Komentari

zos.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Stari clan ZOS-a

    Oh dA. Pijanke kod Brane. Meni je najdraze prisjecati se (ikao mi je uvijek magla kad se pokusam sititi...) onih momentata kad bi se svi redali jedni za drugim i ljubili sliku Tita. I bila je jos neka slika nekih starih...bice babe i dide...

    Nego, evo danas sam sazna da se nas Joka zeni? ma jel to istina. Molim vas potvrdite ili demantirajte...jel meni vise nista nije jasno. Od ovog ljeta saznajem neke cudne podatke o svima kako se zene, kao radjaju...i da je Guma se ozenija, i da je Ive se ozenija. Teta Doris da je trudna...Kika od Igora da je trudna, Maja da je trudna...Olic da se vratija u Sibenik i da se zeni i da mu je cura truda....ma sta je to? jel istina il me to neko zajebaje?!
    Ma sta je to..nestalo radijacije na Zirju pa se svi pomnozili?

    avatar

    25.03.2008. (10:41)    -   -   -   -  

  • MAXIMUS GENIUS

    Ti si samo ružno sanja !!!!!!!!!!!

    avatar

    26.03.2008. (16:33)    -   -   -   -  

  • tinki

    MAXIMUS ti nisi ocito svjestan svoje gluposti. Zasto bi novi zivot bija ruzan san? Ti ocito zivis ruzan san u kojem nemas nikoga... ovi sta o njima govori stari clan su najsritniji na svitu..

    avatar

    28.03.2008. (12:09)    -   -   -   -  

  • MAXIMUS GENIUS

    Ajde bogati netresi se previše tinki-vinki, to je tribala biti šala u biti i šala je , srca ti i ja sam na tom gori popisu spomenutih i zato se nemoj previše uzbuđivati. Ako si ozbiljan ka prasica kad piša molin te otiđi na neke ozbiljnije stranice !

    avatar

    28.03.2008. (16:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...