Komentari

slagerpevac.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • tinčica u tramvaju

  Bravo! točno i dobro napisano.

  avatar

  10.04.2008. (07:21)    -   -   -   -  

 • šlagerpevač

  Hvala tinčice, sad sam upravo odgledao emisiju otvoreno u kojoj je gospodin Pukanić progovorio o cijeloj toj stvari i mogu reći da sam u potpunosti zadovoljan sa svojim iznesenim stavom o njemu kao osobi u ovom postu. Pomislio sam na tren kao da je pročitao ovo gore napisano dok je govorio o cijeloj ovoj našoj jebenoj novinarskoj žabokrečini i licemjernim udrugama koje se tobože zalažu za ljudska prava. Malo sam se zamislio nad ovom situacijom u kojoj je bio izložen napadu i postavio si pitanje da li se radi o manipulaciji. Gospodin Pukanić uz cijeli ovaj medijski linč prolazi kroz stres ugroženog života i brige za kći koja se nalazi u situaciji da bi mogla izgubiti oca dok joj majku devastira galopirajuća duševna bolest to su fakti. Nitko od te novinarske gamadi ne percipira tu najvjerovatniju varijantu nego stvaraju odvratne senzacinalističke priče koje se temelje na insinuacijama.
  Gospodin Pukanić je pokazao zavidnu razinu intelektualne zrelosti i sposobnosti samokontrole jer bi ja na njegovom mjestu najvjerovatnije zadavio onu B.a.b.u. pred kamerama i ne bi me ama baš nitko spriječio od nakane da spasim svijet od tolike koncentracije gluposti u glavi samo jedne osobe.

  avatar

  10.04.2008. (23:46)    -   -   -   -  

 • tinčica u tramvaju

  TV i dalje nemam pa ne znam tko što tamo priča. Moja je pretpostavka da ima nešto istine i u tvrdnjama da će Pukanić izvući (ili je već izvukao) materijalnu korist iz cijele situacije, a uvjerena sam da ženu ne bi na silu hospitalizirali da je supruga nekog anonimusa. No, to ne umanjuje moje zgražanje nad novinarskim lešinarstvom i kršenjem prava jedne bolesne osobe.

  avatar

  11.04.2008. (07:17)    -   -   -   -  

 • šlagerpevač

  Pukanić već je "izvukao" materijalnu korist baratajući sa novcem obitelji gospođe Pukanić koja zbog zdrastvenog stanja nije u mogućnosti adekvatno participirati u odlučivanju.
  Nisam stekao dojam da gospođa Pukanić živi u psećoj kućici tim više što je cijelo vrijeme živjela sa svojom malodobnom kćeri. Mislim da je cijelu ovu situaciju izazvao narcistički bijes gospođe Pukanić upravo iz razloga što ne participira ravnopravno u odlukama o bračnoj stečevini i imovini.

  avatar

  11.04.2008. (18:53)    -   -   -   -  

 • cveba

  ..kao sto vec napomenuh na Vaseljenoj danas, izvrsno Lektore, izvrsno !

  avatar

  12.04.2008. (04:03)    -   -   -   -  

 • Nikzej Fucssdiuq

  smo spavali u tom jarku tamo za cool, i rekao sam da mi refurbished laptops bulk

  avatar

  06.10.2009. (17:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...