Hmm, nije bas po mom ukusu, ali odlično da si napisala blog za nas! Hvala! Krasne povlastice ti to imas od strane Gulama, recepti odani samo tebi - bravo!
08.04.2008. (07:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
biljoteka
A gdje je Gulam? Nedostaje najinteresantniji začin ovom jelu u liku kuhara :(((
08.04.2008. (10:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
od zadnje trudnoce ne podnosim janjetinu :( ali vjerujem da se ovo moze raditi s bilo kojim mesom. ja sam vec isprobala onaj pilaw za koji si vec dala recept. secer mi nije ispao dobro ali u ovom receptu to odlicno objasnjavas pa cu probati i ovako. tamo sam preprzila mrkvu i radila bez grozdjica ali s bademima i jako mi se svidjelo. i da, svidja mi se da se dodaje i klincic. probat cu obavezno. i da, i ja bih slike gulama :) i vrlo bih rado i ove ostale recepte koje si spomenula :))))) ps. drago mi je da ti je kruh uspio. zapamtit cu ako mi ustreba.
08.04.2008. (11:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Imala sam jucer problema sa internetom pa mi se nisu uploadirale sve slike koje sam htjela objaviti. Probat cu opet veceras. Imam fotke i za druga jela, pa cim se internet i sturja udostoje, obajvit cu i njih. Meni ova jela i nisu uspjeval najbolje, ali otkako sam gledala Gulama kako radi sve mi ispada super!
08.04.2008. (12:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanja
Hmm, nije bas po mom ukusu, ali odlično da si napisala blog za nas! Hvala! Krasne povlastice ti to imas od strane Gulama, recepti odani samo tebi - bravo!
08.04.2008. (07:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
biljoteka
A gdje je Gulam? Nedostaje najinteresantniji začin ovom jelu u liku kuhara :(((
08.04.2008. (10:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
od zadnje trudnoce ne podnosim janjetinu :( ali vjerujem da se ovo moze raditi s bilo kojim mesom. ja sam vec isprobala onaj pilaw za koji si vec dala recept. secer mi nije ispao dobro ali u ovom receptu to odlicno objasnjavas pa cu probati i ovako. tamo sam preprzila mrkvu i radila bez grozdjica ali s bademima i jako mi se svidjelo. i da, svidja mi se da se dodaje i klincic. probat cu obavezno.
i da, i ja bih slike gulama :) i vrlo bih rado i ove ostale recepte koje si spomenula :)))))
ps. drago mi je da ti je kruh uspio. zapamtit cu ako mi ustreba.
08.04.2008. (11:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
caffeine
NJaaaaam!
08.04.2008. (12:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kabulske price
Imala sam jucer problema sa internetom pa mi se nisu uploadirale sve slike koje sam htjela objaviti. Probat cu opet veceras. Imam fotke i za druga jela, pa cim se internet i sturja udostoje, obajvit cu i njih. Meni ova jela i nisu uspjeval najbolje, ali otkako sam gledala Gulama kako radi sve mi ispada super!
08.04.2008. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Njam. A vidim i sol vam je pakirana (je li tos ol, bijelo plava kutija) kao za vrijeme Juge.
08.04.2008. (14:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Njam. A vidim i sol vam je pakirana (je li tos ol, bijelo plava kutija) kao za vrijeme Juge.
08.04.2008. (14:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vanilla
uvijek bi dala šansu, si su mi sastojki dragi, grožđice bi prežvakala
09.04.2008. (16:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Moram probati iako mi ne zvuči baš bajno :)))
11.04.2008. (09:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Život kroz umjetnost
Zvuci fino,...zanimljivo je ovo sa karameliziranim sećerom!! Moram to probati napraviti!!
13.04.2008. (14:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...