Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • †††ISUSE VOLIM TE†††

    Hey.Eto da i ja prva ostavim trag,jako zanimljiv post.
    Tek toliko da znas da te i dalje čitam:)
    Šaljem jedan pozdrav iz Varaždina ...
    BTB

    avatar

    05.04.2008. (19:17)    -   -   -   -  

  • meani

    O joj, ovo je najbolnija točka kršćanstva po meni. Ma ne znam, dovodim se pomalo na tu razinu da prihvatim hodanje bez odnosa iako ne znam koliko ću u praksi to moći provesti, ali hodanje bez bilo kakvog pokazivanja nježnosti ne mogu zamisliti. Pitam se kako je to moguće ako sam u nekog zaljubljena. Onda se ne treba niti zaljubljivati nego možda s najboljim prijateljem ući u brak. Ali ima i tu kvaka, ponekad i najbolje prijatelje zagrlimo, što znači da nas čeka loš brak.
    Zaključak, čeka nas loš brak ili relativno loš brak bez obzira imamo li odnos ili samo zagrljaje i poljupce. Pa kad je tako ako ne možemo hodati bez dodira (svaka čast onima koji mogu) ona idemo dokraja. Ako se grlimo ionako je svejedno.
    Ma mislim da duhovnu zrelost određuje puno više faktora od samog hodanja. Duhovnu zrelost gradimo i u obitelji i dok smo sami a u odnosu s nekim je nadograđujemo.

    avatar

    05.04.2008. (19:22)    -   -   -   -  

  • meani

    Samo da naglasim da sam definitivno protiv brzog stupanja u intimne odnose. Mišljenja sam da o tome treba razmišljati tek nakon što se osoba dobro upozna a za to treba puno više vremena nego što mislimo. I to tek razmišljati, o tome razgovarati a po mogućnosti u braku učiniti.

    avatar

    05.04.2008. (19:27)    -   -   -   -  

  • kutak za rasterećenje

    ja ipak smatram da su neki mladici, muskarci i dusevno sazrili ... mislim da je jako bitno znati sto je vazno onom drugom .. u svakom slucaju slazem se za cistocu ..

    avatar

    05.04.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • vk

    Da izazovne i razigrane cure ne dolaze u razmatranje kod prakticirajučeg katolika kao mene (prakticiram i čistoću) je 100% istina. Gdje su nestale suknje i haljine često se pitam. Kako uopće i prepoznati kršćansku curu koju zanima kršćanski momak?? Poznam mnoge kršćanske cure iz zbora koje su otišle sa ateistima/agnosticima.

    avatar

    06.04.2008. (01:22)    -   -   -   -  

  • Ana

    Bog živi! Ej, ovo mi se čini super zanimljivo, ali nemam cajta sad to čitati jer mi je net skup pa sam copy-paste i pročitat ću. Oohohoh, zanimljiva tema. Definitivno. Taman za mene.
    Heheheheh!

    pozz! BTB :)

    avatar

    06.04.2008. (21:49)    -   -   -   -  

  • niiv

    Ovo je ono što sam tražila, dosad nisam znala riječima objasnit ono što sam cijelo vrijeme osjećala, hvala vam!

    avatar

    10.04.2008. (01:44)    -   -   -   -  

  • svetaobitelj

    Sunce drago, vidim da si načela ovu važnu i prevažnu temu. Više o temi u knjizi "KAKO IZMIJENITI MUŽA" autora Prijatelj Međugorja. Naravno, moguće ju je dobiti u Međugorju. Izdavač je Caritas, udruga koja ima prostor iza kipa svetog Mihovila na glavnoj ulici. Za sve koji se pripremaju za katolički brak. Bog neka blagoslovi sve koji čitaju.

    avatar

    10.04.2008. (22:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...