Komentari

nexetopia.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • anonimus

    moram ovo komentirat.. jer smo baš o tome pričali
    ok je, možeš ti bit 'realan' kao što ti kažeš, al čekaj malo, pa baš svaki tren, svaku sekundu??
    uvijek ti je nešto teško, i imaš nekih problema. Pa imamo ih svi. Al, ne tulimo i ne bacamo neke depresivne izjave čim nam se netko približi..
    ak ti netko dođe, i hoće s tobom pričat, nije on došao zato da sluša tvoja jadikovanja već da s tobom neobavezno popriča o tome kakav je dan i sl.. ne o smislu života....
    i to da više poštuješ kad ti netko kaže u facu?!
    pa odma se počneš i ti svađat i uvijek si u pravu. A ti si već dovoljno ozbiljan kao što si i sam rekao, pa možeš stat i razmislit o tome, a ne nastupit kao neka sveznalica koja je najpametnija, a mi ostali sigurno nemamo pojma.
    ugl... nisam se mogel kontrolirat, ne =)
    aj i želim da ovo ostane anonimno, ak znaš tko sam...
    i odgovori na ovo tu na blogu molim te... papa =)

    avatar

    01.04.2008. (14:34)    -   -   -   -  

  • neverone

    oke, izuzev kad gledam star trek ili kad nešto pišem, onda odlutam, i bacam se u teoretiziranje i maštanje...
    dušo draga, nisi ti čula moja jadikovanja još, nemaš ti pojma. da, ja jesam okupiran svojim stvarima, jer ih, logično, pokušavam riješiti. za tuđe probleme se brinem ako je osoba tog vrijedna, ako mi je dovoljno bliska i ako znam da će ona to isto napraviti za mene. sebično? možda. vjerojatno. ali, eto, to je iu tako u skladu sa današnjim trendom kod ljudi. sam što to većina sakriva.

    razgovori na temu kakvo je vrijeme i kako je vani u gradu (iako oboje jako dobro znamo da je uvijek isto), sami po sebi nemaju smisla. ta kurtoazija, gdje dođeš kod nekog da pitaš takve sitnice, ne očekujući neki stvarni odgovor, već to radiš, onako, rutinski i bez nekog entuzijazma, više udaljavaju ljude nego što ih zbližavaju. to od nas čini programirana bića, znači, ideš uokolo, poznaš puno ljudi, pričaš sa svima, ali s koliko od njih si stvarno dobra? ja osobno znam da imam prilično puno frendova, znatno manje prijatelja, i vrlo malo drugova - ako kužiš moju terminologiju i na šta se šta odnosi.

    možda se i počnem svađati, istina, možda mi se to što ti kažeš i ne mora svidjeti - ali to poštujem. barem je stvarno i bez pretvaranja. bolje i to nego licemjerno izmotavanje, lažni komplimenti i slično. a to koliko sam u pravu, i koliko mislim da sam u pravu, nije baš tako, to je stvar tvoje percepcije mog ponašanja.

    i siguran sam 100% da ti nikad nisam rekao da nemaš pojma. to nije niti moja poštapalica, niti navika u razgovoru, svađi ili nešto slično.

    pa vjerujem da želiš ostati anonimna, zašto bi pokazala stvarno tko si? teško je to podnjeti jelda? :P koja retorika, upravo si tim dokazala moju poantu iz posta ;) ak je vidiš

    b'bye

    avatar

    01.04.2008. (15:00)    -   -   -   -  

  • neverone

    p.s. netko ipak još čita ovo govno, jeeej!

    avatar

    01.04.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  • anonimus

    hm...
    vidim, uopće me nisi izvrijeđao, ma nee. jao, oprosti mi što sam to i spomenula u svom prošlom komentaru. šta, jel se sad osjećaš jako važno ili?! prepireš se samnom jer sam bila iskrena i shvaćaš neke moje rečenice previše doslovno. misliš da si me sad izblesiro i iskajlo. ajime kako mi je sad teško eee...
    al, gle... ne da mi se objašnjavat šta sam htjela reć s onim gore. ako to nisi shvatio odmah, nećeš ni ak ti se nacrta. al mislim da to nisi shvatio samo zato što to ne želiš shvatit
    tak da ono... furaj ti to svoje boli mene k..
    p.s. ko je uopće pričao o tuđim problemima.. e već si nam samim postom dokazao da si ti savršena osoba.. nema ti ravne..
    aj ne moraš odgovarat na ovaj komentar, osim naravno ako ćeš time još malo nahranit svoj ego...

    avatar

    02.04.2008. (15:15)    -   -   -   -  

  • neverone

    ne stoji ti cinizam. i ne osjećam se važno. nemam tu potrebu. dokaz ti je i činjenica da uvijek izbjegavam centar pozornosti, izbjegavam razgovore o mojoj knjizi, izbjegavam bilokoje teme koje bi me mogle na ikoji način izdvojiti i učiniti na ikoji način drukčijim. te stvari držim za sebe. ne prihvaćam komplimente dobro i ne znam se nositi s njima. i nisam te išao kajlati, bejbe, kajle su nabijene sarkazmom i cinizmom, u onom mom gore nema ništa sarkastično. na kraju svega. znam da ti se ne da objašnjavati, i nije mi do tog da te idem provocirati, iako i ti svaku kontru na svoje mišljenje shvaćaš kao direktan napad, tj. kako ti kažeš da sam te, kao, "izblesiro i iskajlo". ne da mi se bacati u taj vrtuljak, nema smisla, jer takve stvari nemaju kraja, a ja trenutno stvarno nemam snage za to, niti mi je to u naravi.

    a tvoj p.s. je bio krajnje nepotreban. kao što si se mogla uvjeriti čitajući i taj i ostale postove, mogla si zaključiti da sam upravo suprotno, i ponekad bi mogla čitati između redova, znaš, zapitati se što me je moglo ponukati da uopće napišem takav post? što mi se moglo dogoditi? sigurno nije došlo iz neba pa u rebra, kužiš?

    i još jedan paradoks - ne vidim u čemu ovdje bih mogao hraniti svoj ego... mojim problemima? tvojim sarkazmom u komentarima? da, to je sigurno. čovječe, koji egotrip.

    avatar

    02.04.2008. (16:45)    -   -   -   -  

  • anonimus

    da, ja sam najgluplja, najtupavija, najmutavija...sve je bilo 'krajnje nepotrebno'
    nije bilo. to ja mislim i užasno me žicira taj tvoj stav.
    šta ti znaš šta meni stoji, a šta ne.. kao da me znaš 100god (sad se nemoj nadovezat sa spikom da ni ja tebe ne znam puno bla bla)
    sad vidiš kako je to kad netko ne čita između redova i sve doslovno shvaća. glupo je jel..
    i ono, hvala što si mi ispričao sve o svome ponašanju.. sad si ko oni iz Big Brothera..
    ...

    ajd sad DOSTA... ne mogu se s tobom prepirat jer mi se ne sviđa način na koji ti pristupaš..
    ae...

    avatar

    02.04.2008. (17:03)    -   -   -   -  

  • neverone

    to si ti rekla, irudati, ne ja. ti si ta koja ima žuči za pola jebenog grada, ja nemam u sebi agresiju, pa čak ni verbalnu, osim ako se ne branim, a sad se čak ni ne branim, samo ti kažem da prekineš pizditi i napuhavati stvari! ja sam umišljen? ma TI SI umišljena kad misliš da svaki moj komentar gore ima izričitu svrhu da TEBE napadne, da TEBE uvrijedi i da TEBE skajla.. de dobro je, pa nije da mi utječeš išta na život, da o tebi ovisi nešto da bih se tolko uopće i trudio napadati te. na kraju, nemam razloga. ti si se osjećala pozvanom, sama od sebe

    ne bih znao reći. ne gledam big brother

    i zašto bi ti seuopće i sviđao moj pristup? ko te sili? ne mora ti se sviđati. ne moram ti se ja sviđati, i ne moraš se uopće tu truditi ili pjeniti oko nečeg

    avatar

    02.04.2008. (18:10)    -   -   -   -  

  • anonimus

    ... u pravu si

    avatar

    03.04.2008. (16:40)    -   -   -   -  

  • *tena

    eh eh eh
    problemi
    ccc
    ma zajebite to
    xD

    avatar

    06.04.2008. (09:13)    -   -   -   -  

  • ded čiken

    hahaha anonimus je donekle u pravu sto se tice ovog sa svadjanjem. velika si svadjalica htio ti to priznati ili ne, ali kad sam u elementu onda sam dostojan suparnik ;)

    a eto dobio si feedback, mozda malo negativniji iako ne kuzim sto si htio s ovim postom

    avatar

    11.04.2008. (20:24)    -   -   -   -  

  • neverone

    pa, volim se raspravljati. rijetko popizdim pa da bi to preraslo u svađu. uvijek nastojim koristiti zdrav razum, a svađu doživljavam kao nesuvislo prepiranje.... meni ovo nije.

    što sam htio? ispucati frustracije. koja je inače jedina moguća svrha osobnog posta/bloga kao što je ovaj? da se ispucaš, olakšaš... ajd da se bavim novinarstvom il nešt, ali ne..

    avatar

    13.04.2008. (01:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...