.

    avatar

    22.04.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • g.

    ma ajd kad god se ona spomene evo deset imbecila (muskih), to vise nije pitanje osjetljivosti, skupilo se zeni, ne bih to shvaćala osobno na tvom mjestu

    avatar

    22.04.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • Franz Biberkopf

    Oprostite, nisam znao da je opsjedaju. Sad imam razumijevanja. Jadna ona.

    avatar

    22.04.2008. (19:23)    -   -   -   -  

  • tetak

    meni se ti prika činiš opsesivan. pa pogle kao si se navukao :)))!?

    avatar

    22.04.2008. (20:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...