Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (64)

Marketing


  • lulu

    ja ne vidim nikakve fotke

    avatar

    15.04.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • Tonka

    ja nevidim nikakvu fotku..a vi..možda mene komp zeza...pozz...ali svjedno pogledaj

    i da weeeeeeeeeeeee prva....pozdrav svima..i velika pusa zagrebačkim mažoretkinjema...i zrinki..

    avatar

    15.04.2008. (09:30)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Kak ste uspjeli uletjeti dok sam sredjivao blog. Uletjeli ste izmedju upisivanja teksta i atachiranja fotke.

    avatar

    15.04.2008. (09:36)    -   -   -   -  

  • Ivana

    ej.....
    Alene hoces staviti fotku uniforme koju mozemo kupiti.....
    plizzzz

    avatar

    15.04.2008. (10:07)    -   -   -   -  

  • uniforme

    Ali ja nisam pričala o financiranju 1. sastava. ne treba mi 40 kg opreme niti ništa besplatno nego jedna jednostavna uniforma u kojoj ću nastupati 3 puta godišnje jer mi nitko nije rekao za 5 nastupa . a redovna sam i ne lupam. i dalje tvrdim da seniorke izgledaju smiješno u majicama na nastupu i da si majicu mogu kupiti zasebno da je obuku u disco, fax ili školu.

    avatar

    15.04.2008. (10:12)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    To je tvoje misljenje. Kada imas 600 clanova biti ce nekoliko razlicitih misljenja. Moj je posao da ocjenim sva ta misljenja, procjenim sto je najbolje za tim i donesem zakljucak. Ovo je najbolje za tim.

    Kada bi isli na skuplju varijantu velika vecina to si ne bi mogla priusitit. A mi si najiskrenije ne mozemo priustiti izdatak od pola milijuna kuna da odjenemo cijeli tim u zadovoljavajuce uniforme.

    Uniforma u jefitnoj varijanti (za 150 kn) bila je presmjesna i svi su je mrzili.

    Ne imati jedinstvenu opremu nije dobro za tim. Dakle ostaje ova opcija.

    Ako imas kakvo drugo, bolje rjesenje rado cu ga poslusati. No, kritika bez rjesenja je isprazno pisanje. Ona nije konstrukvivna nego potencira svadju i nezadovoljstvo. Ukoliko nemas alternativno, bolje rjesenje, ne treba se niti upustati u blacenje postojeceg rjesenja.

    Sto se tice nastupa lupas zlato. Nemam pojma koji si tim, ali seniorke i dio juniorki su prosle godine imale 5 nastupa (2 koncerta u lipnju i studenom, mazoret bajku, Dinamo-Hajduk i otvaranje Svjetskog prvenstva u stolnom tenisu). Na svakom od tih nastupa je bilo od 150 do 450 mazoretkinja. Djecji sastavi su takodjer imali nekih 5-6 nastupa (ako bas zelis mogu ti i tu brojku provjeriti u popisu nastupa)

    Uzgled u dobrom dijelu hrvatskih timova kupujes uniforme (ili barem sudjelujes u dobrom dijelu troskova), a potom ostaju klubu. I moja je supruga plesala u Madjarcu (danasnji Frady) i morala je kupiti kostime (a bilo ih je vise nego nekoliko). Niti jedan nije smijela zadrzati. Sportski plesaci npr. (to su oni iz "Plesa sa zvijezdama") samo placaju kostime (jedan kosta oko 1.500 EUR sa cipelama), sami placaju svaki trening, placaju seminare, placaju clanarinu, placaju kotizacije (svaki puta kada odu na natjecanje), placaju licence, placaju autobus, smjestaj i hranu za priijevoz na natjecanja... Mislite li da ne pretjerujete malo u kritikama?

    avatar

    15.04.2008. (10:26)    -   -   -   -  

  • juniorka

    Alene,pa ponudite nam poštene uniforme kakve imaju 1.sastavi i ostale mažoretkinje.Kupit ćemo ih i svi zadovoljni i sretni.Bolje nego ovakvo polovično rješenje s majcama.Odmah po našem izgledu vidi se koliko držite do nas koje nismo 1.sastavi.

    avatar

    15.04.2008. (11:27)    -   -   -   -  

  • MaLa

    Ma ovo je presmješno.
    UNIFORME shvati da ti ne odlučuješ o uniformama i ovo tvoje bezvezno piskaranje neće ništa promijenit. Uniforme su super i neka takve i ostanu. Ovo nije mjesto za takvu glupu raspravu.
    Majice i suknje su sasvim dobra uniforma. Pogledaj malo druge mažoretkinje u kakvim "uniformama" one nastupaju(ne mislim na one iz vaše grupacije).
    Sad ću ti reći kako je kod nas.
    Svaki put kad mi nastupamo moramo kupiti kostim koji odgovara temi- to uglavnom bude neka suknja, ponekad majica,a za ostalo se moramo sami pobrinuti. Taj kostim košta oko 100 kn. A uz to smo kupili i uniforme koje nisu bog zna što. Zato se prestani žaliti.

    avatar

    15.04.2008. (11:35)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Duso moja, ne mozes usporedjivati 1. sastav i 3. sastav. Niti u jednom klubu. Nije isto Luka Modric i rezerva na Dinamovoj klupi. A da mi ne drzimo do drugih sastava, to je totalna glupost. Zar ti mislis da nama ne bi bilo jednostavnije reci "vi ste tu da trenirate i dodjete do 1. timova, a do onda lijepo nema nastupa uopce ili imate jednu produkciju godisnje kao kod ostalih plesnih grupa, nema nikakvih uniformi...).

    OK imamo 3 rjesenja, pa vi dajte komentare:

    1. Moze ostati ovo rjesenje za 150 kn.
    2. Mozemo ponuditi rjesenje prave uniforme sa cizmama koja vas kosta oko 2.100 kn (nesto slicno kao S1A).
    3. Mozemo ukinuti pricu sa uniformama i ne organizirati masovne nastupe (daleko manje posla i zivciranja uredu).

    Pa vi lagano odlucite koje cete rjesenje. No uzmite u obzir da ako ne skupimo barem 17 osoba po timu koje mogu platiti 2.100 kn, necemo imati formacije za nastupe.

    Takodjer molim da mi odgovorite:
    1. Nece li roditelji misliti da ih reketarimo, tj. ucjenjujemo.
    2. Sto ce djevojka koja iz 3. sastava predje u S1B u npr. godinu dana (ralno) i tamo dobije svoju uniformu raditi sa ovom koju je kupila?

    avatar

    15.04.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • mima

    gospon alen, znam kakve suknjice imaju u latino-americkim plesovima, ali shvatite da to nije jedno te isto, i da se ne mozete mjeriti s njima, kao, oni imaju takve, pa mozemo i mi.
    ako ste vi vec ponos i zagreba i predstavljate zagreb onda je malo neukusno da vam se bas onako vide gacice, i zar zelite reci da onda drugi timovi nemaju suknji? jer ako su im jos krace onda ih stvarno nemaju. bez uvrede.

    avatar

    15.04.2008. (11:42)    -   -   -   -  

  • MaLa

    Alene ne obaziri se ovakve komentare. besmisleno je odgovarati kad neće nikad shvatiti. I zašto vam toliko smetaju suknje? Istu dužinu imaju i svi drugi timovi,pa njih ne napadate.
    Ovo s uniformama za druge sastave je pametno odlučeno i nema raloga da se vode ikakve rasprave oko toga.
    Usout imam pitanje vezano za te uniforme: neki timovi imaju tzv. bokserice koje se obuku ispod uniforme, pa u rijetkim slučajevima ako se suknja malo podigne pri okretu,ne vide se gaćice. Ima li to i Zagreb?
    Pozdrav

    avatar

    15.04.2008. (11:47)    -   -   -   -  

  • *****Horvatica*****

    Eyyyyyyy evo i mene malo.........netko je pitao kako sam tako brzo presla sve sastave..............vrlo jednostavno,to smo i ja i Alen već pisali par puta i sad cu opet ponovit.........VJEŽBOM I UPORNOŠĆU.......nije dovoljan samo talent.....a što se tiće ovih uniforma,ako vam što pomaže čak ni ja još nemam svoju uniformu pa se nebunim,još kao i par cura u S1.a,pa dajte shvatite da je to praktički neizvedivo da svi 600 možda i više cura imaju uniforme poput 1.a dajte se saberite i prvo promislite prije nego što išta počnete pisat........to je bio prijateljski svijet........E da sorry kaj sam se sijela na krivo mjesto.....sad za sljedeći put znam...........lol.......Pussa!!!!!!!!

    avatar

    15.04.2008. (11:57)    -   -   -   -  

  • ****mazoretkinja****

    e evo za mimu svaki tim bar koliko ja znam imaju gacice koje se dobivaju uz uniformu,i sve cure imaju iste gacice tako bi bar tribalo biti!!!! zato ne razumijem zasto ovakva pitanja i komentari...... tako je kako je!!!!

    avatar

    15.04.2008. (12:09)    -   -   -   -  

  • aaaaaaaaaaa

    a jooj, sto sam saznala, tadasnji predsjednik hrsama vas je pustio pa ste mogli otici u sloveniju na natjecanje davnih godina. i tamo vas uopce nisu proglasili na proglasenju

    avatar

    15.04.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    aaaaa:
    Totalna laz i neistina. Ovo apsolutno demantiram! Naleti kod nas u ured pa ti pokazem fotke, priznanja i medalje. Ma gluposti koje ne treba ni komentirati.

    Mima:
    Cure su ti sve rekle. I pardon, zasto se mi ne smijemo usporedjivati sa latino-americkim plesovima, tenisom, baletom, akrobatskim rock'n'rollom? Uostalom, svjestan sam da dobar dio timova ne moze imati tako kratke suknje, jer mora pokrivati nedostatke! Konacno Mima nisam jos primjetio da kratke suknje smetaju niti nasim curama, niti gledateljima, niti gradonacelniku, niti Predsjedniku RH, niti predsjediku UEFA-e, niti kardinalu.... Smetaju samo ljubomornima.

    P.S.
    Kako je ovo zanimljivo. Imate li vi iz drugog saveza neke planirane datume kada dolazite sa ovim biserima ili se samo SMS-ovima dogovorite kada cete navalit?

    avatar

    15.04.2008. (12:20)    -   -   -   -  

  • mima

    zasto mislite da imamo planirane datume? slucajno sam nabasala na vas na televiziji. zao mi je samo sto ne spomenete da u hrvatskoj ima i jos dobrih timova, jer ovako izgleda da se samo zagreb bavi mazoret plesom?
    zelite reci da vi nemate nedostatke kod cura? hahaha, naravno, kad ste odlucili da sve debele cure idu van iz tima. :))))

    avatar

    15.04.2008. (12:27)    -   -   -   -  

  • ****mazoretkinja****

    pa cek mima po tvojim komentarima ili tvoj tim uopce nije iz HMS-a ili nemate uniforme uopce!!!! ne razumijem....... ovako dođi na natjecanje u biograd u 5. misecu pa se uvjeri kako je sve to!!!!!

    avatar

    15.04.2008. (12:36)    -   -   -   -  

  • MaLa

    Ovo je sramota! Sramota što se ovako pljuje po curama.
    Dakako da ima mnogo dobrih timova u hr,ali zagreb se ističe nad većinom. Shvati da je zagreb velik grad i mogu se izabrati one najnajnajbolje cure, dok u ostalim gradovima nije tako velik izbor.
    A što se tiče debelih cura, uvijek mogu smršavit i normalno je da svi imaju neke mane i nedostatke nitko nije savršen.
    Mima ja bi te zamolila da se sudržiš od takvih komentara,ovo definitivno nije mjesto za takve stvari

    avatar

    15.04.2008. (12:38)    -   -   -   -  

  • mima

    moj tim ima uniforna i u hms-u je!!!

    avatar

    15.04.2008. (12:40)    -   -   -   -  

  • ****mazoretkinja****

    a onda dokle su vam suknje do poda???? mislim brate mili ne isplati se ni govoriti!!!! i procitaj komentar od MaLe mislim da ti dovoljno pise!!!

    avatar

    15.04.2008. (12:48)    -   -   -   -  

  • seniorka

    ja fakat ne mogu vjerovat ovo šta čitam...mima, tebi se očito neko opako zamjerio iz zagrebačkih mažoretkinja jer da nije nebi ovako pričala i vrijeđala nas...a opet, kad bolje pogledam, nije ti se niko zamjerio nego si jednostavno LJUBOMORNA!!!! a što s tiče ovih uniformi, nije da sam ja super zadovoljna s tim majicama i suknjicama i bijelim tenisicama, ali oprosti da ja imam 2100 kn da platim neku bolju uniformu koja je slična uniformi S1B ili S1A, nemam...a i da imam nebi ju kupila jer ako dao bog jednog dana dođem u S1B ili S1A, šta ću snjom..??? a ti ako imaš novaca na bacanje, tj.tvoji roditelji (što ne vjerujem jer sam sigurna da oni ne znaju kakve ti gluposti pišeš), onda ti svima kupi takve uniforme, daj novce i svi ćemo ih imati...!!!!

    avatar

    15.04.2008. (13:09)    -   -   -   -  

  • seniorka

    i da, alene, jel ikako moguće da staviš emisiju od jučer na blog? :)

    avatar

    15.04.2008. (13:31)    -   -   -   -  

  • mima

    da ti pravo kazem, zamjerili su mi se, nisam ljubomorna, nego znam cijelu istinu u vezi hrsama i zagrebackih, i onda kad netko kaze sto je istina a alen skoci da je to sve laz vidim zapravo tko laze a tko ne, i da, mene i moj tim su takodjer blatili na ovom blogu pa nista nisam rekla

    avatar

    15.04.2008. (13:38)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Seniorka:
    Snimio je jesam. No, nesto sa prebacivanjem u format u youtube ne funkcionira. Probat cu.

    Mima:
    Gle, tvoj tim nije iz HMS-a, jer u HMS-u nema timova koji imaju duze suknje. Naprosto to nije istina. Moze biti da si ti samo zabrijala pa ti se ucinilo da su nase duze ili da se vide gacice. No, da je tvoj tim iz HMS-a onda bi i znala sto govorim kada kazem o Talijankama, Cehinjama, Slovakinjama...
    Ne znam sto ti je trebao komentar o "debelim curama". To je tipicno diskriminatorski komentar koji nije vrijedan civilizirane konverzacije, niti ljudskog ophodjenja. Ostavio sam ga samo zato da ne kazes kako nemas pravo govora (kao sto si to vec napisala jednom na pocetku ove debate). No, u svakom slucaju ovo ti je zadnja opomena. Za iducu dobijas ban.

    Sto se tice komentara, ovo je bila reportaza o Zagrebackim mazoretkinjama, a ne o hrvatskim timovima. Kada je prosli puta bila reportaza o mazoretkinjama, zamolili smo Rijecke mazorekinje da budu nasi gosti u emisiji. Ja ne mogu na pitanje "Koliko ste odrzali inozemnih nastupa" odogovoriti sa "Odrzali smo 192 inozemna nastupa, ali, znate, uz nas ima i jos mnogo dobrih timova u Hrvatskoj". Sto nisi komentirala posljednje 3 emsije, radijski inetrvju na "Plavom 9"... u kojem sam govorio o problemima drugih timova, o kvaliteti drugih timova, gdje sam rekao da mi nije jasno kako je Osijek toliko dobar bez ikakve financijske podrske poglavarstva... Ajde, covjece, sjasite. Mi svaki puta hvalimo sve oko sebe, kada to mozemo, radimo za sve ostale, a na nos mi se nabija sto nisam reportazu o Zagrebackim mazoretkinjama posvetio ostalim timovima.

    I bas mi je drago da znas "istinu" o HRSAM-u i Zagrebackim mazoretkinjama. Ja svoje dokazujem cinjenicama. A jedna je da u losem HMS-u ima duplo vise clanova nego u briljantnom HRSAM-u. I sva sreca da je tvoj tim iz HMS-a kada znas sve o HRSAM-u. Pa ovo je bolje od parodija.

    avatar

    15.04.2008. (13:40)    -   -   -   -  

  • please

    alene daj pliz ako mozes stavi video emisije(ako imas) na blog! Ja nisam stigla pogledati :(

    avatar

    15.04.2008. (14:00)    -   -   -   -  

učitavam...