Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • uhlschtz

    jeste vidjeli kako se rudanica u svojoj novoj kolumni posrala po sebi, kao gadi joj se policija, gade joj se liječnici, svi joj se gade, ali joj se ne gadi gazda puki koji zlostavlja svoju ženu

    avatar

    16.04.2008. (10:05)    -   -   -   -  

  • Jole

    Posrala se ona tebi u usta.

    avatar

    16.04.2008. (11:55)    -   -   -   -  

  • hm

    pa eto, čini se da ta državna aparatura i nije tako loša- ipak je brzo reagirano, ukazano je na pogreške pojedinaca u tom aparatu, gospođa pukanić je puštena, utvrđeno je da uopće nije bila za lisice. neki bi trebali i odgovarati za takve propuste sad kad su, ipak, detektirani.
    samo ostaje ta tema obiteljskog nasilja koju rudanica izbjegava, ali opet, to se treba dokazivati pred nadležnim organima, a ne rekla-kazala u ovom žutilu od tiskovina. baš kao što treba dokazati vjerodostojnost napada na pukanića.
    opet, svi mi živimo od novca, od mjeseca do mjeseca ,i nitko si ne može priuštiti napad na poslodavca, ma što mislio o njemu.

    međutim, znakovit je naslov rudaničine kolumne. slučaj građanke v.r.? koji slučaj? jel ona to prejudicira? daje sebi značaj i situaciji u kojoj bi se mogla naći i koja bi mogla postati javna stvar, ako dobije otkaz zbog kolumne? unaprijed usmjerava simpatije javnosti na svoju stranu, jer je , eto, ona popušila uslijed hrabrosti što je "branila" mirjanu pukanić?

    avatar

    16.04.2008. (14:01)    -   -   -   -  

  • aco

    samodopadna baba koja se je morala očitovati, jer slučaj pukanićevih zadire u tematiku kojom se ona bavi. al koji hvalospjevi nacionalu u njenim riječima samo da joj objave tekst i da, tobože, ona ne ode. a mirjana u drugom planu.

    avatar

    16.04.2008. (14:51)    -   -   -   -  

  • trn

    jaoj što ste zločesti, a da vam je zrce njene hrabrosti ne biste imali potrebu rovariti ko crvi anonimno po blogovima.

    avatar

    17.04.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...