Komentari

zivotjejadan333.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Crazy Web Forever

    olla mala... (ovo mala ... LOL) na prvi pogled pomislila sam evo jos jedan depresivan blog jedne metalke (pardon alternativke), a onda...ostala bez zraka od smijeha... ''pa to je jos jedna nadobudna curica'' hahaha =)
    cuj mala pa ti imas 10 i kursur godina di ce tebi zivot bit jadan kad se sastoji od par stranica lektire i igranja barbikama!?! Halo?!? trebas jos puno zganci jest da bi znala neke osnovne stvari, pa jos si na množenju i dijeljenju...a joj (tup) hihih =)
    od kad se blog sastoji samo od par videa i nekoliko rijeci o ''jebenim'' frendovima?! daj curo GET A LIFE!! jos ce te neki strakelja zaskocit na netu i kaj onda??? prihvati se pisanja biografija i spomenara a ne ovakvih ''sranja '' za ''velike'' =) =)
    vidi ovo... procitala sam da imas decka!! ma bravo!!! jel ti znas uopce sto je to decko?!?! sto je to uopce veza????? mislim da si malo prebalava za takve stvari... Sigurno se drzite za rukice,a kad ono sljedeci mjesec novi nazovi ''decko'' =) =) aj ti si najpametnija i znas kaj je najbolje za tebe.. zelim ti puno srece u tom jadnom zivotu i odrasti ako se mislis bavit stvarima za odrasle! pozdrav!
    by: curka koja je daleko iznad tebe =) =) =) =) =) =) i puno starija od tebe pa znam sto pricam

    avatar

    18.04.2008. (15:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...