Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (62)

Marketing


  • ...

    Prva!!!!! jeeeeee.! Alen,drzim vam fige da dobijete tu dvoranu!

    avatar

    29.03.2008. (13:32)    -   -   -   -  

  • ...

    e! A koji sastavi ce imati treninge u toj dvorani,ako je dobijete??

    avatar

    29.03.2008. (13:33)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ne, ne i ne... Ne raditi razanj bez zeca. O tome koji ce sasavi u tu navodnu dvoranu tek kada dobijemo kljuc.

    avatar

    29.03.2008. (21:11)    -   -   -   -  

  • Mažoretkinje Široki

    Iskreno se nadam da ćete što prije riješiti taj problem.. Pozdrav od širokobrijeških mažoretkinja!

    avatar

    30.03.2008. (16:59)    -   -   -   -  

  • mia

    Oce se organizirat kakav prijevoz na regionalano ili ce nas starci morat vozit??pozzz svima

    avatar

    30.03.2008. (17:48)    -   -   -   -  

  • zama

    kad je prebacivanje ovaj tjedan?

    avatar

    30.03.2008. (18:37)    -   -   -   -  

  • znatiželjna

    ej Alen, kak je bilo na regionalnom u puli? kakvi su timovi?

    avatar

    30.03.2008. (20:50)    -   -   -   -  

  • .........

    regionalno u puli je bio super!!!!!

    avatar

    30.03.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  • la poderossa..kathryn....

    ajme...nadam se da će dvorana bit u rukama ZG mažoretkinja....pusek

    avatar

    30.03.2008. (21:40)    -   -   -   -  

  • zamica S2

    5.4. prebacivanja u više sastave piše sa strane na blogu.
    p.s.želim nam ne samo dvoranu, nego dvorane, što više-to bolje.

    avatar

    30.03.2008. (22:11)    -   -   -   -  

  • mumiiiiiiii

    e alene znali se gdje je europsko

    avatar

    30.03.2008. (23:32)    -   -   -   -  

  • dvospolac

    samo da te pitam nešto alene...šta tebi nije žao tih cura koje plešu kod tebe?koliko sam ja skužio/la ti njima samo oduzimaš mladost i slobodno vrijeme,a ne daješ im ništa za uzvrat,nista previeše.nit su plačene ni ništa.ili možda jesu?mislim ti silni nastupi,kaj nije toga previše?i još treninzi po neznam koliko puta...strašno...mene bi bilo sram da tako mučim jadne cure!

    avatar

    30.03.2008. (23:41)    -   -   -   -  

  • opičena mama

    Čitam danas u Večernjaku da imamo dvoranu u Šubićevoj (Tvornica...).Jel imamo i ključ ili samo malo reklame u novinama?

    avatar

    31.03.2008. (09:31)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Mia:
    Naravno da cete ici busom!

    Znatizeljna:
    Nisam bio u Puli. Cuo sam da je Rovinj rasturio. Biograd je bio drugi, ali samo zato sto je Pakostane imalo nekih 15 stapova na zemlji (navodno su u ostalim elementima bili bolji). 4. je Pula, 5. Karlovac, 6. Labin, 7. Umag. Kod juniorki 1. Rovinj, 2. Pula, 3. Pakostane. Kadetkinje 1. Biograd, 2. Pula, 3. Rovinj, 4. Pakostane.

    Mumiii:
    Zna se. U Rumunjskoj.

    Dvospolac:
    Nisi u pravu. Cure su placene za nastupe! No placene su im sve turneje (nekoliko puta godisnje) tj. proputovali su pola svijeta, imaju besplatne panoramske letove helikoperima, odlaske na more (i to ne radi treninga ili nastupa, nego samo radi motivacije, tamo idu samo na izlet), voznje Segwayem, karting utrke, tulume, bezene, najkvalitetniju privatnu zdravstvenu njegu, sva oprema im je besplatna, svakog tjedna placa im se nekoliko puta cuga, cak i klopa... Zar mislis da bi imali toliko cura i da bi sve to odradile da nisu motivirane.

    Opicena mama:
    Bili smo na sastanku u Tvornici. To je fakat ozbiljno. Dvorana je ogromna, no visina joj je od 6 do 10 metara (nazalost ovih 10 metara na samo 2 duzna metra). Tako da nije rjesenje za 1A timove. Ali je odlicno rjesenje za ostale. Jos da potpisemo ugovor sa gradom.

    avatar

    31.03.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • zama

    koji ce sastavi trenirati u tvornici? u koliko je sati u subotu prebacivanje i NAJBITNIJE, gdje je?

    avatar

    31.03.2008. (15:14)    -   -   -   -  

  • Rovinjske Mazoretkinje

    Ejlaa...evo nas da vam komentiramo napokon...jucer smo se vratile sa 4 pehara u Rovinj...napokon smo pokazale ono sto mozemo i dokazale da smo naporno trenirale i zato smo osvojile 3 prva mjesta s jednim trecim..pusa svim zamicama i Alenu naravno! a za ostalo imate na nasem blogu..a slike ce doc uskoro....

    rovinjke

    avatar

    31.03.2008. (15:36)    -   -   -   -  

  • Bg

    Alene molim te da ne pišeš takve komentare biograjke su bile druge samo zato što je pakoškama palo puno štapa, valentina nam je rekla da smo imale bolju koreografiju od rovinji i od pakoštana samo su malo bolje one odplesale defile,pakoške u koreografiji nisi imale ništa dobro baratanje sa štapima čak su jednu minutu samo plasale a štap im se naša slučajno u ruci, a rovinjke svaka čast zasluženo ste osvojile prvo misto, samo tako nastavite,zato molim te bez suvišnih komentara jer več neke cure pišu komentare da nismo zaslužile drugo misto!!!!!!!!! Pozdrav svima!!!!!!!!!!(ovo nije napisano u lošoj namjeri nego u dobroj pa se ne ljuti) pusa svima!!!!!!!!!!!

    avatar

    31.03.2008. (16:22)    -   -   -   -  

  • pak

    daj molin te ne piši gluposti za pakoške, kad nam se to u koreografiji desilo da smo cilu minutu plesale, a da nam se štap naša slučajno u ruci? to što si napisala nema veze s vezom, a što se tiče baratanja sa štapom to neću ni komentirati i zato okani se onoga o čemu nemaš ni njajmanjeg pijma

    avatar

    31.03.2008. (17:08)    -   -   -   -  

  • mažoretkinja

    molim vas bez svađe, biograd ,pakoštane super ste tim odlično oba dva tima plešete, šta sad šta je bilo je imate još državno pa se dokažite!!!!!!!!!!!!1

    avatar

    31.03.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Na ovom blogu se necete prepucavati na ovaj nacin. Zadnje upororenje! Jos jedan takav izljev i letjet cete van sa bloga! Jasno! I sad bi vas izbrisao no zelim odgovoriti Bg, pa cu ostaviti Pak (da ne ispadne da sam pristran) iako bi obadvije trebale biti izbrisane.

    Dakle, Klompa (Valentina) mi je jucer rekla da je po ocjenama sudaca Pakostane bilo bolje ali su imale 15 stapova na podu, sto ih je kostalo mjesta. Nisam vidio ocjene, nisam razgovarao sa sucima i zato sam napisao "navodno" jer imam informaciju samo od Klompe. No, koji god da jest razlog tako je! Puno padova stapova svakako oduzima puno bodova. Nepojmljivo mi je da danas u Hrvatskoj postoje timovi kojima stap padne vise od 10 puta. Nepojmljivo! I 5 stapova na podu je vrlo lose, 10 je tragicno, vise od toga smak svijeta. I zato ako netko tehnicira iznad svojih mogucnosti ne smije se cuditi da ima losiji plasman. Nije to samo negativna ocjena u tehnciranju, nego kada par cura juri po stap sudac jako tesko moze ocijeniti formaciju, figuru ili konkretan koreografski slijed. Pa se to reflektira i u drugim ocjenama. Ovo nije slucaj sa svakim padom stapa, nego kada se radi o velikom broju padova.

    Konanco tehniciranje sa stapom je najbitniji segment mazoret plesa. I svatko tko je tu ekstremno los ne moze ocekivati dobre rezultate. Dakle, nebitno je koji je razlog, Pakostane je iza Biograda temeljem ocjena sudaca.

    Zama:
    svi osim S1B ce se prebacivati temeljem ocjena sa klasifikacije.

    avatar

    31.03.2008. (17:25)    -   -   -   -  

  • someone

    ako smijem komentirala bih ono o hrsamu. koliko sam cula, niste vi otisli iz hrsama zbog twirlinga, jer i u nbta-u ima mazoret discplina, koje su dobre, i to jako. i ako se ne zeli ne morate se natjecati u twirlingu. zagreb je veliki grad i ima 600 curica u timu, ali dosta njih se i ne natjece. isto tako i nasi timovi iz gradova imaju jako puno cura koje se ne natjecu jer su premale, ali opcenito ima dosta cura, tako da ne mozete reci da kod vas ima puno vise clanica nego kod nas. izgelda kao da ne volite hrsam? zbog cega? zato sto niste osvajali prva mjesta?
    koliko sam nacula samo zagrepčanke osvajaju zlatne medalje, to je malo cudno, zar ne? hrsam ima svjetskog i europskog (dvije godine za redom) pravaka u nekoliko kategorija u twirlingu, imamo i svjetske prvakinje u mazoret kategoriji, tako da su i nase cure jako dobre u mazoretu, i jos uvijek ima mazoret natjecanja, a ne kao sto vi govorite da smo se okrenuli prema twirlingu samo. pozdrav

    avatar

    31.03.2008. (17:28)    -   -   -   -  

  • Bg

    hvala i pusa svima!!!!!!!!!!

    avatar

    31.03.2008. (18:06)    -   -   -   -  

  • mumiiiiiiii

    Ajme super...........Jel isto Cluj Napoci ili????????????????

    avatar

    31.03.2008. (18:25)    -   -   -   -  

  • mumiiiiiiii

    E moram komentirat ovo za twirl.Mislim da se niti jedan tim počevši od ZG, Osjeka, Vukovara preko BiH i CG itd timova ne uklalapa stilom plesanja u tu mažoret kategoriju kod nbta......
    Mislim njihove svjetske prvakinje ako se ne varam bile su kaštelanke i par puta sam ih gledao i moram reći da je puno zanimljivije gledat ZG i ostale timove nego njih.......Uredu je to da se neka pravila ne poklapaju. Ali eto svakom na volju...............

    avatar

    31.03.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • seniorka 1b sastava

    okay. to smo si i mislile.
    e alen da te pitam, jel moguće da cura koja na klasifikacijama nije bila dobra, sad sve ulovi sa 2 i pređe umjesto cure koja npr ima ocijenu 4,75?

    avatar

    31.03.2008. (18:34)    -   -   -   -  

učitavam...