Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Oldimer Josip

    Bravo Vrgorčanine...evo ja te i prije diplomskog kandidiram za ravnatelja Gradske knjižnice u Vrgorcu. Vrijeme je da tamo dođe mlad, sposoban, talentiran i inteligentan čovjek. Za tebe bi to bilo idealno, vratio bi se doma i radio posao koji voliš s još većim žarom. Nastavio bi se i kontinuitet ovog bloga i iskreno vjerujem da bi imao dovoljno vremena da dopuniš istraživanja povijesne građe Vrgorske krajine. Bio bi konačno i čvrsta poveznica na relaciji Vrgorac - Zadar...pretpostavljam da si solidno izučio i kartoteku Znanstvene knjižnice u Zadru pa bi do materijala puno lakše dolazio. Ajde...svako dobro i pozdrav svim vrgorčanima.

    avatar

    09.04.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • jure

    Ma kakva gradska knjižnica, bilo bi ga bolje kandidirati za nagradu grada, bar ka poticaj da dalje radi. E kad bi samo oni koji odlučuju to skontali...

    avatar

    10.04.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Hvala obojici na dobrim željama i pohvalama. @Josipe, nemam ti ja ambiciju ni školu da budem nešto u gradskoj (no nikad ne znaš što budućnost nosi), ali se nadam da će bit štogod posla u struci u Vrgorcu. Što se tiče znanstvene, svi se pogodio. Dosta sam listao katalog knjižnice, tako da sad već lakše nađem sve što tražim, što mi uvijek olakšava posao, za razliku od vremena kad sam tek došao na faks i nisam imao pojma kako ovo funkcionira. Lijep pozdrav.

    avatar

    10.04.2008. (10:56)    -   -   -   -  

  • zoobar

    Pogledajte rang listu POS-a...

    avatar

    11.04.2008. (18:00)    -   -   -   -  

  • tt

    zoobar zašto nisi objavio listu

    avatar

    11.04.2008. (22:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...