Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (62)

Marketing


  • znatiželjko

    IMAM PAR PITANJA.......1. Znaci li da ce maric,ros i horvat uskoro prijeci u formaciju i je li njihov uspijeh veliki uspijeh za s 1.a?........2.da li ce cure koje su dosle ispred cura koje imaju uniformu dobiti uniformu?......3. Za koga ste bili ugodno iznenadeni,a za koga neugodno iznenadeni?...........unaprijed hvala na odgovorima........

    avatar

    03.04.2008. (10:46)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    1. Ne znaci nuzno. Svakako ne prije listopada, osim ako se nesto nepredvidjeno ne desi. No, da imaju veliku sansu u listopadu imaju. Njihov uspjeh nije nista cudno, nista sto se ne desava, niti je velik uspjeh za S1A. Ne bih to nazvao uspjehom uopce. To je nesto sto se u S1A desava poglavito sa bivsim juniorkama iz J1A. Je li to uspjeh za njih? Da svakako jest. Za S1A nista posebno. Dobro je imati takve djevojke koje ce u listopadu zamijeniti one koji odu. Dobro je da se one profiliraju. No do listopada je ipak jos 6 mjeseci.

    2. Ne nuzno, no moguce. O tome ce svakako odluku donijeti Savijet.

    3. Ugodan je svakako rezultat Maric, Ros i Horvat I. No nije i iznenadjenje, to se ocekivalo. Iznenadjenje je napredak Brezak*, mozda ipak malo pretjeran (poglavito sto joj klasifikacija i nije bila nesto posebno). Svakako mi je drago za Kukolju** koja je to iskreno zasluzila, no i opet se nre radi o izenandjenju. To smo svi znali, zar ne? Neugodno sam izenadjen sa Sedak, posebno sa njenom klasifikacijom (katastrofa). Nije realno da je na 16. mjesto, no sama si je kriva za klasifikaciju. Neugodno mi je iskustvo Imbrisic koja da nije toliko neozbiljna, neodgovorna i po svim karakteristikama luftbrenzer bila bi razvodnica (jer savrseno plese i izuzetno tehnicira sa stapom). No, kada je vrlo vjerovatno da cemo je izbaciti iz tima.... Dobro je rekla Pavic: "Koja prevelika steta i upropastavanje talenta". Zao mi je za Vidovic, i nadam se da ce si dati truda pa da ce ponovno skociti na rub formacije ili u nju. Iskreno, steta bi za nju bila da jednom ne udje u formaciju. Martic je najvece razocaranje u posljednjih nekoliko godina. Iskreno mi je zao sto ona ne moze poraditi na svoj tehniciranju i plesu. No, njeno posljednje mjesto je realno i ne iznenadjuje. Steta!

    avatar

    03.04.2008. (11:03)    -   -   -   -  

  • zamas1b

    Baš mi je drago za cure koju su visoko skočile na rejtingu!!ČESTITAM!!!!Ma ja mislim da će se situacija popravit s curama koju se pale!!!!!!Sjećam se na probi za koncert kada su fazanke plesale da Martić i nije tako loše odplesla, ona je sa mnom prije plesala, pa me to malo iznenađuje!!! Vjerujem da će si dat truda i ona i ostale cure!!!!!papa

    avatar

    03.04.2008. (11:26)    -   -   -   -  

  • mažoretkinja

    Dali u vašem sastavu ima cura koje pozitivno i negativno utječu na ostale cure, kako u ponašanju kako u radu???

    avatar

    03.04.2008. (11:31)    -   -   -   -  

  • mali lolić

    Što znaci ovo...npr pavić****(0,8), što je to u zagradi???Zar je horvat bila u j1.a kad je skocila za 10 mjesta?..........čestitam svim curkama koje su skočile na rejtingu..........pussa!

    avatar

    03.04.2008. (11:32)    -   -   -   -  

  • Haha

    Čestitam svim curama koje imaju dobre rezultate!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    03.04.2008. (11:34)    -   -   -   -  

  • ll

    jel ovo sad znači da je franovička trenutno fazanka???

    avatar

    03.04.2008. (11:42)    -   -   -   -  

  • lulu

    mali lolić horvat nije bila u 1AJ ona je prvo bila u 3j pa u 1bj onda je prešla u S2 za par mjeseci je prešla u 1BS i onda u S1A

    avatar

    03.04.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Mazoretkinja:
    Pozitivno svakako da. Negativno mislim da ne toliko koliko bi se ocekivalo. Naime, kod nas je sistem ko u americkim sportskim klubovima. Koliko radis na sebi toliko i uspijes. Mi jednostavno ne zelimo apriorno kaznjavati, nego nagradjujemo rad. Ako ti ne zelis...sorry, nemas kod nas buducnosti. Jedino na cemu inzistiramo je tehniciranje sa stapom gdje ako ne izbacaju jednom tjedno standard moraju doci na dodatni trening. Ali i tamo su same "gazde svoje sudbine". Tim vise zivciraju postupci poput Ingrid, kada se radi o ekstremno talentiranoj curi po svim kriterijima, a onda si sama unistava zivot bez veze, a sto se reflektira i na tim.

    Sto se tice ponasanja tu imamo razradjen kompletan sustav koji bi mi trebalo nekoliko stranica da ti objasnim, a kojim se umanjuju, potpuno izoliraju ili iskljucuju neprihvatljiva ponasanja. Ako netko postupi protiv propisanih pravila sankcioniramo ga izbacivanjem iz tima. To nije samo micanje te cura i njenog neprihvatljivog ponasanja, nego i preventivna poruka svim ostalim potencijalnim prekrsiteljima pravila. A sva pravila cure imaju napisana u ZAMAinfo koji dobivaju nasi clanovi na pocetku godine. Postoje i posebna pravila za S1A koja su takodjer objavljena u ZAMAinfo.

    Mali lolic:
    U zagradi je njen index rejtinga. On se izracunava kao matematicka sredina ocjene sa klasifikacije i svih rejtinga ispitivaca (mene, trenera i predvodnica). Sto je index nizi to je bolji rejting. Sam rejting tima (redosljed) je ljestvica navedenih indexa.

    ll:
    Ne to ne znaci. Da se radilo o daleko vecem padu (za npr. 4 mjesta od formacije) onda bih reagirao odmah. Ovako ce o tome odluciti Savijet. No, iskreno ne vjerujem da ce samo zbog jednom mjesta na rejtingu i zbog samo 0,4 indexna boda Savjet odluciti zamijeniti Vucicu i Franovicku.

    lulu:
    Upravo tako. No, moras znati da se radi o vrlo talentiranoj djevojci.

    avatar

    03.04.2008. (12:17)    -   -   -   -  

  • mokli

    mateja špoljar je nejzgodnija mažoretkinja

    avatar

    03.04.2008. (12:44)    -   -   -   -  

  • mokli

    hoću reći najzgodnija

    avatar

    03.04.2008. (12:44)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Mokli:
    Nije! Vrlo je zgodna, predraga i simpaticna (dok ne pretjera), ali nije najzgodnija.

    avatar

    03.04.2008. (12:47)    -   -   -   -  

  • mokli

    meni je

    avatar

    03.04.2008. (13:01)    -   -   -   -  

  • jedna mala

    Od kojih cura u s1.a ocekujes u budućnosti dosta toga.....npr(postat ce predvodnica,razvodnica,uci ce u formaciju.....).......ali ne sada nego u nekoj buducnosti,sto mislis ko ima najvise potencijala od svih djevojaka??????

    avatar

    03.04.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  • pitanje!!!!

    ja sam nova i želim pitati da li se još posebno provjerava za prebacivanje u više sastave (sada na prvom treningu) ili je to sve na osnovu klasifikacij

    avatar

    03.04.2008. (14:05)    -   -   -   -  

  • ............

    a kaj su onda sve ostale cure imale nize ocjene na klasifikacijama od ovih sto ste naveli? ne kuzim

    avatar

    03.04.2008. (14:29)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Jedna mala:
    Bravo odlicno pitanje. Mozda najbolje do sada!

    Od Kukolje** ocekujem da postane prva predvodnica, za 10 godina kada ode Pajo :-)
    od Lukse* ocekujem vec u listopadu da postane razvodnica, a nadam se da ce biti 2. predvodnica
    Uvjeren sam da ce netko (ili sve) iz trojke Maric, Ros, Horvat I uci u formaciju. Nadam se da ce to i Vucica, te Vidovic.
    Zelim se nadati da ce Fuckar doci pameti i da ce poraditi na stapu. Obzirom da dobro plese i opcenito je pozitivna cura (jako razmazena, ali...) kada bi dostigla standard odmah bi usla u formaciju. Samo bojim se da nesto i nema volje.
    No, najiskrenije se nadam da ce Ingrid doci k pameti i srediti svoj zivot. U prvom redu radi sebe same. Jer da se to desi odmah bi postala razvodnica, a tko zna i za dalje. Ona mi je bila glavni kandidat za predvodnicu. No, sve je uspjela upropastit. Vjeruj mi nema toga sto nisam u stanju napraviti da Ingred dodje pameti (placao sam joj instrukcije, ucio sa njom, brinuo se za nju, zelio sam joj platiti paralelno skolovnje u srednjoj plesnoj skoli). No, ona je neozbiljna, neodgovorna, lijena...

    Ivana J1b:
    Tvoj komentar je bezobrazan, nekulturan, uvredljiv, nearugentiran i tipican komentar nedoraslog derleta! I zato sam ga izbrisao. Ocekuj moj posjet na treningu!

    Pitanje:
    Ne. Ova mini-prebacivanja rade se temeljem ocjena sa klasifikacije i rasprave na Trenerskom kolegiji za svaku konkretnu curu. Prebacivanje se vrsi temeljem prijedloga trenera, analize ocjena i trenerske analize, te na temelju odluke Trenerskog kolegija.

    .....:
    Da! Nisu ni te ocjene tajna, samo i ovako je psot predugacak.

    avatar

    03.04.2008. (14:30)    -   -   -   -  

  • zabadalo.....lol.....

    evo jedno malo glupo pitanje ali je svejedno pitanje.
    -koliko ima matea ( 1.predvodnica ) godina??

    avatar

    03.04.2008. (14:58)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pitanje ti je potpuno irelevantno. Dame se ne pita za godine, a na meni nije da tu informaciju dijeli sa bilo kime. Pajo je studentica Ekonomskog fakulteta Sveucilista u Zagrebu i u timu je vec 10 godina.

    avatar

    03.04.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • JUNIORKA

    uvijek,dok sam bila u kadetima gledala sam ingrid i mislila:čovječe,kak ta cura dobro pleše!!!!
    i uvijek sam htijela plesat bribližno dobro kao ona!Sad mi je fakat žao zbog toga kaj sad prolazi
    i mislim da ako ona fakat želi ostati i plesati u formaciji i u zagrebačkim mažoretkinjama općenito da treba malo preispita svoje razloge zašto uopće plešea!mislim da ona nije glupa cura,naprotiv mislim da kad bi stvarno htijela postat razvodnica pa i predvodnica da bi se potrudila!
    Stvarno bih željela da ona ako ja jednog dana pređem u S1A da i ona bude tamo!!!
    I znam da je svjesna kakvu kvalitetu ona posjeduje i da bi mogla daleko dogurati!!!
    SRETNO!!!!
    p.s.svaka čast curama koje su briljirale na klasifikacijama,pogotovo mi je drago za Ros i Marić!!!!BRAVO CURE!!!!

    avatar

    03.04.2008. (15:12)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    U pravu si. No, jednu stvar moram jasno naglasiti:
    nikakvih problema sa Ingrid nema vezano uz njen ples ili tehniciranje sa štapom. Tu je vrh vrhova. Zato to i tako boli. Sto je mala savrsena plesacica i mazoretkinja.

    Problem je u Ingridinom ponasanju, olakom prihvacanju obveza pa neispunjavanju istih, krsenju pravila, neodgovornosti (ona jednostavno zaspi za nastup ujutro u Lisinskom), katastrofalnim ocjenama u skoli, problemima na praksi... I zbog toga ce izeletjeti iz tima. Rok joj se priblizio kraju.

    avatar

    03.04.2008. (15:55)    -   -   -   -  

  • the_sitar_malaa ;))))

    bravo cure!!!!!!
    full mi je drago zbog vas!!!
    pozzz svima a posebno s1b!!!!!!
    =D

    besitos :*

    avatar

    03.04.2008. (17:04)    -   -   -   -  

  • chick

    a tko je iz S1B prošo u s1a?

    avatar

    03.04.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • ma odgovorite...

    ovako me zanima 2 pitanja :

    1. koliko košta štap?
    2.što se dogodi ako se 1. predvodnica razboli na dan prvenstva ... tko je mjenja ?

    avatar

    03.04.2008. (19:08)    -   -   -   -  

  • lolica

    ja bih pitala gdje će i kada biti objavljeno tko je prošao u viši sastav? i koliko mažoretkinja može proći u više sastave, koliko u K1a, koliko u J1a i koliko u S1a? tnx na odgovoru?

    i još nešto... dal' si mažoretkinje smiju međusobno dolaziti na treninge?
    tnx

    avatar

    03.04.2008. (19:20)    -   -   -   -  

učitavam...