Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • windfuckersister

    Kad je trebalo hospitalizirati mog bivšeg muža koji je bio prijetnja i djetetu i meni a najviše sebi bila je sasvim druga priča. I stalno su se pozivali na njegova prava. Kao, ne može se čovjeka samo tako strpati u ludaru. Pa ga je trebalo hvatati po čitavoj lijepoj našoj, pa su slijedili pozivi na sud i sudska vještačenja...Slažem se da svaki čovjek mora biti zaštićen i neka je tako jer bismo imali na tisuće slučajeva raznih "gospođa Pukanić". Ali kako to obično biva u našoj zemlji, novac otvara sva vrata i ne vrijede ista pravila za sve. Pa se prisilno hospitaliziraju ljudi koje njihovi supružnici žele maknuti od sebe iz raznoraznih razloga a pravi luđaci mirno šeću ulicama. Jer ako nekoga treba hospitalizirati onda je to Pukanić (ne mogu uz njegovo ime napisati gospodin), jer samo osoba bolesnog uma može izmisliti sve ovo što je on izmislio i servirao javnosti.

    avatar

    14.04.2008. (08:10)    -   -   -   -  

  • bespeljica

    "ako nekoga treba hospitalizirati onda je to Pukanić, jer samo osoba bolesnog uma može izmisliti sve ovo što je on izmislio i servirao javnosti"...slažem se u potpunosti

    avatar

    14.04.2008. (08:19)    -   -   -   -  

  • trill

    U mojem susjedstvu je živjela žena koja je bila duševno bolesna. Živjela je sama s četvoro djece i svako malo bi jedno od djeteta pozvonio na vrata moje kolegice s posla tražeći ju da im pomogne. Moja kolegica bi probala sama pomoći,ali kad bi vidjela da je situacija izvan kontrole zvala bi hitnu da dođe i odvede ju u ustanovu. Vrlo često je hitna došla nakon duuugo vremena, policija bi došla ili ne bi, načekavalo se i to je znalo potrajati i po cijelu noć. Iz malog sam mjesta i svi se poznaju, tako da su i hitna i policija već na prvi pozoiv znala o kome i o čemu se radi, ali je svejedno otezala.
    Neću dalje komentrirati, mislim da je ovo dosta :)

    avatar

    14.04.2008. (09:07)    -   -   -   -  

  • jja

    Prvo da napisem da imas pogresnu predozbu o kapitalistickom svijetu. I tamo je onako kako si napravis. Dapace sloboda je veca. Mozes raditi i 10 sati tjedno (hrvatska nudi premalo takvih opcija), mozes 20, mozes pedeset. Sve kako hoces. Naravno, koliko muzike, toliko i para.

    Ja u Hrvatskoj nisam ni upola toliko izlazila, putovala i rostiljala, jesam imala vremena ali ne i novaca ;-)

    Na lolininom blogu sam pratila slucaj Pukanic. Ne bih rado zivjela u drzavi gdje me muz smije strpati u ldaru jer imam, ne znam depresiju.

    avatar

    14.04.2008. (09:29)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ma puksi je gad i mafijas. i da, tko jos vjeruje u taj "atentat" haha. da atentat. zaboljelo ga da se prica o zeni pa je odlucio glumiti zrtvu. nakon sto je ispao nasilnik.
    i slazem se s JJA - tako je kako si napravis i u austriji.

    avatar

    14.04.2008. (11:36)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    valjda je u vrapču ipak neki nepotukpljivi doktor pa je ženi dao normalno otpusno pismo... ili se previše bojao linča javnosti. neću sad opet počinjati priču da je svatko krojač svoje sreće ali iako sam poslije čula priče da je žena na heroinu i svašta nešto, ipak, ovo se jednostavno nije smjelo desiti. žena se ponašala sasvim normalno i odakle onom policajcu uopće pravo da uđe u njen stan i odvede ju bez ikakvog naloga... i zašto im je uopće otvorila vrata? samo ću još ponoviti vaše i njene riječi: žalosno je što živimo u ovakvoj zemlji. zamisli tek što se događa ženama koje nemaju petlje pozvati novinare? gdje one završe? da li one ikad izađu iz vrapča?

    avatar

    14.04.2008. (21:16)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    I ja sam skepticna, vrlo!

    avatar

    15.04.2008. (03:16)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ko je Pukanic ?? :))
    Pa jebote stalno je na TV u nekoj emisiji ili Latinici, Nedjeljom u 2, dnevniku, ima ga vise nego Mesica kao predsjednika drzave.
    Skoro mislim da nema dnevnika da se ne spomenu on i Bandic.
    Sinoc je bila jedna jako zanimljiva tema u Latinici o nasim "Mocnicima"
    Mislim da je pukanic upravo jedan od tih mocnika koji sebi dozvoljava previse.
    Ali svaki racun nekad dodje na naplatu .

    avatar

    15.04.2008. (07:52)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Već sam u nekoliko navrata napisala da živim u banana državi , državi bezvlašća i korupcije. Suosjećam s Gđom. Pukanić, njezina je najveća bolest njezin beskrupulozni močni muž, kojeg se jadna nemože riješiti. Atentat ? Ma dajte molim vas, pa koji to ubojica uspije promašiti, te mu se zakoči pištolj, a Puki uredno pucam u " zrak "? Pa kaj oni misle da je ovaj narod retardiran kao oni pa će sve popušiti !

    avatar

    15.04.2008. (10:44)    -   -   -   -  

  • tata od formata

    Pukanić je bahato smeće i trebalo bi mu stati na rep. Možda je sada prilika. Samo, koliko je još takvih nepoznatih Pukanića u našem društvu?!

    avatar

    15.04.2008. (11:20)    -   -   -   -  

  • Bruno

    Brzinom svjetlosti izmakao je metak u bulju i uspio je pri tom fotografirati tipa u detalje !?
    To je reakcija i moć zapažanja ! Fotorobot je 100% i nema problema za murju da ufati
    i ulisiči taj dim i maglu !

    avatar

    15.04.2008. (15:23)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Ja mislin da je ka navodni atentat sam smislija da zenu moze bar za nesto optuzit, a zena mu je prava zdrava definitivno, nakon onog videa.Razocaralo me to, koliko je policija jadna da jadnija nemoze bit.Korupcija i politika.Uzas.Imala san osjecaj da gledan nocnu moru.Ono,odvode je, ima papir od lijecnika i sve,al ne hebu oni to.Covjece koji idioti.

    avatar

    15.04.2008. (15:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...