Sve je to jo uljuđeno, ali ja dolje nisam vidio ni k od kruha....Hrana im je odlična, ali ponekad bih stvarno dao sve te noodlese za jednu kriku kruha sa salamom
01.04.2008. (13:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Haha sjetih se pizze koju mi je davno znala spremati baka: bila je to pedalj debela pogača s malo razvučenog pomija gore i naribanog parizera.
U drugim gastrokulturama mi rijetko ta nedostaje, lako se i rado asimiliram, ali čovjek je proklet i obično se ueli jedne jedine sitnice koje nema. Jogurt (obični, kiseli) i vrhnje (obično, kiselo) ne postoje ni u Junoj Americi. Sumnjam da uopće znaju da se voćni jogurt negdje jede i kad nije voćan.
01.04.2008. (14:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dofu?! Mozda tofu...? Mnogi pripadnici zute rase ne podnose mlijeko i mlijecne proizvode bas kao sto ja koja obozavam mediteransku prehranu ne podnosim mjesanje ljutih i slatkih jela, pogotovo mesa sa secerom. Ali pojedinacno uzeto njihovo povrce, przena riza ili skoljke... svaka cast.
01.04.2008. (21:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
haha, ja slicna iskustva nisam isao opisivati da me slag ne trafi ili da ne ispadnem prekritican, ali nakon vise od godinu dana konstante ovdje polako cu i ja pocet ovakve postove pisat. Sve je istina sto napisa, sve do u bolnu tocku na kraju. Nema sira, nema neslatkog jogurta, nema da ga jebes! Ovdje na prebogatom Tajvanu naisao sam na par ducana di neki jadni danski camambert i brie prodaju, i neke druge sireve, izgleda da samo Danci ovdje export sira rade. Cijena je ko u Europi, dakle duplo i viseduplo nego bilo sto njihovog. Ali da onda bar ima... Pica kolko hoces, dobriiiiiiiih...ah, da, bilo je o pizzama, sorry, ovdje ima pokoje mjesto di se moze pojest nekaj kaj nalici na to, ali nije lako naci, problem sira , da , a suhomesnato necu ni spominjati, sve ce reci podatak da sam takvu pizzu narucio...vegetarijansku, da bi ju mogo pojist. Zaboravi, ne isplati se pocinjati psovati, predugo bi trajalo, a pradeda mi je bil kocijas... Vino, alkoholi...Kaoliang je dobar, 58%, ako i ima okus po ...hm, cemu?...pri 58% alkohola to i nije previse bitno, klizi. Pijem ga sa sokom od narance ili polijem papayu time i jedem zlicom, to ce reci o okusu. Jetro moja, gdje si?-Ribafishnati, dodji probat :-D I tako to...
02.04.2008. (08:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dodajem sa interneta: da, to je vrsta baijiu. Gaoliang jiu (éŤç˛ąé ; pinyin: gÄoliáng jiÇ): "Gaoliang", commonly written "Kaoliang", is the Chinese word for a specific type of sorghum. The wine originates from Dazhigu (大ç´ć˛˝, located east of Tianjin), first appearing in the Ming Dynasty. Nowadays, Taiwan is a large producer of gaoliang jiu. Alcohol content by volume: 5463%. Kako gledaju na pogrom u Tibetu? Ne gledaju. Podsjecaju me malo na (neke) Bosance tokom pocetka rata u HR, kad nisu to nekako povezivali sa sobom...dok njih nije pocelo lupat po glavi. Bumo vidli,su rekli slijepci.
02.04.2008. (18:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kaj ti tamo gore (ili dolje - nikad ne znam po kojem se kriteriju to određuje, osim to znam da je u Bosni definitivno "dolje") samo krka? Od karikanja ni? :D (sorry, grozno sam prosta danas, stvarno ne znam to mi je. ali otkad sam taj izraz čula od Lakija iz Noćne more koristim svaku priliku da ga negdje tutnem)
02.04.2008. (21:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DerzaFanistori@ aj! nijesam probo. i ne zvuci ko nesto sto bi volo probat. Kabulske price@ ma odma bi potpiso. palacinke mos sam napravit. sa sirom nest konpliciranije caffeine@ stoji. al donjela nam globalizacija i vrancuzke supermarkete pak oni imadu kad stisne nuzda havier@ ovo za juznu ameriku i jogurt me iznenadilo. al imaju sireva, jel? Ponoćna strina@ nisi umene citala. nisam jos cuo za tu teoriju. al ja ionako obicno zaudaram na "ziran" (zacin koji mecu ovdi u vuhanu na rostilj). suzi quatro@ cak i meni sad svi stranci imadu iste nosove vjetrasta@ bez brige, to nam je zajednicko, i ja koristim svaku priliku da ga negdje tutnem :)))
03.04.2008. (06:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Obozavam kinesku hranu ( znam da je izraz neadekvatan jer ima vise vrsta kineskih kuhinja, a ja i ne znam reci koja je vrsta i iz kojeg dijela Kine potjece ovo sto tu jedemo). Jogurte svih vrsta tu nabavljam iskljucivo u njemackim trgovinama, Ameri u bazi imaju neku jadu od jogurta koju uvoze iz Danske i sto je meni osobno prilicno neukusno - nit je kiselo kiselo, nit je slatko ( kao vocni jogurt ) slatko, sve ima neki smrlj mrlj okus po istom samo malo drukcije ako pise da je slatko - i neki odvratan miris i smek !
Nisam mlijekoljubac, ali jogurte svih vrsta i sireve jako volim. Rada sam iskusati i druge nacionalne kuhinje, sve dok nisu jako ljute i ne koriste sastojke po uzoru na onaj film Indiana Jones gdje ... znate vec kakva je vecera bila, da ne opisujem... Ovo o pojedinim europskim jelima poput pizze u verziji kako ih prave Kinezi me do suza nasmijalo !!!
03.04.2008. (09:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mmmmmmmmm. gladna.... rucak!! BTW jucer radila poluvegeterijansku pizzu (mora covjek malo speka nabacit, ne?) i moram rec da opce nije bila losa (bijah malo skepticna)... al to su ti nase zlatne ruke balkanske.. ak podkradas kulturu, make it tastefully ;)) ja i kinesku hranu dobro kuham ;))
06.04.2008. (16:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DerzaFanistori
brrrrr :-/
Ali ipak nita ne zvuči toliko grozno kao čeko-njemačko ukiseljeno uećereno povrće :-(
01.04.2008. (11:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nety05
SUPER BLOG_MOS SI MISLIT!!!!
01.04.2008. (12:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kabulske price
hihihi, ovdje imaju sir, ali ne znaju sta je palacinka?
01.04.2008. (13:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
caffeine
Sve je to jo uljuđeno, ali ja dolje nisam vidio ni k od kruha....Hrana im je odlična, ali ponekad bih stvarno dao sve te noodlese za jednu kriku kruha sa salamom
01.04.2008. (13:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
caffeine
Ja najvolijem mesa s rotilj, i masti sa guzice...Hrrrmpf!
01.04.2008. (13:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
avijer
Haha sjetih se pizze koju mi je davno znala spremati baka:
bila je to pedalj debela pogača s malo razvučenog pomija gore i naribanog parizera.
U drugim gastrokulturama mi rijetko ta nedostaje, lako se i rado asimiliram,
ali čovjek je proklet i obično se ueli jedne jedine sitnice koje nema.
Jogurt (obični, kiseli) i vrhnje (obično, kiselo) ne postoje ni u Junoj Americi.
Sumnjam da uopće znaju da se voćni jogurt negdje jede i kad nije voćan.
01.04.2008. (14:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suzi q.
da, azijatima smrdimo na mlijeko
i imamo rune noseve pa nam se djeca smiju
01.04.2008. (20:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska zvijezda
Dofu?! Mozda tofu...? Mnogi pripadnici zute rase ne podnose mlijeko i mlijecne proizvode bas kao sto ja koja obozavam mediteransku prehranu ne podnosim mjesanje ljutih i slatkih jela, pogotovo mesa sa secerom. Ali pojedinacno uzeto njihovo povrce, przena riza ili skoljke... svaka cast.
01.04.2008. (21:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
avijer
Bogami ni meni nije svejedno kad mi netko duhne na sir ili mlijeko
01.04.2008. (21:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ribafish
lane trample, gospodine guviću?
01.04.2008. (23:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svijet u boci
Nema sira, nema mira....
02.04.2008. (08:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
astrosailor
haha, ja slicna iskustva nisam isao opisivati da me slag ne trafi ili da ne ispadnem prekritican, ali nakon vise od godinu dana konstante ovdje polako cu i ja pocet ovakve postove pisat. Sve je istina sto napisa, sve do u bolnu tocku na kraju. Nema sira, nema neslatkog jogurta, nema da ga jebes!
Ovdje na prebogatom Tajvanu naisao sam na par ducana di neki jadni danski camambert i brie prodaju, i neke druge sireve, izgleda da samo Danci ovdje export sira rade. Cijena je ko u Europi, dakle duplo i viseduplo nego bilo sto njihovog. Ali da onda bar ima...
Pica kolko hoces, dobriiiiiiiih...ah, da, bilo je o pizzama, sorry, ovdje ima pokoje mjesto di se moze pojest nekaj kaj nalici na to, ali nije lako naci, problem sira , da , a suhomesnato necu ni spominjati, sve ce reci podatak da sam takvu pizzu narucio...vegetarijansku, da bi ju mogo pojist. Zaboravi, ne isplati se pocinjati psovati, predugo bi trajalo, a pradeda mi je bil kocijas...
Vino, alkoholi...Kaoliang je dobar, 58%, ako i ima okus po ...hm, cemu?...pri 58% alkohola to i nije previse bitno, klizi. Pijem ga sa sokom od narance ili polijem papayu time i jedem zlicom, to ce reci o okusu. Jetro moja, gdje si?-Ribafishnati, dodji probat :-D I tako to...
02.04.2008. (08:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Trenk
Drug iz Partije reko da treba napraviti pizzu i oni napravili. Nije vano kakvnog je okusa, bitno je da se moe snimiti za TV
02.04.2008. (09:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
astrosailor
Dodajem sa interneta: da, to je vrsta baijiu. Gaoliang jiu (éŤç˛ąé ; pinyin: gÄoliáng jiÇ): "Gaoliang", commonly written "Kaoliang", is the Chinese word for a specific type of sorghum. The wine originates from Dazhigu (大ç´ć˛˝, located east of Tianjin), first appearing in the Ming Dynasty. Nowadays, Taiwan is a large producer of gaoliang jiu. Alcohol content by volume: 5463%. Kako gledaju na pogrom u Tibetu? Ne gledaju. Podsjecaju me malo na (neke) Bosance tokom pocetka rata u HR, kad nisu to nekako povezivali sa sobom...dok njih nije pocelo lupat po glavi. Bumo vidli,su rekli slijepci.
02.04.2008. (18:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vjetrasta
Kaj ti tamo gore (ili dolje - nikad ne znam po kojem se kriteriju to određuje, osim to znam da je u Bosni definitivno "dolje") samo krka? Od karikanja ni? :D
(sorry, grozno sam prosta danas, stvarno ne znam to mi je. ali otkad sam taj izraz čula od Lakija iz Noćne more koristim svaku priliku da ga negdje tutnem)
02.04.2008. (21:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uskrsli pklatovi
DerzaFanistori@ aj! nijesam probo. i ne zvuci ko nesto sto bi volo probat. Kabulske price@ ma odma bi potpiso. palacinke mos sam napravit. sa sirom nest konpliciranije caffeine@ stoji. al donjela nam globalizacija i vrancuzke supermarkete pak oni imadu kad stisne nuzda havier@ ovo za juznu ameriku i jogurt me iznenadilo. al imaju sireva, jel? Ponoćna strina@ nisi umene citala. nisam jos cuo za tu teoriju. al ja ionako obicno zaudaram na "ziran" (zacin koji mecu ovdi u vuhanu na rostilj). suzi quatro@ cak i meni sad svi stranci imadu iste nosove vjetrasta@ bez brige, to nam je zajednicko, i ja koristim svaku priliku da ga negdje tutnem :)))
03.04.2008. (06:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tyche
Obozavam kinesku hranu ( znam da je izraz neadekvatan jer ima vise vrsta kineskih kuhinja, a ja i ne znam reci koja je vrsta i iz kojeg dijela Kine potjece ovo sto tu jedemo).
Jogurte svih vrsta tu nabavljam iskljucivo u njemackim trgovinama, Ameri u bazi imaju neku jadu od jogurta koju uvoze iz Danske i sto je meni osobno prilicno neukusno - nit je kiselo kiselo, nit je slatko ( kao vocni jogurt ) slatko, sve ima neki smrlj mrlj okus po istom samo malo drukcije ako pise da je slatko - i neki odvratan miris i smek !
Nisam mlijekoljubac, ali jogurte svih vrsta i sireve jako volim. Rada sam iskusati i druge nacionalne kuhinje, sve dok nisu jako ljute i ne koriste sastojke po uzoru na onaj film Indiana Jones gdje ... znate vec kakva je vecera bila, da ne opisujem...
Ovo o pojedinim europskim jelima poput pizze u verziji kako ih prave Kinezi me do suza nasmijalo !!!
03.04.2008. (09:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dida99
mac mac zvuči slatko
03.04.2008. (12:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svijet u malom
mmmmmmmmm. gladna.... rucak!!
BTW jucer radila poluvegeterijansku pizzu (mora covjek malo speka nabacit, ne?) i moram rec da opce nije bila losa (bijah malo skepticna)... al to su ti nase zlatne ruke balkanske.. ak podkradas kulturu, make it tastefully ;)) ja i kinesku hranu dobro kuham ;))
06.04.2008. (16:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DerzaFanistori
bome i ne zvuči :-/
08.04.2008. (14:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bellarte
...za nas koji ivimo i radimo u RH prava je svjeina skoknut na vae bjelosvijetske utiske...
09.04.2008. (16:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Athena Air
Svasta li se pizzom naziva...
11.04.2008. (10:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
avijer
Nego, jel ima tamo jo da se kupi pivo s Batom ivotinjom na etiketi, i jel valja?
15.04.2008. (16:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Drzna tetka:)
A da ja tebi poaljem neki paket, s par kila sira, ha? Makar onog K Plus?
16.04.2008. (21:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tenistour.blog.hr
dobar blog svrati
16.04.2008. (22:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...