Komentari

progradior181.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Zen position

    Jebote ovo je integracija!! Imaš ista razmišljanja ko moj glavni lik romana...btw, neam riječi...sawršeno. Iracio je uvijek bio u pravu, barem u mojoj konsekvenci... ali biti drugačiji je jeben posal u ovom svitu notornih budala....peace

    avatar

    31.03.2008. (23:43)    -   -   -   -  

  • Zen position

    evo ti jedan ulomak iz moje knjige... pa ako uvatiš vrimena pročitaj! btw, nisi lud normalan si.

    Mi, napušteni na 11-om katu

    Materijalizam, kapitalizam, zadovoljstvo minornim stvarima - danas je pisalo na licima mediokriteta i notornih budala. Pisalo je to oduvijek, još prije no što je i moje biće stupilo na ovaj svijet. Tužan je njihov život, a još tužniji moj....jer želim promjenu, a do nje ne mogu doći. Gadi mi se moja normalna težnja za normalnim....zaista je nemoguća. Često sam ljude po inteligenciji kategorizirala u jednu zgradu. Imbecili i mediokriteti su u podrumu i prizemlju. Ljudi koji mijenjaju, razmišljaju i reproduciraju su na 11- om katu. E, sad dolazi do zajeba.
    Naime, događa se to da osobe na 11 katu odjednom postaju nezaštićene. Nemaju grijanje, vodu, struju, telefon – ništa, a režije stižu na naplatu. Kreteni iz podruma dobivaju titulu pazikuće i režije su im svedene na minimum, naravno, u stanu im sve funkcionira kako treba, bez kvarova. Oni počinju kontrolirati cijelu populaciju u zgradi, stvara se autoritarizam.
    Situaciju mogu preslikati na stvarnost. Dok je vijeka i svijeta, kontrola je u rukama budala. Mi normalni, od njihove strane prozivani nenormalnima, nikad nećemo imati pravo glasa. Zašto? Zato što je njih masa, a nas je nekolicina, tj. sve nas je manje , izumiremo jer i oni koji su se sve donedavno borili uz nas, rame uz rame, poklekli su bljeskanjem izloga, nepotrebnoj materiji. Masa ih je hipnotizirala, kao što bi napravila svakom od nas preostalih da je osjetila slabost i strah.

    avatar

    01.04.2008. (15:17)    -   -   -   -  

  • Čavrljanja uz kavicu

    čuj neću pisati romane već ću te samo iskreno pohvaliti. budi mi pozdravljen

    avatar

    01.04.2008. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...