Komentari

fallenlines.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Vuk The Pianist

    Već sam jučer i prekjučer pokušao ostaviti komentar, al jednostavno nije išlo(nešto nije bilo u redu s lozinkom mi i svako malo bi me izbacilo s neta.)
    Razlog zbog kojeg dugo nisam pisao jest taj što sam ostao bez interneta, na duže vrijeme, tako da nisam ni primirisao kompu(osim ako mi je trebalo nešto od glazbe na njemu).
    U zadnje vrijeme sam ionako bio puno zauzet s pripremama za Akademiju, kompozicijama, skladbama...imam fuck naporan zadatak za ispuniti za Akademiju(i ja i prijatelj mi violinist koji ide samnom). Trebam vlastöručno skladati, napisati i odsvirati jednu kompoziciju, tj, skladbu, od više dijelova tj glavnih akti s tih da mi se ne smije ponavljati niti jedna nota, niti mala slična kompozicija, niti iti jedan dio mog dijela smije podsjećati na nešto drugo ili zvučati odnekud poznato! Sveukupno djelo bi trebalo u svirci bez prekida trajati 2 h. I hajde sad ti napravi nešto što traje 2 h a da bude savršeno neslično s ostatkom ili da ne podsjeća na nešto. Kao da pokušavam izmisliti sasvim novu vrstu životinje, recimo! Za sad imam samo 28 minuta skladbe, s tim da mi je unaprijed određena brzina sviranja i tonalitet, zato mi tako dugo i treba, grrr! Problem je u tome što ni ja ni Niccola(violinist) nemožemo sad upamtiti svaku jebenu notu(mislim možemo upamtiti, ali ne možemo sad svako mjesto gdje se ponovila jer nam je i to ograničeno -.-*), stoga sam upilao Bebača(ilitiga Kanoe+onih ostalih bezbroj nadimaka -.-) da nam pomogne jer ona pamti svaku pizdariju i sitnicu tako da nas svako malo prekine ako čuje nešto što se ponavlja, il nešto već poznato ili ako ju jedan dio podsjeti na neko već poznato djelo. Prvo smi mi nju jadnu izluđivali sa svim tim, sad ona nas izluđuje jer svako malo prekine i kaže da je to već bilo. Dva puta sam tako jaaaako bio uvjeren da nema šanse da je taj jedan dio mogla čuti već bilo gdje prije, i ona je da mi dokaže da sam u krivu, 2 dana listala po svom kompu tražeći klasičnu glazbu što je imala u folderima da mi dokaže da je ona u pravu, a ja u krivu. Take a wild chance in guessing who was wright. -.-*
    Izluđuje me i to što nisam dugo pisao, toliko toga mi se vrtjelo po glavi, toliko slika, slova, riječi, rečenica, misli, ideja...i onda skladbe(pa se pojavi Bebač s ubitačnom rečenicom-To sam već čula ilitiga To mi zvuči poznato).
    Trenutačno mi nešto i blogeditor umire, i svako malo me izbaci s neta, tako da možda još neko vrijeme neću imati post, ali ću zato pisati u Wordu pa samo copy-paste :)
    Drago mi je što sad napokon znam tko je moj anonimac. Inače imam neki animozitet prema anonimcima, ništa osobno, to je prema anonimcima općenito.
    Vidim da se Morequin adikcija širi okolo. Znam da ste se upoznali i sve to, ali ne znam koliko ste tj o čemu ste tj jeste li uopće došli na slične Morequin teme(ti i Bebač). Inače, ona je mnogo zajebanija uživo nego pismeno, trust me, we go way back! Ako misliš da je ovo što piše horror show, trebaš s njom uživo pričati o sličnim temama. Započni razgovor o nekom horrorcu il nečemu gdje ima puno klanja i krvi i onda pusti samo nju da dalje govori i slušaj, gledaj joj facu i promatraj kako sadistički uživa u svojim riječima i mislima. E to je pravi horror show, trust me! Nema ničeg gore nego kad Bebač postane sadista naočigled(don't let the smile full you, there is more then one reason why some call her the Devil's inheritance-ilitiga Amephysta, ne znam jel znaš za to i shemu svega toga, never mind)
    Pitala me inače bila u vezi smještaja. Problem je u tome što sam ja u malom stanu, ja, mama i baka, tako da jedva šetamo po stanu, a kamoli da nam dođu gosti. Ispilala nas je sve odreda u vezi toga, čak je bila i mogućnost da kod Dina spavaš al je problem u tome što je onda taman krizma njegovoj rodici koja živi kat ispod njih, tako da će već jedan dio obitelji(koja stiže iz Varaždina) spavati kod njih(imaju velik stan). Skoro nas je tamo poklala kad je vidjela da od toga neće biti ništa, al je srećom samo nastradala navlaka na kauču od njenih noktiju :P
    Evo mi nešto opet komp blokaje, tako da bolje pritisnem objavi prije nego što mi umre net -.-'
    Čujemo se!

    avatar

    29.04.2008. (19:36)    -   -   -   -  

  • ~ Anima Noir~ °El que Llora°

    Sinko novi post...prokomentiraj...nije baš najbolje zdanje mene...eh...

    avatar

    01.06.2008. (23:52)    -   -   -   -  

  • I am a maggot... kaLu

    JEBENO
    NOVI POST NAVRATI
    ADIO

    avatar

    02.06.2008. (01:08)    -   -   -   -  

  • I am a maggot... kaLu

    NAPISAO SAM OSTATAK PRICE
    NAVRATI

    avatar

    08.06.2008. (02:29)    -   -   -   -  

  • ~ Anima Noir~ °El que Llora°

    Nova pjesma...-.- ubijem te na najkrvaviji način ako me budeš ispravljao... -.- O.o -.-

    avatar

    18.06.2008. (14:27)    -   -   -   -  

  • ~ Anima Noir~ °El que Llora°

    ehehe nju post viiiidii gaaa :)

    avatar

    23.06.2008. (00:25)    -   -   -   -  

  • ~ Anima Noir~ °El que Llora°

    Dobit će on Ines znaš di...stoka bezobrazna xD...hvala na komplimentu lol...potrudila san se ono
    što bolje napisat i had a darky moment :P xD...enivej ona osoba nisi ti xD...niti blizu lol...ono je ma vidit ćeš xD...
    you know me >=)...

    avatar

    23.06.2008. (14:43)    -   -   -   -  

  • ~ Anima Noir~ °El que Llora°

    Da zaboravila san reč da snimiš papka kako pleše pod OBAVEZNO!!!! XD XDXD XD XD

    avatar

    23.06.2008. (14:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...