Komentari

euklid.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • skaska

    ovo je tak šarf. ja bih to pretvorila u peticiju ili organizirala kakvu sudsku tužbu širih razmjera. nečuveno je kako smo osam dana izravno bili svi taoci manijaka koji je takav bil i prije neg je postal general, a taoci ovakvog raspašoja non-stop. osobno mi je patio posao ovih osam dana zbog njega, a da o mnogima drugima ne pričam, i kaj. tko te pita. a policajca mi je beskrajno žao. užas jedan!o generalnim dojmovima ovog košmara ne bih, mislim da će se posljedice dugo osjećati

    avatar

    03.04.2008. (18:12)    -   -   -   -  

  • šarli

    @skaska: speedy! nemam osjecaj koliko je šarf, ali pisao sam čim sam saznao i bio sam jako tužan.

    avatar

    03.04.2008. (18:29)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Moj Euklide... onog trena kad je postalo normalno da ljudi bez časti postaju časnici postalo je normalno i ovo. Hrvatska nije iznimka. Možda je naša tradicionalna hajdučija malo naglasila čitavu stvar. Živimo u vrijeme kad noćne more postaju stvarnost, ovo je, uz svo poštovanje pema nevinim žrtvama, sitnica.

    avatar

    03.04.2008. (19:33)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    Ako je za vjerovati novinama navodno su ga mogli onesposobiti prije tri dana kad je snimljen termovizijom. Tko je zakljucio da s cetri dotadasnje zrtve nije ispunjena kvota? U Vecernjem, Jutarnjem itd. na clanke oko ovih dogadjaja umjesto sucuti nevinim zrtvama javljaju se komentatori tipa SVI SMO MI NORAC, prebrojavaju se cetnici i ustase... !? Zato se bojim da nam nema spasa.

    avatar

    04.04.2008. (02:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...