Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • boco san

    A da vas drugi put Finica poveze :!???-))))
    Nokat ...blago tebi kako se možeš tako brzo udebljati , jel ladica o,k .ili je i ona otekla pa su sada dvije ha ha ha -)))
    pusa od bodljice:-)))))

    avatar

    27.03.2008. (13:58)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Važno da je bolje, i ja sam se više uplašio kad sam se strovalio i tresnuo nogom o stijenu, još su samo tragovi ogrebotine. Očito je život vozača stresan, ali kako vidim motoristi i biciklisti su puno manje nervozni u prometu. Pozdraw sa kiša - sunce Kvarnera

    avatar

    27.03.2008. (14:41)    -   -   -   -  

  • reci NE NATO

    Posjeti, pročitaj i izjasni se!

    avatar

    27.03.2008. (19:09)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Ako sam dobro upućena, sa 15 godina se može, a tek sa 16 mora imati osobna. Inače kršim zakon već godinu i 3 mjeseca :) Trebala bih i ja lagano po tu osobnu, da smijem dulje od 11 vani ostajati (ah, kao da će mi u tu svrhu i trebati ;)
    Hihi, ma samo neka putuje, treba... Jedino, to s vozačima je opasno, a danas je sve gora i gora situacija u prometu. Meni se najdraže bilo s našim Miletom voziti :)
    A mr. foto... kud neprofesionalan, tud se još i funji... :-/ Pričat ću Vam...
    Jedva čekam nedjelju pa ćemo se malo napričati :)
    Puse šaljem, Martina

    avatar

    27.03.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  • tyche

    NIkako stici komentirati - daklem tetosi i cuvaj nokat - nije da ti crijeva iscure kroz ozljedu, ali i te kako moze covjeku praviti probleme i to dugo, dugo - i ometati u svakodnevnim aktivnostima... I nije uvijek bas bezazleno ako se razvije na zlo. Svakako potrazi strucni savjet da se ne bi dogodilo da ti odumre zivac nokta, u tom slucaju ce ti stalno otpadati novi noktic koji ce pokusati narasti - moj ex je prije dvadesetak godina UPRAVO TAKO s ladicom koja je pala na upravo isti nacin zaradio takav problem...
    Ovo sa fotografom je lakrdija, mozda bi mu netko trebao objasniti kako stoje stvari ! Mislim, jasno i glasno - pa tko jos treba takve, nek se lijepo ljudi izorganiziraju i sami prave slike, bar danas u eri digitalnih kamera i kompjutera je to jednostavno.

    Sto se kuhanja tice - kod mene danas ribestina i mijesano povrce na leso, sve iz vrecice ocisceno i zamrznuto, samo istresem, fino i dobro zacinim, strpam u jednu veliku tepsiju i zajedno pecem. Na nula masnoce. Pecenim povrcem varam Gazdu da ne jede dijetalno, imamo osjecaj kad tako priredim da nije blend, a zapravo jest. I stavim sitno nasjeckani poriluk povrh pa cijela kuca mirisi :))
    Btw, izracunala sam da me ovdje zamrznuto povrce kosta manje nego pravo, zivo - sto god je u vrecici prvoklasno je, nista ne bacam i ne gubim vrijeme na ciscenje - a vjerovala ili ne - cijena je ista !!! za jednaku kolicinu, tako da u zadnje vrijeme uglavnom kupujem zamrznuto povrce, samo celerove stabljike svjeze jer su nekim cudom doista uvijek svjeze - i kupus i zelenu salatu, naravno...

    avatar

    28.03.2008. (12:25)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Ježev blog - ladica je ostala cijela i neoštećena :) Poznavajući ježeve, znam da su brzi, imala sam prilike osvjedočiti se :)

    @gogoo- normalno da smo manje nervozni, kad imamo manje problema sa čekanjima u prometu i parkiranjima :) Iako smo inače jadnici što se sigurnosti tiće, neki dan me frajer pretekne i još mi skrene ispred mene desno u neko dvorište. Da nisam zakočila ode ravno u njega. Nije me uopće doživio :)

    @NE NATO - bila i izjasnila se :)

    @Marta - ja sam mislila da sa 15 treba osobna (!!), a sad - neka je. Baš je maloprije Zmaja otišla u Imotski. Vozi ih Zdenko, Pajo je popizdio, a prije dva tjedna je završio u bolnici zbog srca. Još da si je uza sebe stavio kao suvozača Paju trenera nego - Vladu, koji ide da mu dupe vidi puta, drijema naprijed i od njega nikakve koristi. Moš mislit, čovjek je u invalidskoj mirovini zbog moždanog, imao je barem tri teška infarkta i sad ovo prije dva tjedna. Sad sam u brizi koja nam uopće ne treba. On u biti ne bi smio ni voziti. No, valjda u BJ nema vozača profesionalca da im vozi kombi. A Jozo je priča za sebe, umišlja si da je Lupino.
    Veselim se da dođeš u nedjelju, pusa :)

    @tyche - nokat je fala bogu bolje, čak sam jutros zapela s njim u krevet (!!), a da me nije jako zaboljelo. Što se tiće fotki, ja sam ostala bez riječi, jer tog čovjeka klub šlepa uvijek sa sobom. Da je pravi, trebao je sam ponuditi fotke za stranicu, a ne da je žena kupila hrpu fotki da ih može objaviti. Problem je u tome što sve manje idemo na natjecanja, pa nema tko snimati, a ove zvekače od klinki nemaju vremena za foto sessione, jer zuje okolo-naokolo.
    No, sad je Zmaja rekla da će na svakom natjecanju napraviti fotke za stranicu, da više s bedakom nemamo posla. A ja ću sa snimljenih kaseta, poskidati mirne fotke za galeriju.
    Što se povrća tiće i ja cijelu zimu kupujem smrznuto povrće, osim kad naletim na sviježe. Rajčicu, papriku i tako ne vrijedi kupovati zimi, jer su bezukusne. I ja ti volim tako, poslažem meso na tepsiju, naslažem odmrznuto povrće, začinim i sve se krčka u pećnici. A poriluk prvo obarim, pa narežem na usko, poslažem po tepsiji, zalijem sa umućenim jajima + kiselo vrhnje+ začini. Kad se zapeče, izvrstan je prilog. Od salata sviježe trošimo - zelenu, kupus, crveni kupus i crveni radič. Neki dan sam naletjela na jagode iz Grčke. Tako su bile ukusne, da nisam vjerovala, planule su za tili čas. Jučer kupim - uvoz iz Španjolske, bez okusa i mirisa. Dok ne kupiš, ne znaš. Sad, kad smo ručak skuhale - dobar tek :)

    avatar

    28.03.2008. (12:54)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Prije puta na natjecanje, obvezatno potomka pripremiti na sve što ga može zateći u tom kraju. Početi sa pričom o Jozi, a potom nastaviti sa Starim hrastom ;)

    Evo sad sam se odao ;))))

    avatar

    28.03.2008. (14:40)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Pojelo mi komentar... bem mu selo u pile...

    Prije puta na natjecanje, potomka obvezatno pripremiti na sve što ga može zateći u tom kraju. Početi sa pričom o Jozi, a potom nastaviti sa Starim hrastom ;)

    Evo sad sam se odao ;))))

    avatar

    28.03.2008. (15:07)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ajde glavno da je prstic dobro i polu-plavo hahaha a ovo sa kuhanjem potpuno dijelim, i meni ide na zivce, svaki dan deri isto, fujjjj mrzim monotoniju :((( no jesti se mora jel tak, pa stoga jedi sta imas ! N mi je opet na dijeti a to mi je najlakse jel onda tocno znam kaj treba jesti koji dan i ne mucim se sa razmisljanjima kaj da skuham. A ja za sebe napravim neku salatu i to je to. Pusa :)))))

    avatar

    28.03.2008. (16:36)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - jel' ti to meni u tri primjerka komentar, da te bolje shvatim :)
    Dragi moj, što ti misliš - da si ti meni sada odao nešto što već odavno nisam znala. To je tvoj kraj, a da i ne znam, pokazao si to u ovih godinu i nešto blogerskog druženja - ne daj na se i ne puštaj lako i bez borbe, geni kameni, dinarski. Što se tiće Zmaje, unatoč crnom pojasu i snazi za koju nije ni svjesna da je ima (a ima je), trebalo bi joj malo obuke tamo, nešto kao tečaj. Kaže da joj je tamo lani bilo baš super i veselila se ponovnom odlasku. A trenera Paju veže uspomena na ratne godine, koje je proveo u tom kraju, pa odlaze tamo na turnir svake godine, bez obzira na troškove i kilometražu. Ja sam išla mnogo puta Imotskim krajem, jer je bliska prijateljica mojih roditelja rodom od tamo, no ja se sjećam dobre janjetine i doooooobrog vina, a i gostoljubivosti im ne manjka. Dakle - sve mi je jasno :)

    @MENTINA - glavno je da nokat neće otpasti, jer se bliži sezona japanki :) Salata??? Ja bih umrla samo sa salatom na meniju, a ni kod mojih izjelica, to ne bi prošlo. Jučer je Zmaja jela za ručak juhu i salatu (morala je skinuti kilu radi natjecanja), pa je bila bijesna cijelo poslijepodne. I badava što sam joj objašnjavala da će normalni ručak potrošiti već na treningu. I da će ujutro biti lakša za kilu kad se ispiški. Po prvi puta je bila u situaciji da mora skinuti 1 kilu (!!). S obzirom da je preko blagdana uz obilne obroke jela i po tri čokolade dnevno, čudo da nije bilo više kila u pitanju. I istina je - meni je najgore smisliti što ću kuhati, a kad smislim, ostalo je - rutina, pusa :)))

    avatar

    28.03.2008. (22:19)    -   -   -   -  

  • rU

    moja je baka obično rekla, kad nešto tražiš a ne možeš pronaći - vrag repom pokrio ...

    a oni koji prevoze djecu morali bi prolaziti česte rigorozne kontrole ...

    avatar

    29.03.2008. (07:49)    -   -   -   -  

  • Njofra

    baš mi je drago da ti je nokat ok

    avatar

    29.03.2008. (10:39)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    osobno mislim da će ti otpasti, no živi bili pa vidjeli.. a drugo - koliko ja znam djeca moraju imati osobnu s 16 god, a mogu imati s 15. kako ona ima i staru (izgubljenu)???

    avatar

    29.03.2008. (18:49)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @marta: s osobnom ili bez - do 16-te moraš biti u 23:00 doma!! kod nas policija dosta lovi klince, pa svako malo netko završi na policiji, a poslije roditelji i kod socijalnog radnika! nije zeka!!

    avatar

    29.03.2008. (18:53)    -   -   -   -  

  • prorok

    Samo da je sa palcem sve ok
    navratih da ti pozdrav ostavim.

    avatar

    29.03.2008. (18:54)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Rusalka - ova tvoje bake je dobra, moram to unijeti u memory card :)

    @1 NJOFRA - hvala, dobro je :)

    @seoska idila - e neće otpasti :)
    Ova stara osobna izvađena je na brzinu, 2001. jer smo trebali preko grane u Mađarsku u toplice, dok je vikendica bila slobodna. A nije se više mogla prijaviti na moju putovnicu. Onda sam ja popi*dila i izvadila joj osobnu, naravno prije toga sam nazvala granični prijelaz da pitam da li dijete može s osobnom preko. Frajer mi je rekao - vi sigurno zovete iz BJ, jer tamo masovno dižu osobne za djecu, umjesto putovnica :)

    Zna Marta dobro što smije, 16. je napunila u siječnju. Njena mama se ne mora brinuti da bu po nju išla na policiju i socijalu na jezikovu juhu - garantirano :) Da ti je samo to dijete upoznati, znala bi zašto je toliko volim :)

    @PROROK - hvala, hvala :)

    avatar

    29.03.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...