Komentari

oaza0mira.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • bad boys

  BOG, blog vam je zbilja odličan .I jedna zanimljivost, u Splitu ima OTAC Branko,
  a i moj tata je Branimir ( Branko).

  avatar

  15.04.2008. (18:21)    -   -   -   -  

 • mvko

  Kad ne bismo nikada padali i ponavljali svoje grijehe i slabosti vjerojatno bismo se uzoholili i onda bismo tek bili u grijehu. Ovako nam ostaje samo kajanje i njegovo beskrajno milosrđe. Pozdrav

  avatar

  15.04.2008. (20:33)    -   -   -   -  

 • don branko

  pozdrav

  avatar

  15.04.2008. (21:29)    -   -   -   -  

 • EuM

  MIR duše koji nam On daje, znak je njegove prisutnosti i vodstva, i kada na to ne mislimo...
  Sva naša htjenja, i potrebe, osobito onog djeteta koja mu se kaje i svakodnevnio vraća u krilo, On poznaje bolje od njega samog...tada su i naša posrtanja, padovi i vraćanja, osmišljeni u njegovoj providnosti...koraci koji jačaju i u vremenu nas približavaju Gospodinu (uskoro o tome u mom slijedećem postu), pozdrav i blagoslov...

  avatar

  15.04.2008. (23:50)    -   -   -   -  

 • Ana

  Bog živi! Sva sreća pa je Bog milosrdan i toliko nam oprašta, bezbroj puta. Koliko god i kako god mi Njega povrijedili. Tko je još takav kao On? Nitko.

  pozz! BTB :)

  avatar

  16.04.2008. (17:17)    -   -   -   -  

 • leticia

  Veika je milost primiti dar vjere i uzljubiti Gospodina. Ne trebaš se brinuti hoćeš li do kraja života okajati svoje grijehe, ispovjedila si, pokajala se i Bog je oprostio. Isus reče:"Idi i ne griješi više."
  To i mi trebamo činiti, truditi se ne griješiti, a kad sagriješimo pokajati se iz srca, i pomiriti se opet s Bogom. I moliti uvijek da nas ne ispusti iz svojih ruku, da nas ne prepusti nama samima, i da nas ne obuzme mlakost ili oholost...da ostanemo maleni i zahvalni. I da nam ne bude gore nego prije, a bilo bi kad bismo se odijelili od Njega.
  I meni je dao tu milost, i nije lako na ovom putu, ali nema drugog Puta...kao što i apostoli rekoše Isusu, kad su ga svi napustili, jer je tvrd i zahtjevan bio njegov govor: "Kamo da idemo, Ti imaš riječ života vječnoga..." Molimo da ostanemo u Gospodinu, i molimo da ga i drugi uzljube. Molimo za svoja obraćenja svaki dan, i za obraćenja svih ljudi.

  avatar

  17.04.2008. (19:56)    -   -   -   -  

 • ha ha:)

  Draga šinjorina, kod mene u lijevom stupcu imaš broj moba. Od srca p. Luka

  avatar

  19.04.2008. (15:23)    -   -   -   -  

 • jedna cura

  koja lijepa slika krunice

  avatar

  13.05.2008. (15:20)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...