Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • lolina

    Čestitam!
    ..mislim da smo se "upoznali" na nekom blogu oko bombanja Libanona , naravno ti si bio za -napad
    poklon za blog rođkas;H.L.
    ;) book! piši i dalje!

    avatar

    09.04.2008. (00:44)    -   -   -   -  

  • babun

    mislim da se ne radi o sekundama već u najmanje ruku ------------- redu veličine tjedana

    avatar

    09.04.2008. (13:34)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...e sad, isprovociraš me da napišem post pa zbrišeš, nije ti baš neka fora...:)

    avatar

    09.04.2008. (14:44)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    sagi, nisam ja nigdje "zbrisao", ali da ti pravo kažem, post ti i nije neki ;-).

    Jerbo, kad kažeš:

    "Pritisak američke javnosti protiv američkog prisustva u Iraku kao i otvoreno, sve glasnije propitivanje svrhovitosti operacije u Iraku postaju realne i opipljive neugodnosti za vladajuće strukture. Kako prekid američke intervencije na bliskom istoku nikako nije u interesu američkog krupnog kapitala, potrebno je naći novi povod i novog ( starog ) neprijatelja. Snažna propagandna kampanja, optužbe na račun Irana da toleriranjem ubacivanja naoružanih vijerskih fanatika onemogućavaju stabilizaciju Iraka dopunjene su i ozbiljnim optužbama da je Iran već postao nuklearna sila."

    i onda (s neba pa u rebra):

    " Početkom ljeta Amerikanci i saveznici započinju zračne operacije protiv Irana..."

    jednostavno rečeno, pretjeruješ (mislio sam napisati onu svoju famoznu riječcu što počinje na trk ...., ali previše imam respekta prema tebi da bih tako nešto napisao ;-).

    Ja uopće ne tvrdim da Amerika NEĆE napasti Iran ! Ali, nakon Iraka, "snažna propagandna kampanja" jednostavno neće biti dovoljna !!!

    Tvoja zaokupljenost "krupnim kapitalom" i njegovim utjecajem na američku politku (zajedno s pripadnim "teorijama zavjere") te u mojim očima poprilično diskreditira za vođenje OZBILJNE diskusije o američkoj vanjskoj politici.

    Da par ljudi iz sjene vuče konce i upravlja Bushem poput lutka to je JEDNOSTAVNO REČENO GLUPOST !!! Raznorazni pripadnici establishmenta svakako imaju određenog utjecaja na to kako će se razvijati situacija, u to uopće ne sumnjam. Jedino što sam ja ipak uvjeren da je u cijeloj priči Bush GLAVNI i da na kraju bude kako on kaže, pa sve da se i svi predstavnici "krupnog kapitala" postave na trepavice ...

    Naravno, to je ipak "samo" moje mišljenje :-)

    avatar

    09.04.2008. (17:38)    -   -   -   -  

  • svinjce

    čestitam doktore
    puno je to.
    samo naprijed.

    avatar

    09.04.2008. (18:00)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Cestitam. Nek se vidi da i konzervativni i radikalni pristup imaju svojih citatelja. Novac, lova, kapitalizam i sve u tom stilu...Ma svi oni to vole samo kad su nesposobni onda cvile da je to nepravda a cim se dokopaju love- sve je OK! Moja generacija se tak lijepo prodala u sistem da je divota. Tako budu i ovi mladi koji sad reze na mjesec, samo kad omirishu lovu ili kao sto je savjetovao Fast Money trader CEOu Starbucksa na CNBCju jucer kad mu je porucio (da bi se firma oporavila i povecala profit) THINK LIKE A HIPPY ACT LIKE A CAPITALIST. A sto se tebe tice samo da ti jos izbijemo i neke (zadnje) ostatke liberalizma iz glave, i evo te medju nama konzervativcima! Par manjih sitinica, svega, Daj Zvone nemoj se opirati, daj stavi tu glavu na panj da to sredimo -nece jako boliti... ha ha! Pozdrav

    avatar

    09.04.2008. (22:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...