Komentari

kenguur.blog.hr

Dodaj komentar (43)

Marketing


  • Euro

    Znas kako bi ja smanjio za jedno 90% smrtne slucajeve i tesko ozledjene u saobracaju..
    Sa tim sto bi sasjekao sva stabla kraj cesta koja tamo nemaju sto traziti..Pazi 90% svih nesreca zavrse udarcem u drvo(stablo)...Covjek i kada nehotice sleti sa ceste bi prezivio da nema tog jebenog drveta,zavrsio bi na njivi,ledini,jarku a ne u stablu...
    Nesto sam citao neki dan o tome i to je istina..Pogledaj smrtno stradale i vidi kako su stradali..Jos pogotovo u DDR pokrajinama one aleje stabala pa tu se gine kao muve zunzare..
    Dolje sa stablima uz ceste...doljeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

    avatar

    02.04.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • greentea

    ja ne vozim, pa nemam pojma o svemu tome. nego, imam jedno pitanje za stručnjaka (ne onog za lubenice). zadnjih dan-dva mi se stalno dešava da mi usred pisanja komentara odjednom počne nekakvo učitavanje nečega i zablokira mi miša dok piša, a onda i ispadnem iz komentara (a ti znaš kak je to nezgodno kad se ispadanje desi kad ne treba)...normalno baš pri kraju dva kilometra teksta...tako da je to s obzirom na moju neponovljivu originalnost jednostavno tragično. zanima me , misliš li ti da je u pitanju nešto u svezi glede mojeg mede tj laptopa ili to opet blog.hr nešto zeza? vita jela, zelen bor.....

    avatar

    02.04.2008. (09:31)    -   -   -   -  

  • greentea

    gospode blože! sad vidim, ovaj ojrić bi sjeko stabla! nečuveno! treba sasjeći budale koje ne znaju voziti i koji voze umišljeno ko da su svi niki laude (a znamo i kako se on proveo, ne?) budala će nać način da se ubije i bez da se zaleti u stablo....ne mogu ovo vjerovati, sad su i stabla kriva!!! pa, kud vodi ova ljudska umišljenost i egoizam! zabranimo mi automobile i vratimo se kočijama i konjima, jer za nešto više i nismo! konjima konji. konegure, zanemari ovaj moj grinpis izljev strasti i koncentriraj se na gornje pitanje. dobro ti jutro.:))))))))

    avatar

    02.04.2008. (09:37)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Mislim da ima šanse da se vrlo brzo zakon promijeni na bolje! :))) Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    02.04.2008. (09:59)    -   -   -   -  

  • greentea

    hvala kengi. jako puno si mi ne pomogo. preporučujem da se prekvalificiraš u uzgajivača lubenica. beeeeeelj!:)))))))))))))))))))
    p.s. ko za inat, kod tebe mi svi komentari idu glatko, pa ti srećom nisi uskraćen za moje proljeve mašte. hehehehe:))))))))

    avatar

    02.04.2008. (10:04)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Mislim da sada, nakon svih događanja i nesreća koje su se dogodile, konačno postoji i politička volja. Mislim, na izvoru sam informacija, pa :)))
    Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    02.04.2008. (10:13)    -   -   -   -  

  • Euro

    greentea izvini ali na primjer ovdje u Njemackoj 90% mrtvih je nastalo udarom u stablo..Bude malo klizavice,kisice a ti niti si pijan,niti si lud,niti drogiran zavrsis u stablu..
    Kengur bar ti znas o cemu pisem...
    U Saksenu i Thiringenu njemackim pokrajinama bivse DDR ta cifra je i 99%....
    To se ne odnosi na Hrvatsku...

    avatar

    02.04.2008. (10:47)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Ma sad će oni s novim zakonom na sunce, samo da definiraju detalje oko postojećih...ono, gdje da sušimo gaće, na primjer.
    Tko zna koliko se sudara desilo zbog provokativno obješenih tangica? Koje sugestivno kaplju sa štrika?? Prosječno obdaren muškarac (maštom obdaren, sram te bilo, na što si pomislio?!) na takav prizor može samo popit nešto i opalit. U zid, stablo, istomišljenika, štogod.
    Isto važi i za žene, mjerkanje bokserica nije ništa manje opasno. Dakle, prvo i prvo - doli hrvatske gaće!! Gori cijene goriva, cestarine, mostarine, tunelarine!!!
    Kad ceste budu prazne, neće trebat kazne ;-P
    (...sorry, ne mogu ozbiljno razmišljati kad mi u istom tekstu spominješ zakon i državu...)

    avatar

    02.04.2008. (11:37)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    lipi moj, potpisem ti svaku. jos bih dodala nesto zbog cega moj muz redovno kuci ide taksijem ili pjesice ako je popio iznad limita. prema austrijskom zakonu (necu sad gledati detalje), ako ranis ili ubijes nekoga a bio si iznad dozvoljenog limita, moras u zatvor (zelimo li da nas djeca upoznaju kao zatvorenika???), ode dozvola, moras jos i iskeshirati hrpu love za novu vozacku (u tisucama eura) i - moras placati ostecenome lijecenja i slicno. uvijek je taksi jeftiniji od posljedica koje mozes snositi ako si pio i vozio.

    jedna zena je mojoj prijateljici u nesreci (a nije pila) ubila oba roditelja i lijepo joj je kao roditelj morala financijski osigurati sve (ili otici u zatvor), tj. osigurati stan i placati mjesecno finu svotu novaca do njene 18. godine ili ako studira - do 26.
    tako to funkcionira ako se provode zakoni.

    mene je kao dijete na pjesackom prijelazu pokupio kreten koji je jos, prema vlastitim rijecima, i ubrzao jer je mislio da cu na vrijeme prijeci. umjesto da stane. a tata mu je bio seoski mocnik koji je potplatio (kaze mi: enoga place doma da nece u zatvor) da se sve zataska, da se napise da policija nije bila na uvidjaju (velika laz) i da mi lijecnik u otpusno pismo stavi da nije bilo potresa mozga. sto je takodjer bilo ocito da je laz (jer sam bila u nesvjesti i nicega se nisam sjecala, sto su simptomi) i sto me kasnije stajalo jako finih komplikacija i zabrane bilo kakvog naprezanja i vjezbanja nekoliko godina. dakle upropastio mi je normalno odrastanje..

    nadam se da ce tvoj post doci na naslovnicu a ja cu potpisati bilo kakve peticije ako treba. ali tesko je sve to provesti dok nam je policija korumpirana.

    avatar

    02.04.2008. (11:45)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Kod mene je prije dvije godine policija zaustavila gradonačelnika. Sam je vozio. Zatražili su da piri i ustanovili da ima više od 0,5 promila i uzeli mu dozvolu. Sutradan su to objavile sve novine.
    A kod nas! Oni koji imaju novaca mogu si sve dozvoliti jer imaju rodijaka i u policiji i u sudu a političare u džepu.
    Lip ti dan želim, baja moj, i puno te pozdravljam!

    avatar

    02.04.2008. (12:46)    -   -   -   -  

  • dozvola za osmijeh2

    ja ti zakone poštujem iznad svega....sve do trenutka kad ih i primjenjuju...

    avatar

    02.04.2008. (13:53)    -   -   -   -  

  • O.K.

    kod nas treba sasjeći veze i vezice, a ne stabla, da se neki nisu oslanjali na veze ne bi poginuli u prebrzoj vožnji ili pod utjecajem alkohola

    avatar

    02.04.2008. (14:37)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    opet si vidim jako kritican spram ljiepe nam nase i stvari koje tamo ne stimaju. Ja sam dok sam bila u domaji isto bila jako kriticna spram svega i svacega no od kada sam vani vidim da je kod nas jos mila majka spram na pr. Italije. Prometni zakoni su ovdje srednje strogoce ali se niti ne primijenjuju pa u prometu vlada opci kaos, zakon jaceg a prometna pravila i zakoni kao da uopce za digice ne postoje pa se i oni sami sale na svoj racun govoreci da za njih crveno svjetlo na semaforu znaci samo preporuka ali ne i zabrana. Naravno i ovdje je isto tako ako te slucajno i kazne, potegne se veza pa te oslobode kaznenih bodova, dakle cijeli svijet je jedno veliko selo i ne mislim da su sve negativnosti ovog svijeta karakteristicne samo za HR, dapace! Po mom misljenju, ne moramo se stalno ugledavati na nekoga drugoga niti na Spanjolce niti na Nijemce niti na Talijane jer smatram da smo dovoljno pametni da i sami svladamo probleme i iznadjemo rjesenja. Zasto bi se stalno ponasali kao maloumni i manje vrijedni kad to nismo. A ta "vrla" Europa kojoj se uvlacimo u guzicu nije nista bolja (u puno stvari je i gora) od nas pa stoga treba vjerovati u svoje a ne u tudje!!!!

    avatar

    02.04.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    gle, ni ja ne vozim pa sam osobno zainteresirana da se na NEKI način kazni ako već ne zaustavi ludovanje i glupost ljudi. tako!
    ostalo imaš sve već kod fizija...nešto mi popuštate obojica...bit će od proljeća ili od slabe prehrane. šta bi drugo moglo bit!

    avatar

    02.04.2008. (16:49)    -   -   -   -  

  • luki 2

    A - konjić što se vozi u kolima...Čista petica! :))))
    Pusa, Luki+Goldie :)))

    avatar

    02.04.2008. (17:05)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Često na raznim portalima PRIČAM kako bi NAŠI u Lijepoj našoj trebali samo KOPIRATI zakone nekih zemalja iz EU a ne IZMIŠLJATI toplu vodu !

    Na žalost a moguće i na sreću TA topla voda brzo se mijenja pa oni opet GUBE vrijeme u Saboru i opet nanovo izmišljaju NOVU toplu vodu ... ma nikako da shvate da je topla voda otkrivena i na raspolaganju !

    Kad bi bar druga zla tako sporo i teško dolazila iz zemalju EU kao što teško i sporo dolaze neki zakoni !

    Lijepo te pozdravljam ovog kišnog travanjskog popodneva.

    avatar

    02.04.2008. (17:12)    -   -   -   -  

  • Elyca

    ova zadnja slika...da li je to crveni Ferrari???

    avatar

    02.04.2008. (17:15)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    super je dizajn
    neama neke nade da ce se ista kod nas promijeniti

    avatar

    02.04.2008. (18:41)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    haha,pa ti bi goli otok aktivirao,a znaš da je 12o eura tamo puni pansion s 2 zvijezde-izazvao bi propast turizma o kojem si pisao prošli put,,ja se mislim da bi nas dvojica trebali u proceduru stavit novi zakon di bi sve vozačice koje poštuju propise mogle jednog od nas dva odvest na večeru i častit,,garantiram da nijedna nebi gasa dala ni prošla kroz crveno-dobro za državu,dobro njima a bogami i nama nebi bilo loše--ostaju samo muški vozači a to nek država smisli riješenje jer nas dva bi polovicu vozača riješili,,ps. počeo radit na kamenjaru,sločio podlogu i počeo slagat kamenje i kiša poče da pada kao luda,,neka,taman će mi oprat kamenje pa ću sutra fino slagat čisto bijelo kamenje ko na golom otoku,,,ps1. smanjujem slatko na minimum,masno na minimum,suho na minimum -na dijetu idem (mislim da će to trajat danas i sutra,eventualno do prekosutra,,tako mi i žena veli uz smješak,kad sam zadnji put pokrenuo dijetu izdržo sam do sutra u 11 prije podne,budem vidio,no već mi se nesviđa

    avatar

    02.04.2008. (18:51)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Kada ne znaju jadni što treba i kako to napraviti ...:((( Uf, uf...
    Pozdrav, pusa od Luki+Goldie

    avatar

    02.04.2008. (18:54)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Mi smo zemlja svakakvih čudesa i nema šansi da se toga odreknemo :)

    avatar

    02.04.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ajme Kengi, pa ako ti je supruga tako ljubomorna onda nema sanse da se na pr. ti i ja ikada nadjemo na kakvoj kavici ccccc ne kuzim to :(((((

    avatar

    02.04.2008. (22:40)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Ja sam za Goli otok. Onda bih i ja vidio mora konačno, jer bih se prijavio na teren - kao čuvar.

    avatar

    03.04.2008. (01:04)    -   -   -   -  

  • tata od formata

    Samo kazne i to drakonske ali ne jednako za sve pa se neće razni Kerumi ismijavati sa 2000 kn kaznom. Ljudi su najosjetljiviji na džepu, ako ih već nisu kod kuće naučili da uvažavaju i druge ljude oko sebe.

    avatar

    03.04.2008. (01:23)    -   -   -   -  

  • Frulićka

    Dok je god (doslovno) kretena za volanom neće se ništa promijeniti-a to znači, nikada.
    Sapienti sat.

    avatar

    03.04.2008. (06:57)    -   -   -   -  

učitavam...