Komentari

papar.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • Branitelj

  Kad Bajić ode s mjesta glavnog državnog odvjetnika zaglavinjati će obojica.

  avatar

  02.04.2008. (13:15)    -   -   -   -  

 • Mrav

  A jesi se potrudio, bravo!!!

  avatar

  04.04.2008. (12:06)    -   -   -   -  

 • Vlasta

  Temeljito i precizno odrađeno. Potpuno je opravdano prozivanje obitelji, jer obitelj je nukleus svakog društva, da obitelji ne stoje iza njihovih djela nebi ih niti počinili.

  avatar

  04.04.2008. (22:40)    -   -   -   -  

 • Ivan

  Tražite instruktora? www.Moje-Instrukcije.com

  avatar

  16.04.2008. (00:31)    -   -   -   -  

 • Mudri

  Mudrinića je iz Kanade doveo Gojko Šušak, jer je "imao patent". Kako veli Kuljiš, iz svojih izvora zna da je Šušak "čvrgario za Perkovića", udbaša. Znači, pravog čovjeka su stavili za šefa telekomunikacija - pa ne bi se valjda država odrekla njuškanja po tuđim privatnim životima i prisluškivanja samo zato što je dobila novac od Deutsche Telekoma. Pa nedavno je otkriveno da je i Deutsche Telekom prisluškivao, doduše samo novinare i članove svoje uprave kojima nije vjerovao. Ali od toga je mali korak do prisluškivanja svih, odnosno da na kraju ipak Markus Wolf, "Čovjek bez lica" koji je godinama imao doušnika u kabinetu premijera Zapadne Njemačke, Willyja Brandta, odnese pobjedu.
  Ali sve je to poznato. Napiši malo i Ivani Šoljan. Otkuda je ona uspjela zasjesti na sve medije? Koliko znam, kćer je poznatog pisca krugovaša Antuna Šoljana, majka joj je konferencijski i književni prevoditelj (ta struka isto je bliska udbašima), udala se za vlasnika jednog kafića u Rovinju, a zatim se udala za nekog Amerikanca, vjerojatno bliskog židovskom kapitalu i njegovim "venture funds", koji je to sve izfinancirao.

  avatar

  18.06.2008. (16:10)    -   -   -   -  

 • Domovine sin

  Sve to stoji osim što ti nedostaje jedan podatak, a taj je zašto se Stipe "obratio" nakon što je postao Predsjednik. Tamo još devedesetih u Varaždinu je Čaćić preuredio gradsku infrastrukturu, a potom je izdavao račune tadašnjim javnim poduzećima za radove koje je izveo grad, a podizvođači su bili Čaćićeve firme. Tadašnji TKC Varaždin je odbio platiti te račune jer to nije niti mogao napraviti po Zakonu o nabavi, ali su u prema javnim natječajima koje je HPT obavio u drugim djelovima odredili koliko ti radovi mogu koštati. Međutim Čaćić je tražio četiri puta veći iznos, a tadašnji HPT je to odbio platiti te su cijenu odlučili odrediti sudski. Međutim onda pobjeđuje šestorka na izborima pa Čaćić ide kod Mudrinića neposredno nakon formiranja Račanove Vlade te Mudrinić plaća koliko košta da košta. Ovdje je važno napomenuti da se prije Čaćića s Mudrinićem našao niti manje niti više nego li osobno Stipe Mesić. A sve se to dogodilo unutar mjesec dana kako je Stipe došao na vlast. Međutim trag novca nemoguće je sakriti. I tu smo došli do priće o DTK u Varaždinu. Jedinom gradu koji priznaje HT-u vlasništvo nad tom infrastrukturom.

  avatar

  07.10.2008. (10:45)    -   -   -   -  

 • igh-dropulić

  super blog

  avatar

  10.10.2008. (15:41)    -   -   -   -  

 • Stipe

  Mudriniću Karamarko će da ti karamajku!!!

  avatar

  11.10.2008. (02:00)    -   -   -   -  

 • Stari

  Onog klinca Gotovca su zbog pola peke i plaćenog vikenda u Monte Carlu držali 18 mjeseci u Remetincu. A Gaćina redovito svake godine ide na novogodišnji koncert u Beć o trošku VIPneta.

  avatar

  14.10.2008. (10:04)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...