Komentari

slagerpevac.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • vilenjak

    ulogiraj se na sutra.hr pa to postaj.

    avatar

    12.04.2008. (16:06)    -   -   -   -  

  • neolina

    trebalo bi u vrapce odvesti vecinu sudionika ove price a ne ih pustati vanka:)

    avatar

    13.04.2008. (02:22)    -   -   -   -  

  • lolina

    razumijem ja tebe i sve to stoji , ali honey pogledaj malo širu sliku...

    avatar

    15.04.2008. (14:56)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Ma koja šira slika? Ta da je gospođa Pukanić žrtva obiteljskog nasilja i zlostavljanja koje se proširilo dotle da je gospodin Pukanić proglašava ludom a da je pri tome potpuno zdrava, ako nije zdrava da je onda Pukanić sa svojim ponašanjem prema njoj učinio da žena oboli od bipolarnog afektivnog poremećaja? Kad bi svaka zlostavljana žena ispoljavala ovako izrazite simptome uznapredovale manije onda bi cijeli svijet bio jebena ludnica! Draga moja, ovdje se ne radi o obiteljskom nasilju niti zlostavljanju, vrlo vjerovatno se radi samo o nedostatku ljubavi i adekvatnog suporta što se bolesti tiče. Priroda bolesti je takva da ne dopušta osobi koja se neodgovorno odnosi prema liječenju da raspolaže velikim svotama novca. Pustimo na stranu kakav je čovjek gospodin Pukanić i kakvim se sredstvima služi da dođe do cilja ali vjeruj mi da gospođa Pukanić ne bi bila ovako dobrog imovinskog stanja da je ona rukovodila sa obiteljskim novcem. Što se tiče privođenja, da sam na njenom mjestu bih bio zahvalan na hospitalizaciji i lisicama a tužio bih Ivu Banca i B.a.b.e. što su iskoristili moju bolest za vlastito samoisticanje a novinare što su izmanipulirali javnost i time prisilili sud da donese odluku koja nije bila u interesu mog zdravlja.
    Imam iza sebe više prisilnih hospitalizacija u Hrvatskoj i u Nizozemskoj s tim da dijelim sa gospođom Pukanić istu dijagnozu, vrlo dobro znam o čemu govorim kao netko ko je specijalizirao bipolarni afektivni poremećaj na vlastitoj koži tako da se moje mišljenje o ovom slučaju može smatrati stručnim.
    Svaka akutna faza ove bolesti za sobom nosi dodatno pogoršanje buduće neurotransmiterske ravnoteže i još k tome trajno oštećuje pojedine djelove mozga ponajviše hipokampus.
    Oni koji su spriječili njezino pravo na adekvatno liječenje pa bilo ono i prisilno, odgovorni su za sve daljnje posljedice po njeno zdravlje.

    avatar

    15.04.2008. (17:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...