Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Pjesma o jednoj mladosti

    Marina. Iz BB. Mislim da se tako zvala plava cura u koju se Svizac bio zacopao. A karakterizacije likova su ti tako dobre da nemam primjedaba. :)))

    avatar

    25.03.2008. (23:26)    -   -   -   -  

  • Rubia

    Moram priznat da mi žene sve do jedne izgledaju kao teški odroni. Loše, loše. jadni današnji momci ako je to maksimum onoga što im se nudi. Neka traže stanove blizu pizzeria :D

    A muški na Farmi... plitki ko tava za palačinke.

    avatar

    26.03.2008. (00:07)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    billy idol celav?? ovo ce me dokusurit.

    avatar

    26.03.2008. (08:24)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    jučer sam malo gledala i moram reći da se uglavnom slažem s tvojim opisima :)

    avatar

    26.03.2008. (08:52)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Samo mi u Idola ne diraj!!!

    avatar

    26.03.2008. (12:07)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hehe, hvala na opisima, ko da sam tamo. samo nastavi i dalje :)))

    b(l)oze me sacuvaj takozvanog "umjetnika za sve" tj. lupina. da je on zario i palio n.y.c. ne bi se vratio u hrvatsku i glumio nekog velikog fotografa. on je mozda zabavljac jer b(l)oze moj, svatko moze skinut zenske do gola i okinut na foticu okidac. a njegove fotke su ionako osrednje kvalitete pa mu ne preostaje nego bit na farmi :) i glumiti nekog cool tipa. a da, lupi-ga je ocelavio, zato krpa. kakti cool a izgleda ko neki ostarjeli SM gayguy.

    "Stipe "ma ja ću nju šakom u glavu ako me prevari" sportaš. One gore hihotave mu se bacaju u krevet usret noći, ližu ga i mažu (oliti masiraju) i pokušavaju zbarit pred kamerama, što on do sada uspješno izbjegava. Koliko dugo?? " hehehehe odlicno. i super ovo pod navodnicima za saku u glavu hh :D

    avatar

    26.03.2008. (13:38)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @lipa mare: pa to je on rekao - u lice i mikrofon!!

    avatar

    26.03.2008. (17:12)    -   -   -   -  

  • fanny

    Meni je Farma bila zanimljivija od CBB-a. Pogotovo kad sam skužila da on onog koma stanja nebu niš :)
    Predpostavljala sam da tu buju dobri Lupino, Dvina i Bogović. S tim da je Lupino nekako čangrizavo-starački dosadan, mislila sam da se zna opustiti. Rafo je dobrica i on je u stvari UISTINU takav (dolazi često k tati Čiku pa ga znam vidjeti). Alen je smotanko, ali je žilaviji (i tvrdoglaviji) nego sam mislila. Stipe je živa seljačina i glumata macha.
    Yo mi se sviđa, iako mi je nekako monotona i preozbiljna, ja bi njima ostavila kuhinju pa nek kuhaju.
    Tri glupačice - manekenkice i misice (Aleks sam upoznala, ajme meni što god mislila o njoj, stvarnost je mnogo gora) samo što ne uđu u gaće onom kretenu od Stipe. No coments za pamet.
    Ivana mi je išla na jetru još u onom pjevačkom showu na Novoj, za*ebana je i osvetoljubiva.
    Hana (bosanska Hiltonica) mi je najveće i najugodnije iznenađenje. Gledala sam je jednom kako šopingira (na RTL-u), mislila si - koja je to - ovca...
    No mala ima i pameti i kulture i odgoja, a ne srami se ni opsovati kad treba (a čini se treba često), vrijedna je i više zna od ovih glupačica. A sarajevski dijalekt me obara s nogu, za popi*dit'.
    Draga moja, bit će tu svega i svačega, kad stignu koze, svinje, konj i štošta. Pa kad ispadne Yo, pa krenu glupačice kuhati, bit' će zanimljivo, dapače, najbolje tek dolazi.
    Baš sam mogla kod sebe i post napisati, ali me smetaju komentari tipa - ja to ne gledam, mogu i bolje potrošiti vrijeme, ma daj, treba sve vidjeti.
    Pozdrav :)))

    avatar

    26.03.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • tata od formata

    Mrzim sam sebe što ću to reći ali Farma je pitkija, životnija i raznovrsnija od BB, a to sam zaključio iz onih 3,5 minute koliko sam gledao i jedno i drugo.
    Ali one opskurne kreature......Najbolji je Drele jer je to on dok ostali pokušavaju biti nešto što ne znaju. Ma ne mogu to gledati, sorry! Pa satelit je pun Discovery-ja, National geografica ili slično, a ne gledati jel Drviš pere svoj "ponos"(?) desnom ili lijevom rukom. Žasu!

    avatar

    26.03.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    aaa vidim i kod nas stigla Farma! Ovdje je isla jedno 2-3 godine pa su stali jer je bilo fakat previse realitija a Farma nije bila medju gledanijima. Uzivajte :-)

    avatar

    27.03.2008. (00:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...