Komentari

mamakreativka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • angie

    I mene u proljeće hvataju kojekakve inspiracije, energije na pretek.
    Kutijice možeš naći, a gdje drugo nego u kineskim dućanima.
    Ja sam prošle godine farbala dnevni boravak u kombinaciju kardinal crvene i konjak boje, kćerkina soba u boju lavande i tamnije ljubičaste, Sinko je naravno htio sve u plavo pa sam obojala jedan zid u indigo plavo a ostalo u svjetlije plavo. Još mi je ostala kupaona i moja soba, još nisam odlučila o bojama, pa zato i čekam.

    avatar

    28.03.2008. (16:30)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Uf, ne pitaj ! Roba u ormarima mi metastazirala, sve puno, a nit znan šta bacit nit iman šta nosit:))) Obožavan živi stan, puno sitnica, slika, pravih, vrijednih stvari ali i kič, kič zna bit čaroban tako da iman umrit od čišćenja, pola i više sredila prije Uskrsa. Sad se svađam sama sa sobom kad ću nastaviti.

    avatar

    28.03.2008. (18:32)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    I kod mene je svaka prostorija svoje boje, hvala Bogu ovog proljeća ne mislim ništa farbati. Ali reda u ormarima bi trebalo napraviti. Šta mogu kad sam takva, sve mi je žao baciti, a pola toga ništa ne vrijedi!
    Pred par godina dok su djeca bila mala bilo je robe, majko mila, na vagone. Onda sam poludila i pola toga pobacala. I mogu ti reći, jedno vrijeme sam lakše disala.

    avatar

    28.03.2008. (20:43)    -   -   -   -  

  • Irida

    ne patim od takvih euforija....

    avatar

    30.03.2008. (15:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...