Komentari

assilletta.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • luki 2

    Znam, čini se nepremostivo - ali, pokušaj na to gledati ovako. Nakon napornog tjedna i njemu treba malo opuštanja - a ako su to samo glineni golubovi - pa, hvala Bogu! :))))
    Nemoj biti tužna - u bitinim i važnim; životnim stvarima se slaete - to je važno! :))))
    Vjeruj mi, ja sam osoba koja očekuje savršenstvo - poseebno od muškog roda - i ako nisi takav - ne moraš ni postojati u mom životu - no, smatram da vas dvoje imate doista kvalitetnu vezu, vrijednu divljenja.
    I kao što si ekla - s vremenom će doći i kompromisi...
    Pusa, lijepo se provediu Slovačkoj.....
    Pusa, voli Te Luki+Goldie :))))

    avatar

    28.03.2008. (20:40)    -   -   -   -  

  • Nina

    Draga moja, potpuno mi je sve jasno! Posebno ovo ne javljanje na mob...dogodilo mi se nekoliko puta da mi se nije javio cijeli dan ili da mu je dugo iyga[en mob i prvo se naljutim na njega kako me se uop'e ne sjeti ili kako se ne sjeti upalit mobitel, a onda se uplašim da se nije što dogodilo.
    I meni bi smetalo kad mi se ne bi posvećivao preko tjedna. Zajedničke večeri nisu dovoljno. MOže se sve uskladiti: i pucanje i kave i posoa i najvažnija osoba na svijetu - ti. Muški su jednostavno takvi da im možeš reć milijun puta nešto, njima će to uć u glavu ali vrlo brzo ishlapit. Koliko puta sam ja mom rekla dami neke stvaris metaju pa ih opet radi. Treba uvažit tvoje mišljenje i trudit se, ne promijenit sebe, nego samo malo promijenit navike, ostavit više mjesta za vas. Uzmi ili ostavi nemoj prihvatit. Niti ga ostavit, ne daj Bože:)
    Potakni neku aktivnost preko tjedna s njim, šetnja do videoteke, gledanje filma...:)

    Pusa velika! Nadam se da sam bar malo pomogla:)

    avatar

    28.03.2008. (20:41)    -   -   -   -  

  • death valley queen.

    Ja sam sigurna da ste dovoljno jaki kao par da prijeđete preko takvih sitnica. A i uvijek može biti nekakav kompromis od svega. :)

    * Što se blogodruženja tiče, fantastično je prošlo. Imam osjećaj da je poznajem godinama, tih par sati nam je samo proletjelo. :) Nadam se da ću 5.4. ja biti u prilici otići k njoj i upoznati još neke blogere od tamo. :)

    avatar

    28.03.2008. (22:15)    -   -   -   -  

  • lei

    A na primjer da se dogovorite da subotom ima odriješene ruke i da radi što hoće i gdje hoće, a nedjeljom (ili bar dio dana) je tvoj? :D

    avatar

    29.03.2008. (12:16)    -   -   -   -  

  • Destination Unknown

    e draga moja, na tebi je odluka. odvagni sve što je dobro u vašoj vezi, a što nije...pa ćeš tako vidjet ima li sve smisla. odgovaranje na mobitel stvarno živcira, no da li je to zaista vrijedno živciranja? mislim da bi trebala ozbiljno razgovarat i reći mu da želiš biti s njim vikendom, sve mu sasut u lice...probajte nešto zajednički raditi, sigurno postoje neke stvari koje su vam zajedničke pa ih možete raditi vikendom. znam da je teško nakon tri godine biti u takvoj dilemi, ali ja ne znam drugačijeg riješenja od razgovora i to ozbiljnog. ne treba to biti u oblicima zapovijedi ili slično jer znam da to muški ne vole...ali ako ne posluša tvoje "kritike", dalje ne znam...barem u tvom slučaju...pozdrav! :)

    avatar

    29.03.2008. (16:44)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Tvoj decko ne smije zaboraviti, da ce jednog dana doci vrijeme, kada ce trebati ostati kod Tebe i Vase djece, a ne vani sa deckima provoditi svaki vikend. Jer je bas vikend jedino vrijeme, kada obitelj moze provesti vrijeme zajedno. A do tada neka jos malo uziva, ako tokom vikenda planira i svoju dragu u svoje slobodno vrijeme (kompromis tad i tad sa deckima, ostalo vrijeme je nase, ili ta subota je s deckima i sljedeca nasa i tako)... pa i druzite se na vecer, kako sam procitala. :o) Vazno je, da Vi kao par funkcionirate i idete istim smjerom, da se slazete, slicno razmisljate i imate isti plan za Vasu buducnost. Njegov hobi meni sada nije razlog za prekid veze.
    No, svakako se treba razgovarati, ako jednoj strani nesto smeta i ako se zbog toga iznutra grize. No, tada se treba gledati i svoju i njegovu stranu. U vezi su tolerancija i kompromis veoma bitni (kao sto si i sama zakljucila).

    avatar

    29.03.2008. (17:28)    -   -   -   -  

  • DarkMan

    moja cura,dobro sad bivša cura, je bila u sličnoj situaciji kao i ti...teško ćeš naći nekog dečka koji bi išao na šetnjice i pio kavu i tračao...ako baš hoćeš da tako nešto radi napravi ti njemu nešto što bi htio pa ce onda on s tobom nešto napraviti,to je neka vrsta prilagodbe....totalno je istina da se prioriteti mjenjaju tijekom veze,ja sam bio nešto više od 2 godine zajedno pa sam baš to primjetio......nadam se da ćeš to riješiti na svoje zadovoljstvo...

    avatar

    29.03.2008. (17:30)    -   -   -   -  

  • siamese dream*

    treba raspodijeliti vrijeme, dan, koji, nažalost, traje samo 24 sata. neka rasporedi vrijeme, tako da ima vremena i za tebe, a i za sebe i prijatelje.
    koliko god to otrcano zvučilo, vi se volite i to je ono najvažnije. nemojte to nikada zaboraviti!
    a tako ste slatki zajedno... :)

    avatar

    29.03.2008. (18:06)    -   -   -   -  

  • Pussy

    hm hm ...
    evo, cisti primjer zasto smo Medvjed i ja prekinuli, upravo radi tog ne javljanja na mob, koji se poceo dogadati odmah na pocetku veze, i zasto da se mucim i pokusavam mu dokazati da imam potrebu cuti ga, ... ali kada ne shvaca to, ne shvaca, na meni je bilo da odlucim: hocu li se boriti se s time, ili pustiti da to tako bude?! pretpostavljam da znas sto sam ucinila, pustila sam da tako bude, i shvatili smo da ne funckioniramo, jer kad netko nema potrebu cuti tvoj glas u danu, onda nemamo tu o cemu pricati?! ne znam mozda sam ja cudna, ali to je mene smetalo i eto, ...
    nadam se da ces uspjeti s time izdrzati :))

    avatar

    30.03.2008. (18:50)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Ne mogu zamislit da se jedan dan ne čujemo.

    avatar

    30.03.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • Bojan

    uuu zeznuto zeznuto assileta.... ali ću ti reći jeednu situaciju čim nađem vremena ....

    avatar

    30.03.2008. (21:46)    -   -   -   -  

  • O.K.

    kao prvo moram ti reči da ne očekuj da će se on promijeniti, može se samo prilagoditi ako to želi, jer ako ćeš tražiti da se promijeni možda i hoće ali kad tad će se sve vratiti na staro
    zato morate naći naćin da prilagodite svoje želje, obaveze i vikende jedan drugome
    i naravno to ne znači da će se on odreći svojeg lova ili druženja s dečkima, ali će prilagoditi neke stvari

    avatar

    31.03.2008. (11:39)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    Joj draga,...jedino što ti mogu reći je "uzmi ili ostavi"....ili ga prihvati takvog kakav je, jer ga izgleda ne možeš promijeniti ili ako misliš da ti to ipak ne odgovara u tolikoj mjeri ostavi ga. Mislim, glupo je reći, ostavi ga, kad se volite, ali ljubav ne čine samo večernja maženja...ljubav je i kompromis...i on bi morao uvažiti i tvoje želje kao što ti svaki vikend uvažavaš njegove! On ima svoje potrebe, svoju ekipu, glinene golubove...pecanje...a koja je ovdje tvoja uloga...neka u tom brdu svojih hobija nađe vremena za tebe! Voliš ga, ali vidim po postovima da nisi sretna...i da ti takav njegov stav ne odgovara...nemoj čekati da se udaš za njega i onda da cijele vikende provodiš sama...poznaješ ga i on tebe...nađite taj zajednički jezik... :-)
    PUSA!

    avatar

    31.03.2008. (13:03)    -   -   -   -  

  • Janich

    Joj draga, točno znam kaj pričaš! Meni moj tolko puta digne živac, tolko puta se bezveze posvađamo, da jednostavno mislim čemu sve to! Ali onda svi oni lijepi trenuci, zajednička druženja, smijeh, zagrljaji, zasjene sve to... Ne možemo s njima, ali ne možemo ni bez njih. Oni su naša mala zla i mi ih volimo :)
    Kiss

    avatar

    31.03.2008. (15:54)    -   -   -   -  

  • principessina :)

    Mora da je taj prestanak zvanja(slanja sms) bez konkretnog razloga nešto što svi muškići prvo zaborave i nemoguće ih je (bar meni) osvjestit ih o važnosti i lijepoti toga:(...

    A i malo razdovojenosti dobro dođe...samo to što imaš mogućnost da nekog vidiš svaki dan umanjuje želju da s njim nešto radiš u vrijeme kad si zbilja slobodan, pa za vikend planiraš i rađe radiš nešto što ne možeš svaki dan...

    I po meni je od kompromisa i tolerancije u vezi važnija ravnopravnost, jer se inače te često upotrebljavane riječi svedu na pristajanje na njegovu ucjenu.

    puspus

    avatar

    02.04.2008. (17:18)    -   -   -   -  

  • Sinner

    Kompromis...?
    Mora bar malo odvojiti za tebe...
    Pozzz!

    avatar

    04.04.2008. (14:16)    -   -   -   -  

  • Bojan

    Assiletinjos ja sam prekinuo dugogodišnju vezu iz razloga što su se počele događati identične stvari koje si ti tu opisala. I ja sam volio uljuškavanja, ali sam u principu držao do druge osobe kao do faktora koji tu je i uvijek će biti - uz sve manje pokazivanja ljubavi kroz konkretne životne situacije. Kada postane normalno da non e zeli cuti tvoj glas i počne te shvaćati kao činjenično stanje, onda nema priće o kompromisu i međusobnom razumijevanju. Jednostavno nije da želi odmoriti se od tebe nego mu je draže kada nije s toobom (a opet stalo mu je do tebe... paradoks). A sad ljubav... Pa normalno da te voli (navika ne postoji da budemo načisto to su priče za pospješenje prekida) i normalno je da ti voliš njega - ali kada bi sama realno u glavi postavila situaciju što je ljubav? izjava i deklariranje? maženje i shvaćanje zdravo za gotovo? Zapitaj se - "koliko mi znače male ljubavne sitnice koje imam ili nemam i koje upotpunjuju cijelu bit jedne veze" - i na kraju JESAM LI SRETNA?

    avatar

    12.04.2008. (16:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...