Komentari

anarhijaweekly.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Tedica

    I ja isto.

    avatar

    27.03.2008. (09:41)    -   -   -   -  

  • fru fru

    Ja ga volim i sad, ali Lj je sve mi je bolja.

    avatar

    29.03.2008. (11:58)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    Tedica hvala na razumijevanju; fru fru - možda si mu bliska, ne vidim drugo objašnjenje... btw, teme iz kulture privlače znatno manje komentatora nego moje političke refleksije. Što kažete na to?

    avatar

    30.03.2008. (13:33)    -   -   -   -  

  • Šogorica

    Da, potpuno se slažem s tobom. već dok sam čitala njegove kolumne u ellu skužila sam da se počinje sve više dodvoravati toj svojoj većinom ženskoj publici. kao da piše ono što bi žene željele čut. nekako mi je u prijašnjim knjigama bio više iskren i spontan. valjda mi je zbog toga svega i manje duhovit u ovom novom romanu. ili je stvarno istrosio tu temu ljubavi. ili se mozda stvarno njegova ljubav prema ženi istrošila, što moj nevini-naivni mozak ne želi priznati. ili sam previše očekivala, baš ono što kažeš, bio je sve bolji sa svakim novim djelom.
    ali svejedno mi je i dalje među najboljima u suvremenoj hrvatskoj književnosti.
    a što se tiče komentara na kulturu, šta si očekivao? ako okupiš na blogu većinom ''političare'', ne možeš očekivat od njih da komentiraju kulturu.

    avatar

    16.04.2008. (08:31)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    E to da piše u Ellu mi je potpuna novost (ali zapravo nije čudno). Hvala na jutarnjem komentaru, ja u 08:31 ne bih mogao sročiti tri rečenice...

    avatar

    16.04.2008. (12:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...