Komentari

bratmijeskuzijaionuadresu.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • Charybdis

    joooooj, ja sam skužila kak ozbiljni dečki(kojih je jako malo) nikad ne vrijeđaju...
    vrijeđaju samo ovi koji nemaju pametnijeg posla, a vjerovatno nemaju ni svoj život...
    upotrijebiš riječ primitivan, i pošto oni ne kuže, ti si sad štreber. ma mrš.
    ovo sa droljama se ne slažem. vidim kod svojih u razredu i školi. glavno da se ti uklapaš i ti si 'cool'. glavno da ti radiš šta i oni. onda ne zovu imenima. onda su na tvojoj strani.
    bože, mene su u osnovnoj isto zafrkavali jer sam uvijek bila sve ono što oni nisu, i još kak sam se uvijek činila nadrogirana, onda ti ne gine da te vrijeđaju.
    kad sam došla u srednju, postavila sam se tako da mene nitko neće vrijeđat zato jer sam bolja od njih. više ne šutim kad mi nešto kod nekoga smeta. kažem mu u facu. pa makar se zaratila sa cijelim razredom ili školom. znam o čemu pričam, jer me 95% razreda mrzi. mrzim i ja njih.
    pravi se ludom. ludog čovjeka nitko ne dira jer nikad ne znaš šta bi luđak mogao napravit.
    vjeruj mi, pali.

    avatar

    03.04.2008. (17:14)    -   -   -   -  

  • ovo ću reći samo vama

    Štambukice sjajan post!
    SLanje slika ili pornića na mobitelu ne bi trebalo prijaviti profesoru vec policiji jer je to seksualno uznemiravanje... Tako su u nas u školi, nedavno nosili noževe i boksere da se "obračunaju" sa nekim razredom, kada je to jedna djevojka rekla profesoru, ovi je pratili kući i dobacivali.
    I ja sam svjedok svakodnevnog zlostavljanja cura. U mom razredu, jednu curu koja je malo punašnija i koja super pjeva zovu "tenk" ili "esma redžepova",,, A jednoj su prelijepoj curi toliko dovikivali da je jadna cura izgubila volju da izlazi pred ploču...
    Ali ja na to gledam kao na par uspaljenih pubertetlija koji su željni vidjeti guzicu, pa naspatvuju sve što stižu. I u našem razredu postoji momak koji nezna reći enciklopedija , već enclikopecija, a hvata i šlata sve cure i čak ih snima... Ali onakvi ružni jadni neće nikad niti imati curu, već će samo moći gledati druge parove i sanjati...
    Uostalom. glupe su mi te fore "štreberi", "sisate " i to... Mislim da bi bilo sjajno tim likovima da lijepo odu kući i sve to saspu mami u lice. Pa ćemo vidjeti šta će im reći!!!
    Pussa

    avatar

    04.04.2008. (20:53)    -   -   -   -  

  • Euro

    hehe cure u akciju,pocnite stipati decke do iznemoglosti...
    nego moj prijedlog..da sam ja neki ministra kulture i prosvjete uveo bi obavezno
    skolske uniforme...Pa bi svi bili isti a ne neki sa marken produktima..Onako bi
    svi bili isti..
    ugodan vikend zelim

    avatar

    05.04.2008. (07:50)    -   -   -   -  

  • menneskedyr

    To je čisti pubertet, u zadnje vrijeme pojačan televizijom i oružjem. Svi bi se samo obračunavali s nekim. A što se tiče tih uvreda i dobacivanja, nije ni među dečkima ništa bolje, vjeruj mi. Posebno kad imaš razred pun seljačina.

    avatar

    05.04.2008. (10:36)    -   -   -   -  

  • Funky Momak

    mene nitko nikad nije zlostavljao, jer sam ja presavršen. protiv mene nemaju argumenata. mogu se samo diviti mom intelektu i božanski oblikovanom tijelu.

    avatar

    05.04.2008. (15:50)    -   -   -   -  

  • Dorisol

    dobrodošla u klub.napokon shvačaš koliko sam i ja jadna!svi me vrijeđaju i mene i moju obitelj.tako sam tužna da bih ih mogla zaklat jer samo mene iskorištavaju radi kompjutera.stvarno su idioti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    05.04.2008. (16:28)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ja sam uvijek volio djevojcice kad saam isao u skolu.
    Uvijek sam rado bio sa njima u drustvu ali sad sam odrastao pa vise volim zene :))))
    Ma to su sve normalne stvari ako nema pretjerivanja i zlostavljanja.
    Vidi primjera.
    Cura koja je samnom isla u razred bila je ispod prosjecna i nije puno interesirala decke.
    Bila je malo vislja, jaca i ne tako lijepa uz to i ruzne kose.
    Nakon rata citam na internetu da je postala MISS na jednom takmicenju za MISS a kad sam vidio sliku i prepoznao ju pao sam na guzicu.
    Nije bila za prepoznati a izgledala je kao sex bomba :))

    avatar

    06.04.2008. (19:29)    -   -   -   -  

  • podravec

    Ja kad sam bio klinac nije u skolama bilo ovga o cemu pises, a sto je svakodnevica. Ipak drukcije je ovo doba, puno agresivnije, a na zalost sve je toliko prisutne agresije osobito u medijima pa je to i jos jedan dodatak tome. Zalosno

    avatar

    06.04.2008. (19:33)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    ma svi smo mi kroz to prosli bilo da smo curice il decki. tako je to u tim godinama, svi se izruguju necijim "manama", ali kad dodjemo u starije godine svi bi se mi vratili u skolske klupe i to ponovo prozivili. To ces i sama vidit jednog dana. uzivaj dok mozes.

    Pajo Paksu

    avatar

    07.04.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  • svinjce

    dvije razine priče:
    - jedno je muško-ženska ; ovo je patrijahalno društvo, kad muško mijenja partnerice on je frajer, kad to radi žena onda je kurva. Čisti dvostruki standard.

    - u pubertetu su takve stvari uobičajene, mada često nisu lijepe i ugodne. Osim Funky Momka, naravno, svi drugi imaju neki "feler", a dječaci u tim godinama još ne kuže da se "naklonost" i pažnja ne zadobiva štipanjem, šlatanjem, dobacivanjem i izrugivanjem. Pametniji to shvate s vremenom. Jebiga, hormoni su podivljali...

    avatar

    08.04.2008. (12:19)    -   -   -   -  

  • Im Th€ oN€ yOU PrOm!$eD YoU WoUŁd ŁoV€

    a ewo došla i ja malo prokomentirat post...dugo nisan ...ma uglawnon a owi naši muški iz razreda...neman pojma kakaw je to osjećaj kad ti se oni rugaju ja san s njim ok pa mi ništa od toga ne gowore...al podsjetilo me na iskustwo iz starog razreda 5-6 ,to nije bilo da su se oni meni rugali na bazi toga da san debela ili nešto tako...nego ti je jednome liku bilo smišno meni se rugat jer mi je otac umra...njemu je to bilo urnebesno smišno, a to šta se ja swog oca jedw sićan jer san tad imala 3 godine to nikome ništa, i on ti je iz puke šale okolo goworija da je meni otac pio, drogirao se i slično... i tako je pokušawa uništit moje uspomene na mog dobrog tatu koji je bia dobar čovik, koji nije bia nikakav pijanac ni drogeraš, kolko ga se ja sićan on je meni uwik bija sawršen otac koji nikad nie ruku diga na mene ...i swaki dan žalin šta nije prožiwia duže wrimena da san ga bar mogla još bolje upoznat ...i ja san zbog toga njihovog ismijawanja swaki sat plakala i to je njima bilo smišno pa su mi se na kraju rugali jer zbog toga plačen....prema tome su owi naši med i mliko....

    avatar

    08.04.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  • Anara

    Nisam siguran koliko su odnosi u određenoj socijalnoj sredini kao što je škola, razred mogu objasniti samo "pubertetskim" ponašanjem! Problem je značajnije sociološki. Naime urušen je sistem vrijednosti koji je na etičkim i moralnim temeljima gradio međuljudske odnose. Grupa - razred postaje skup pojedinaca kojima je struktura odnosa pod jakim uticajem "vanjskog svijeta", a njega čine medijski pritisci (na primjer intenzivno nametanje kvalitete života uvjetovane materijalnim bogatstvom), crkvene dogme o životu (na primjer, načelo da se seksualni život mora svesti na apstinenciju, a kad se uda žena se mora podavati, odnosno oplođivati dok se orgazam smatra vražjim djelom), nasljeđe primitivizma i stereotipija (na primjer, "prebrojavanje krvnih zrnaca") i tako dallje...
    Žao mi je što si u "mačo" okružju i bojim se da tu nemoš očekivati da se nešto bitno promijeni. Možeš "raditi na sebi" što očito i činiš neprihvačajući ponižavajući odnos drugih samo zato što si cura! Ovaj post pokazuje da si zdrava osoba i da si sposobna "čitati" svoje okružje. Bravo!
    Pozdravljaju te svi iz Anare koji su na Kubi (vraćaju se koncem rujna) i moja malenkost koja je ostala brinuti o našim životinjama - zbog nedostatka vremena malo sporije odgovaram na post, isprika, životinjr motaju biti nahranjene!

    avatar

    10.04.2008. (11:24)    -   -   -   -  

  • ovo ću reći samo vama

    hej hvala na komu... bas je smijesan ... (pomalo užasavajući),, evo to samo da te pozdravim...cao.

    avatar

    11.04.2008. (20:56)    -   -   -   -  

  • slaven178

    trebas vidjet sta je zlostavljanje pedera u skoli

    avatar

    11.04.2008. (22:56)    -   -   -   -  

  • RuĐaN

    nisu svi takvi
    feministikinjo (sala)
    :)

    avatar

    12.04.2008. (02:07)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Mene je u srednjoj skoli proganjala jedna profesorica ali ja budala nisam tada puno znao o sexu :)))
    Danas bi ju podero ko' Bugar skupstinu a tad jadan nisam smio ni pomisliti na to :))
    Danas bi dao da me zlostavlja neka sa velikim sisama :)))

    avatar

    12.04.2008. (10:10)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Ne znam kakve vi to decke imate danas. Valda misle da su tako cool, jer se ne znaju na pametniji nacin istaci. U moje skolsko vrijeme mi cure nismo vrijedjali, bar ne na mojoj skoli. Takve nadimke, koliko se sjecam, nismo dijelili. Kod nas je bilo cak tepanja kao Zeljkica, Tanjica ili Gogica :))). Ne samo to, nego smo ih i stitili od budala. Neki koji su ih na plesu vrijedjali ili bili napasni, nisu se bas dobro proveli ;)

    avatar

    13.04.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • ovo ću reći samo vama

    hehehheheh super link!!!
    bas ti hvala!
    pozzz

    avatar

    13.04.2008. (21:34)    -   -   -   -  

  • ergarac

    Igrajte i vi prljavo. Pa kom obojci a kom opanci!

    avatar

    14.04.2008. (12:55)    -   -   -   -  

  • Pogled s brda

    Kad kažeš "naša iskustva", misliš ono dok sam ja zlostavljao cure... ili... :)))

    Ozbiljno — zlostavljanje je dio "malo većeg" problema, koji se može promatrati i kao "problem ovdje i sada" i "činjenica o ljudima". Djeca su JAKO sklona zlostavljanju druge djece... Cak i ona djeca koja nisu djeca više...

    Npr. neki klinci (muški i ženski! znam osobno primjere!) su pokušali/najavili samoubojstvo radi takvih stvari... to pokazuje dokle problem ide.

    Nikada se ne smije podcijeniti okrutnost u ljudima!

    avatar

    14.04.2008. (13:28)    -   -   -   -  

  • Moi

    a ima ih. mene zovu ruza zbog ruzinave kose. xD
    i to je oke. i ruzy je oke.
    ali ruza guza, ili ruzy guzy je malo.hm. jadno.
    mislim oke, djeca u pubertetu.
    ali najgore je s tim profesorima. yep.
    jebem im mater. kao da sami nemaju djecu?
    da se radi o njihovom dijetetu, radili bi skandal.
    jadnici. you go girl!
    trebali bi te ljude išamarat.
    ali čuj oni koji to rade ne poštuju tebe, pa znači-ne poštuju ni sebe?
    budale. -.-'

    ljubim.

    avatar

    14.04.2008. (15:31)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Slazem se sa mojim prijateljom Pajo Paksu i sa time sto je napisao.
    Bilo bi lijepo sada malo biti u skolskim klupama sa svim onim zajebancijama koje su bile u nase vrijeme :))

    avatar

    14.04.2008. (17:44)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Hm, prvi put sam sad na tvom blogu pa bih te samo htjela pitati koliko imaš godina i otkud si, čisto za orijentaciju? :o)
    Pokušavam se prisjetiti svoje srednje škole (ovo pišeš u kontekstu srednjoškolaca, zar ne?). Iskreno da ti kažem, moj razred je bio podijeljen u grupice, uvijek je bilo jednih koji ne vole druge i obrnuto. Ali sa baš ovakvim izravnim opaskama se nisam nikada susrela. Sve ove tjelesne/psihološke mane/vrline je imao svatko od nas, ali takvih javnih vrijeđanja i linča nije bilo. Ne, nije se radilo o nekom ekstra dobrom i složnom razredu, samo, ne znam... nisam čula nikad takvu uvredu na svoj račun od strane muških osoba. Reći ću čak nešto paradoksalno: čula sam ih od ženskih osoba! Oh da, koliko je bilo zlotvorica koje, čim nisi u njihovoj maloj mizernoj grupici, odmah si predmet olajavanja. Tako su ti mene smatrali štrebericom, snobom, mimozom, razmaženom i sl, a bez ikakvog utemeljenja. Jedna cura iz razreda je to čak pričala o meni u busu kad su išli kući, a moja prijateljica mi je sve ispričala i branila me.
    Stvar je i u još nečemu. Ako zauzmeš čvrsti stav o sebi, svome tijelu, oblačenju, željama i ponašanju, nitko ti ništa ne može. Kada su mi jednom u lice rekle da sam razmažena (i mojoj prijateljici), odbrusile smo im na način da više nikada u životu nisu pomislile učiniti istu stvar. Onaj tko se nema namjeru izboriti za sebe, kako da očekuje da se za njega izbore drugi? Tim više ako realno nisi razmažen nego ti to spočitavaju cure očito slabijeg imovinskog statusa, čime su iskompleksirane jer im novac očito predstavlja sve, pa se onda tješe time što si ti, kao, razmažena, a one normalne. Samo, ja prokužim te kompleksaške fore vrlo lako pa su ubrzo zašutjele. Kako su završile sada? Jedna kao sponzoruša osječkom polukriminalcu, a druga je zapela još na prvoj godini faksa i ne miče se. Toliko o pameti i svemu što uz to ide.
    Tako da... naglašavam da nijedan dečko u razredu mi nikada nije rekao tako ružnu opasku, a od cura ih ipak doživjeh. I istinita je ona narodna da je, zapravo, žena ženi vučica. Pisat ću jednom o tome, odlična tema i čitamo se i dalje ;o)

    avatar

    15.04.2008. (18:29)    -   -   -   -  

  • emanuelamia

    Mislim da smo svi to prošli i da nas je to definiralo i ojačalo te nas učinilo onim što jesmo danas..Ja mogu sada pametovati i reči da to nije u redu ...ali to je sve dio odrastanja koji za sobom nosi tnovit put i onaj posut ružama.Onaj tko ne prođe trnovit put imao je sreće a ovi ostali "ŠTO TE NE UBIJE OJAČA TE" iSTINA JE DA LJUDI U TOJ MLADENAČKOJ DOBI TEK SPOZNAJU TKO SU I UČE SE STVARATI PRIJATELJSTva ..NEKI SU DOSTA JAKI DA NE IGRAJU PRLJAVO A NEKI NEZNAJU DRUGAČIJI NAĆIN..Prošla sam i ja u srednjoj sita i rešeta ali kada je bilo prvo okupljanje mnogi oni "VELIKI I VAŽNI" postali su tako mali i slabi , a ja sam bil t koja je ljepoa,pametna s dobrim poslom i odgovorna jer kada odrasteš shvatiš da nije jezik ono što te čini dobrim ili lošim..JAKO DOBRA TEMA POSTA IMAŠ MOJ POZDRAV..

    avatar

    17.04.2008. (10:05)    -   -   -   -  

  • emoutofthevee(crofallout)

    Ne vidim ništa loše u sedmoj kategoriji.

    Šalu na stranu, mislim da ismijavnanje više boli od udarca jer ostavlja trajne posljedice. Ipak smo mi narod cajki, licemjera kukavica i kretena.

    avatar

    18.04.2008. (10:18)    -   -   -   -  

učitavam...