Komentari

nustarskarevolucija.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • NUŠTARAC

    POHVALA ZA SVE GORE NAPISANO,OSIM OVO ZA PITANJE NEČIJE PRIVATNE KUĆE...BAREM SU IM TRAKTORI I STROJEVI U DVORIŠTU ZA RAZLIKU OD NEKIH DRUGIH... NEOZBILJNO JE OD NAŠIH DRAGIH OPČINARA DA PRIHVAČAJU SVE SUMLJIVE INVESTITORE I NAVODNE ULAGAČE.... E DA I JEDNO PITANJE ZA NEKE POJEDINCE KOJI ČE SE SAMI PREPOZNATI...... : TKO IM JE ODOBRIO DA GRAĐU I CIGLE OD SRUŠENOG KINA ODVOZE U SVOJA DVORIŠTA?! MOGLI SU TO BOLJE ISKORISTITI-npr: POMĆI SOCIJALNIM OBITELJIMA DA SI PROŠIRE ILI OBNOVE DOMOVE, A ZNAMO DA NEMAJU TU MOGUČNOST. ----NEK VAS BUDE SRAMOTA...

    avatar

    13.04.2008. (16:02)    -   -   -   -  

  • nuštarac 1988

    Puno je ideja, a malo je novaca ( nažalost).

    avatar

    13.04.2008. (17:23)    -   -   -   -  

  • Bećir

    Sjećam se ja i nekih dvije milijarde dolara koje će uložiti amerikanci u obnovu dvorca..., a hotel (gazda je dobro znani Turudić, koji je još poznatiji kao vrlo "uspješan"poduzetnik), je u punoj izgradnji i očekuje se završetak za sada već nekih pola godine. Pa naivci moji kao da niste čuli za predizborne patke, Potemkinova sela, Obrovce, ...., a sreća naša da vladaju nepismeni i polupismeni (ne znam u koju kategoriju spadaju oni s kupljenim diplomama viših i visokih škola, kojih je namali broj), jer da su pismeni znali bi i za neke druge propale projekte, belosvetske. Rekao je dobro Sloba "Idemo dalje", a i Sliško je rekao onu povijesnu " U svijetu države imaju svoju mafiju, a u Hrvatskoj MAFIJA IMA SVOJU DRŽAVU" . Neće faliti na ovim prostorima Jadokovića, Jadanki, Minhauzena, Čobanaca, ...

    avatar

    19.04.2008. (11:53)    -   -   -   -  

  • jedna mala...

    jako mi se svidio blog.. sve pohvale.. postajem znatizeljna tko ga ureduje.. stvarno sve pohvale..
    pa da stvarno nije mi jasno sto se dogada sa svim tim planovima jos nista... cekanje i samo cekanje... iskreno i ja se nadam da cu dozivjeti uredno i sredeno selo.. pa kad ce taj centar vise... barem da glavnu ulicu srede.. stvarno dom kulture je super i ja jedva cekam otvorenje i opcenito crkva i sve mi se to svida!!! ALI JEDNO MI NIJE JASNO AKO ITKO ZNA O CEM, SE RAZI NEKA KAZE: ZASTO SU ODREZALI DRVECE PO GLAVNOJ ULICI??????????? TAKO MI JE GOLO I PUSTO NEMOGU SE NAVIKNUTI....

    gledala sam malo dolje one komentare.. to je stvarno sramota.. svi smo mi jedno.. nustarci.. zivimo u slavoniji dakle slavonci smo... ma kakve razlike??? imam prijatelja ciji su roditelji iz raznih krajeva lijepe nase a i izvan granica.. pa su dobri ljudi.. istina primjetih kako su hercegovci (cast iznimkama) strasno kurceviti da oprostite, jer ne znam koju bih drugu rijec upotrijebila..
    pa kazu da su prljavi sokci zatucani i mjesto im je u stala da muzu krave, glupi licani nikada nisu bili dobri ucenici ni blizu hercegovcima koji su jedini visoko obrazovani u ovome selu.. zatim ovi na brdu imaju tolko jadne kuce da su im podrumi puni vode.. a ljudi u novom naselju nisu sposobni raditi djecu pa svatko ima jedno-dvoje..., zagorci samo gledaju da se uvate alkohola, a ljencine dalmatinci bi najlaksim putem do uspijeha.. itd. jedino su hercegovci posteni u ovom selu, pametni, marljivi, hvale vrijedni, religiozni!!!!!!!!!! ONAJ TKO JE OVO IZJAVIO AKO BUDE CITAO, PRONACI CE SE!!!!

    TO JE SVE SAMO NE UREDU.. KAKO SE KAZE: HVALITE ME USTA MOJA KAD VEC NITKO NECE!! E TO JE TO....

    to me tako naljutilo.. ja nisam nista od navedenog.. al nije u redu..
    ne razumijem kako netko moze tako reci za svoje prijatelje u selu..
    OSIM IZGRADNJE NUSTRA, TREBALI BISMO PORADITI ZAISTA I NA IZGRADNJI DRUSTVENIH ODNOSA... VELIKI POZDRAV!!!!

    avatar

    02.05.2008. (11:36)    -   -   -   -  

  • starleta

    Sve u svemu volim Nuštar, to je moje rodno selo; to je moja Slavonija!

    avatar

    05.05.2008. (22:15)    -   -   -   -  

  • nuštarac

    ispada da se kino srušilo za potrebe kirbaja.....da se ima gdje postaviti ringišpil....... tako nam i treba kad na izborima uvijek glasamo za jedne te iste! ako se nevaram u Nuštru je oko 4000 žitelja, i nije istina da među njima nema obrazovanih,sposobnih i prije svega poštenijih od ovih koji sada vladaju selom. zato drugi put bolje birajmo, a ne "figure" koje ce se šepuriti u opčini i slušati močnike(ako ih tako možemo nazvati) koji če sebi namještati poslove,svoje bližnje zapošljavati i gledati samo svoje interese...(a sad promislite tko su oni). --------više nemogu gledati kako nas kradu i varaju! vrijeme je da kažemo DOSTA JE!

    avatar

    20.05.2008. (18:22)    -   -   -   -  

  • prolaznik

    često prolazim krz nuštar i moram primjetiti da je mjesto napredovalo. vidi se da se radi. a to što je nešto srušeno... pa to je valjda zato jer će se nešto sagraditi. iz osobnog iskustva znam da su mase katkad nezadovoljne zato što sve ne ide sad- odmah i ovog časa. vjerujem da će vaši općinarci ubrzo krenuti s radovima i da ćete imati (barem prema onom što sam vidio) zaista jedan od ljepših trgova u županiji ako ne i hrvatskoj.
    POZDRAV NUŠTRI I SAMO NAPRIJED!

    avatar

    24.05.2008. (15:43)    -   -   -   -  

  • Bećir

    Eeeeeeeeeeeeeeej,
    NECEMO tako u E*ropu (umjesto * stavi u ili v, kako Vam odgovara). Vec dva mjeseca niste nista objavili, a tema ima napretek. Trgnite se admini malo i dajte si truda.
    Ili *ebi ili od*ebi.

    avatar

    11.06.2008. (21:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...