Komentari

domeslatkidome.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Tina

    Koja si ti faca, sredil si cijelo jedno stablo. :))
    E sad kad dodje lijepo vrijeme, treba navozit zemlju i posadit travicu i bas bu lijepo. Il ste nekaj drugo planirali za ispred kuce?

    avatar

    04.04.2008. (01:08)    -   -   -   -  

  • Lovro

    Bok Nota. Drago mi je da si se uspio useliti u svoju kuću. Eto ja upravo krećem s cijelom procedurom izrade vlastite. Moram priznati da mi je tvoj blog dosta pomogao u pripremama, a bit će i od koristi u daljim radovima, pa eto i ja se upustih u blogovske vode s istim ciljem kao i ti. Tko zna, možda i ja nekom uspijem pomoći staviti krov nad glavu :).
    Kod mene je stvar trenutno kod arhitekta da prilagodi naše zamisli u neki ostvarivi oblik pa krećemo s avanturom... Pozdrav od foijevca!

    avatar

    04.04.2008. (15:13)    -   -   -   -  

  • NY

    @Tina: Najjakiji sam ;) Skroz sam ga ubio ! Sljedeci korak nam je prikljucak na kanalizaciju, naravno to cu se ja s tim pozabaviti cisto rekreativno, a nakon toga napraviti zidic za ogradu oko kuce da odredimo visinu do koje trebamo navoziti zemlju i onda nakon toga slijedi navozenje zemlje (mozda ove godine, ako ne onda iduce).
    @Lovro: Pozdrav i tebi stari FOI-evcu ! Bas mi je drago da je nas blog pomogao jos nekome u gradnji kuce, sto vise ljudi pisu lakse ce budu onima kojih gradnja kuce tek ceka. Sretno sa papirima, s njima je veca muka nego sa radnicima. Ako sta budes trebao slobodno pitaj. Isto tako preporucam da pogledas ostale blogove o gradnji koje sam naveo na stranici sa lijeve strane.

    avatar

    04.04.2008. (21:06)    -   -   -   -  

  • Lovro

    A znam da će s papirima bit najviše zezancije. Aj bar imam već zemlju, i "obiteljskog" arhitekta, pa bi neke stvari možda mogle biti brže izvedive. Već sam prešao i ostale blogove koje si naveo i ima na njima isto korisnih stvari. Polako čitam, istražujem od ljeta pa sam eto dosad uspio dosta toga saznat, ali opet svaki dan nešto novo iskrsne vrijedno pogledati... A sigurno će bit pitanja kada krene prava gradnja...

    avatar

    05.04.2008. (10:36)    -   -   -   -  

  • Branimir

    Pozdrav NY, Uskoro planiram početi sa procesom izgradnje kuće. Imam par pitanja i volio bi da ih s vremena na vrijeme mogu Vama postaviti. Savjeti će mi dobro doći! Nisam uspio pronaći Vašu mail adresu a ako pitanja mogu ići tim putem bilo bi super.Pozdrav

    avatar

    07.04.2008. (08:57)    -   -   -   -  

  • Renata

    Nota, pa zar si do sada imao septičku jamu? Jel ti se isplatila ta investicija u tu jamu i žurba pred useljenje, a samo nekoliko mjeseci je prošlo i - eto kanalizacije!
    Usput da te pitam za cijenu kanalizacije i izvođenja, nama su naplatili nekih 4000 kuna priključak i još toliko skoro svoje radove! Vrlo vrlo skupo! Da ne kažem da istu cijenu otprilike ima u voda, pa to ispadne oko 18 000 kuna voda i kanalizacija!

    avatar

    07.04.2008. (14:30)    -   -   -   -  

  • NY

    @Lovro: Nema frke, slobodno postavis pitanja na mail ili na blogu. Ako otvoris svoj blog pa javi, citatelja ce uvijek biti ;)
    @Branimir: Pozdrav! Slobodno mozes postaviti pitanja na blogu ili na mail adresu koja je gore navedena na mail sanducicu na blogu u gornjem desnom kutu (kliknes na sanducic ili dodjes misem preko sanducica i vidis mail adresu)
    @Renata: Pa nama se zurilo sa useljenjem jer nam je isla taman rata kredita pa da ne moramo isto vremeno placati i stanarinu. Uostalom nije bilo sigurno da li ce se sada napraviti kanalizacija u nasem zaselku tj. pocetkom ove godine ili krajem, s tim drzavnim firmama nikad ne znas, eto kanallizacija iza nase kuce tj. u ulici iza nase parcele vec 1-2 mjeseca stoji nezavrsena (iako su je radili odmah iza nase u 2 mjesecu), tako da ti vise nista ne moram pricati. Nama je prikljucak 3000 kn i moze se platiti na 6 rata (vec smo 2 platili). Oni su nam dokopali do nase parcele u 1 m usli sa prikljuckom u nase dvoriste te iskopali rupu za saht. Mi cemo si sada samo kopati do kuce. O tome ce biti sljedeci post pa ce biti i slike.

    avatar

    08.04.2008. (11:30)    -   -   -   -  

  • Lovro

    Bez brige, bit će pitanja, al prvo treba pričekati dok dobijemo nacrte, pa ćemo onda vidjeti na čemu smo. Blog je već otvoren na gradimkucu.bloger.hr. Eh da, mene vodovod i kanalizacija ne brinu, s obzirom da ni jednog ni drugog nema u blizini :/

    avatar

    08.04.2008. (18:16)    -   -   -   -  

  • Sibo

    Pozdrav! Lijepo, lijepo..evo baš čituckam blog, a na preporuku svog frenda Lovre. Ujedno čestitam NY na useljenju i obaranju drveta :) Nije to šala rofl

    avatar

    12.04.2008. (19:33)    -   -   -   -  

  • NY

    @Lovro - kako ces onda vodu prikljuciti ako je nema u blizini tj. kako ces bez vode poceti graditi !?
    @Sibo - Hvala, hvala :)

    avatar

    12.04.2008. (20:46)    -   -   -   -  

  • Lovro

    Pa lijepo iskopat bunar i uživat u besplatnoj vodi. Vode kod nas ima gdje god zakopaš...

    avatar

    13.04.2008. (10:27)    -   -   -   -  

  • experiance

    Nota kakvo je to pitanje za Lovru, pa ti ne gledas Farmu? :))))

    avatar

    19.04.2008. (22:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...