Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Big Blue

    Baš ste se lijepo zabavljali, neka, pa izlazak po onakvom vremenu bio bi čisti mazohizam. Čak i kad se malo (kao) primirilo, još uvijek je bilo - da se smrzneš. :-) Jao, uhhhh, trnci su mi prolazili dok sam čitala kako si ozlijedila nokat.... Ništa ti novog ne mogu reći. Nadam se da je najgore ipak prošlo. :-)

    avatar

    25.03.2008. (23:34)    -   -   -   -  

  • prorok

    E oće to oće ma zna san ja da su ženske gaće skupe :):):):)
    A na ribu i krompir stižem, tople pozdrave šaljem tebi i Zmaji
    nesmin Paji da se ne najuti zbog gaća :):):)

    avatar

    26.03.2008. (07:21)    -   -   -   -  

  • dr. Zloba Spasoje

    kao vodoinstalater sam uspio sve prste barem nekoliko puta izbubat. čekićem, šegrtom, vratima od kombija...

    nema lijeka! ali pomaže 15 minutno psovanje!

    btw, ovaj moj Massa je kreten!

    pozdrav!

    avatar

    26.03.2008. (10:13)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ovo odlazak doktoru ne dolazi u obzir je moja omiljena rečenica kad mi je nešto,
    ladice bole uhhhh, jučer prođoh kroz tvoj grad , motrila sam na sve bicikliste,
    ali ih nije bilo... vrijeme ..opako!
    Pusa Fani

    avatar

    26.03.2008. (10:27)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Sada možeš samo zamisliti kako je nama bilo juče raditi na moru. Svuda oko Rijeke pada snijeg a na moru vijavica. Kao da radimo u sjevernom moru a ne u Riječkom zaljevu.
    Malo šale...Vidiš kako je dobro da imamo čak četiri palca. Dok jedan boli ostala tri mu se smiju.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    26.03.2008. (12:46)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Big Blue - planirali smo malenu šetnjicu predvečer, ali odustali smo :) Ovaj udarac u nokat je u biti stvar koja boli onaj čas i dan nakon, danas je već super, za tjedan - neću ni znati što me snašlo :)

    @PROROK - tko mi je kriv što je moj veš u najgornjoj ladici :) Ne boj se ti Paje, on je zafrkant kao i ja, nemaš brige :)

    @dr. Zloba - po noktima na rukama se nisam dosad opi*dila, ali zato sam na nogama oba palca "zacrnila". Ovo je treći put :)
    Massa - nemoj mi njega on mi je baš simpa lik, jest malo eksplozivan, ali ispred Alonsa je - tri dana jahanja :)

    @Vitae - i ti bila u mojoj provinciji, e da sam znala. Da si prekjučer ili danas prolazila, garant bi me vidjela. Čim malo sunca - Fanika opa na bajs :)

    @More ljubavi - vrijeme je stvarno ludo, ne pamtim kad je bilo tako loše u ovo doba godine. A kod nas jučer snijeg i vjetar, kao u pola prosinca. A vrijeme u Rijeci sam vidjela na TV-u.
    Nokat - već sam zaboravila da sam ga razbila, nemam vremena bolovati :)

    avatar

    26.03.2008. (16:36)    -   -   -   -  

  • alkion

    Ja mislim da puno ljubavi, dosta strpljenja, poneki škrgut zubima i bosonogo djetinjstvo ponajbolje pomažu. Probio sam nogu čavlom, otpao mi je nokat na palcu nekoliko dana nakon udarca nogom umjesto u nogometnu loptu u kameni dio ograde, ogulio sam kožu (do kosti) na dva prsta desne ruke (skinuo sam remen alternatora dok je motor - brodski naravno - radio), izgorio sam dlan desne šake na kabal od struje (došlo do kratkog spoja i da bih ga prekinuo sam potrgao kabel)... da ne nabrajam dalje... Sve to sam skoro zaboravio kako sam pregrmio. Najnovije dvije povrede su: ubod morskog pauka u prst i razbijen palac na ruci (udarilo me željezo - nisam ni primjetio dok mi rukavica nije bila puna krvi). Imam vrlo visok prag boli i dosta jaku samokontrolu na bol pa me to baš i ne smeta previše. Da nije mog Svjetla u tami vjerujem da bih sve rane prepuštao same sebi . ne bih ih liječio. Jednostavno ne volim ići liječniku... :)))

    avatar

    26.03.2008. (17:34)    -   -   -   -  

  • teuta

    Fanny u biti jako dobro ste se zabavljali, volim igrati društvene igre. S Dragim često kartam i baš nam je zabavno, bar meni jer ga često pobjeđujem ha ha ha. Ja sam ti za Uskrs bila u Zagrebu i neprestano radila tj. spremala i spremala...tako da sam jedva čekala da se vratim u Rijeku i odmorim se uz Dragog.
    Što se tiče tvog palca tj. nokta...uh, mogu zamisliti kako ti je bilo! Bitno da je bol prošla i da nisi polomila palac. Blagdani su prošli a sad je vrijeme da se opet prihvatimo svakodnevnice, zar ne? Pozdravček draga...cmokkkk.

    avatar

    26.03.2008. (20:13)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    e jes luda, ići biciklom van.. a nokat? jesi sigurna da ne bi kod doktora???

    avatar

    26.03.2008. (21:17)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Alkion - iako u ovom postu izgledam kao plačimačak, u stvari nije tako. Imam vrlo visok prag na bol. Jednopstavno se držim one - kako je počelo, tako će i prestati. No, noću se bol sasvim drugačije doživljava, kad je metabolizam i organizam u mirovanju. Neki stupanj boli noću doživljavamo jačim, a danju ga osjećamo mnogo slabijim. Od malena sam bila boležljiva, pa sam s vremenom naučila (jer i na to se da naviknuti), podnositi bol. Kao dijete sam skoro cijelo ljeto provela bosa, a da ne govorim o boravku u vinogradu i na selu. Ipak smo mi generacija tu negdje. Bilo je i kod mene čavala, posjekotina, padanja u trnje, koprive (to je posebna priča, kad sam s biciklom sletjela u koprive, odjevena samo u kupači kostim - dvodjelni, bila sam oko 10 godina stara. Cijelu noć nisam mogla spavati, oduran osjećaj da ti tijelom struji vojska mravaca, primila sam dobru dozu mravlje kiseline), bezbroj injekcija. Pa sam u gaćama i majici pala u kupinovo granje, koturajući se niz brijeg. S deset godina mi je zubar stavio arsen uz živac na zubu, a ne na živac, pa me luđački boljelo od devet ujutro do šest navečer. Tamponaže nosa imala sam barem dvadesetak puta, i to one na stari način - metar gaze se nabija u nos, vađenje krajnika od kojih se jedan raspao, pa je doktor morao još dva puta na živo dovršavati stvar, a bila sam nepunih devet godina. Taj liječnik je bio strašno strog, ali prema meni je bio uvijek nježan i pažljiv, čak je mojoj mami rekao da nije u svojoj karijeri imao dijete koje toliko strpljivo podnosi bol, bez vrištanja i plakanja. Na porodu ni glasa nisam ispustila...
    Eto, podsjetio si me malo na neke stvari. Za razliku od mene, Zmaja je jako osjetljiva na bol, a da li je to zato što je oduvijek bila zdrava ili nije moje sorte - ne znam.
    A kad si spomenuo - čavle, otpadanje nokata na nogometu, povrede na sve mile (tehničke) načine - kao da slušam svog Paju, nevjerojatno, taj je sve povrede ovog svijeta morao na vlastitoj koži osjetiti. Ali kad ih boli (Zmaju i Paju) ja bih najradije na Mars odselila.
    Ovo bi mogao biti post za sebe, ali nas dvoje ne možemo "na kratko" komunicirati :)))

    @Teuta - nas troje često igramo te igre, imamo ih cijelu hrpu, dražava grad, crni Pero, mikado, domino, pa neke nove, ali ove stare su mi najbolje. No Pajo nas u svemu šije, pa ponekad nije više interesantno stalno gubiti.
    Znači, tebi tek sada krenuo blagdan :)))

    avatar

    26.03.2008. (21:39)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Nezgodni su udarci u nokat, nekoliko mi ih je već popadalo i ponovo izraslo. Na Snježniku sam se sad poskliznuo na ledu i u padu jako udario u butinu, šepao sam do Platka. Jednom davno me auto pokupio u BJ na biciklu i slomio mi kost potkoljenice fibulu. Ali zato nemam ni upala ni viroza već preko 20 g. Nadam se ubrzo ponovo beciklinom do Planinarca.

    avatar

    27.03.2008. (00:06)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    eeee Fanci moja :(((( vidim i tebe snasli pehovi! Pri samom citanju zabolio me palac :-) nemam pojma kako to lijeciti, no cudno mi je da ti hladno ne pase. Nokat kao sto kazes ti vec crni pa ce ti i otpasti kad totalno pocrni i "odapne", toliko se sjecam po pricanju moje mame. Mozda bi ipak bilo pametno posavjetovati se sa doktorom. Ne znam zakaj su ti se tak zamerili pa neces kod njih. I ovdje je vrijeme slicno zimskom a ne proljetnom no nadam se da ce do mog dolaska u domaju ipak poprimiti prave karakteristike proljeca. Pusa i cuvaj se (ovakvih izleta sa Gecku se postedi dok ne zatopli) :)))))))))))))))

    avatar

    27.03.2008. (00:07)    -   -   -   -  

  • rU

    wouu, fanika, to boli k'o sam vrag.
    jednom sam teškim metalnim vratima pričepila srednjak na desnoj ruci, nokat je potpuno poplavio ... uvjerili su me da ne idem doktoru, sigurno bi nokat čupao, a tada novi ne izraste baš najbolje.
    vjerojatno su bili u pravu, jer plavi je nokat vremenom otpao a ispod njega se pojavio novi, na kojem se ne vidi da je bio povrijeđen.
    ipak, i danas taj nokat osjećam drugačije no druge, pomalo utrnuto...

    nadam se da te već boli manje ...

    a za recepte ću pitati sestricu ...pa ti poslati ...

    avatar

    27.03.2008. (07:59)    -   -   -   -  

  • prorok

    Čuj ak padne još neki takav snijeg zovi
    ja dolazim u pomoć :):):):)

    avatar

    27.03.2008. (08:44)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Znam kako to boli, ali ne mogu se suzdržat... i moram ti ispričati kako se to liječi s odvlačenjem pažnje. Bolan udarac u neki drugi dio tijela natjerat će te da potpuno zaboraviš bolan palac ;)))) Naravno to je jedna od onih partizanskih šala, ali...

    U principu nema pomoći osim poneke kreme za smanjenje oticanja i bržeg sraščivanja, te čekanja da tijelo odradi svoje i odbaci polomljeni nokat.

    Drž se... proć će i to :/

    avatar

    27.03.2008. (08:48)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Uf, boli :(
    Ja sam jednom, na ubacivanju drva u podrum dobila komad drveta u punom zamahu ravno u nokat. Ajme, koja je to bol bila. Nokat je bio plav dobra 3 mjeseca, dok nije potpuno izrastao (a ni ja nisam htjela ići doktoru da ne čupaju... :) Brrr, sva se naježim, kad se sjetim...

    Nadam se da se vidimo ovih dana :)
    Puse šaljem, Martina

    avatar

    27.03.2008. (10:07)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Nadam se da je palac bolje danas!
    A od grada bijeloga vidjeh tek bijeli ogrtač... dragi Bože, mećave ... bila sam posve fokusirana na cestu...
    Sljedeći put gledam hihihih
    Pusa Faniko:-))

    avatar

    27.03.2008. (10:45)    -   -   -   -  

  • fanny

    @gogoo - izgleda da je vama muškima to češća ozljeda. Valjda ti ne moram reći da sam brzo zalizala i odmah drugi dan krenula na gecka. Jer ipak je lakše voziti bic, nego hodati :) I ako stižeš - javi se obavezno :)

    @MENTINA - neće grom u koprive. Malo sam prekukala i - idemo dalje. Neće otpasti, jer nije skroz pocrnio. Ali onaj čas sam mislila da sam ostala bez prsta. Vagala sam ladicu, ima 5 kg :)

    @Rusalka - ma nije meni to prvi put. Oba palca na nogama sam već prebila :) Na jednom mi se nokat drži samo do pola za podlogu. No, akoništa drugo imat ću provjerenu - vremensku prognozu :)

    @PROROK - pa neće valjda više, bar se nadam, ali držim te za riječ :)

    @Manga - moram Noska pitati, on valjda zna za šale :) Što se tiće moje brzopletosti, to sam skroz od njega pobrala, on uvijek ima plave prste, udari se, poreže, stalno mu je čelo razbito, zapne s nosom (čudo veliko). Najbolji je kad prije gurne glavu, nego - otvori vrata. Genetika radi čuda :) Znači, trebala sam se opaliti po drugom palcu, zgodno :)))

    @Marta - koliko vidim, svi imamo sličnih iskustava. a to s drvima, to se i meni izdogađalo na selu. To sam već i zaboravila. A i Zmaja je imala tamo gadno iskustvo - odbila si pol nokta zapevši za betonsku stepenicu i zatvorila si prst vratima auta. Sad si me podsjetila.
    Ajde daj da se vidimo. Zmaje nema sutra i u subotu, tek stiže u nedjelju u noći. Pusek :)))

    @Vitae - istina, najvažnije je na cestu paziti i na sve one kretene oko sebe, vidiš što se događa. I slijedeći put - gledaj pažljivo :)

    avatar

    27.03.2008. (12:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...