kako nesto moze imati milion kalorija??? ogladnila sam od ovog posta :)) suseno voce mi je nekako najdraze, umisljam si da ne deblja :). kod nas jos bas nema jagoda, inace bi probala ovo sa tepihom. sjecam se kad mi je jednom izbila alergija od susenih jagoda, a friske tamanim na tone...
28.03.2008. (15:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ajme ovaj tvoj post je fakat prepun kaloricnih bombi :)))) iako je rucak tek prosao vec mi sline cure i gladna sam ajooooj ali ne.....idem prvo na fitness (hahaha a kamo bi drugdje) a onda kad dodjem doma cu si priustiti zadnju snitu Ledenog vjetra. Nego mislim da si stavila pogresan link za kod mene, Naime, ja sam na trenutni postojeci post dodala slike kolaca kojeg sad sad radila. A ovaj od 3.12.2006 mislim da nema fotki. Hmmmm Anyway, hvala na spominjanju moje malenkosti po ovoj kulinarskoj temi iako mi kulinarstvo definitivno nije jaca strana hahahaha :)))))))
28.03.2008. (16:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Viola - to je bilo slikovito pretjerivanje, of course ;-). I ja sam ogladnila od ovog posta pa zobam grozdje. Mentina - nisam linkala krivi post, nego na tom linkanom datumu je recept a sad cu brzo brzo (nisam vidjela da si stavila fotku, naluknula sam se brzinski i valjda trazila novi post) dodati i noviji link. Ono sve sto spremis i sto si nam vec pokazala - definitvno si dobra kuharica :-)
28.03.2008. (16:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako ja obožavam tvoje postove! navukla sam se zbog postova o kozmetici. jedva čekam sjest i proučit ovaj post... ovo malo kaj sam pročitala zvuči prefino. mmm
i da... zahvaljujući tvojoj priči o knjigma i radnoj sobi u zadnjem postu, sinula mi je ideja za svoj stan. :)) pozdrav!
28.03.2008. (17:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
a jesi me pogodila... sve izgleda preperfektno zaista i neke ću si recepte momentalno skinut :) inače, mislila sam da samo ja volim nabujak od riže - to mi je mrak kolač kad mi se ne da radit niš drugo. jedino kaj ga nitko drugi ne voli pa obično sve sama pojedem. što nije baš dobro. za moju liniju koja se počela polako nazirati :))
28.03.2008. (17:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ha gle, ima i kod nas i jagoda i svega ostalog. to što nema nikakvog mirisa ni okusa - to je već druga prića... inače, bojim se upustiti u "Ledeni vjetar", a Nasljednik bi baš to... hmmm... (čovjek ne jede nikakve kolače i torte)
28.03.2008. (17:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska - nemoj se bojati, to ti je super jednostavno, dapace vrlo je fer kolicina ulozenog truda i kolicina uzitka koju se na kraju dobije, iako iz nekog razloga, svi koji to jedu misle da je uzasno komplicirano za napraviti. Ja zimi napravim sa bananama a ljeti i sa jagodama, malinama kiwijem - nek se sareni!
28.03.2008. (18:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joj, stavila si slike moja dva najdraža kolača, ledeni vjetar i schwarzwaldica. Ovu drugu radim redovito za rockase i blagdane, samo kaj ja umjesto gustina koristim puding od vanilije koji kuham u soku od visnje. Koristila sam onaj od Vindije iz tetrapaka, bas fino ispadne. A ledeni vjetar nisam nikad radila, bas cu si dat truda pa probat ovaj recept od Mentine. Hvala ti za ovaj slatki post. :-)
28.03.2008. (20:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tako je Tina, druga verzija je sa pudingom, ja stavim u nju i tucenog slatkog vrhnja i par kapi visnjevca ide i mrvica maslaca....da bude bas krema jer ono tuceno vrhnje ionako dolazi na vrh. I meni su to dva najdraza kolaca, sto reci, imas ukusa ;-))))
28.03.2008. (21:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
joj klopa :(.... popela se vaga pa sam ocajna. a ocaj utapam u m&m :). sram me bilo. nemoj se ljutit ali recepte necu detaljnije citati.....ne smijem. ionako stalno odgadjam pojesti zadnji komad rodjendanske torte. sve se nesto nadam nekom neocekivanom gostu kojem bih to uvalila. a arte - super izbor si dala. gledala sam vec neke od ovih stvari a i ja preporucam maria full of grace. gledala dva puta. fantastican film
28.03.2008. (21:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joj, sušeno voće ne volim, ni kupovno ni domaće, uvijek prednost dajem svježem jer mi je ukusnije, ako ništa drugo. Inače si pravim kao umak rastopljenu čokoladu s dodacima u koju umačem komadiće voća, ali opet svježeg. Sviđaju mi se ražnjići s povrćem, nešto slično su mame pravile na našim dječjim rođendanima, sve zabodeno u glavice kupusa :o) Švarcvaldicu mogu pojesti, ali mi nikad ne bi bila izbor br1 pošto ne volim šlag ni njegove varijacije, a ne volim baš ni kiselo (višnje) pa se uvijek čudim mojim prijateljicama koje sve redom obožavaju jogurt-tortu, tzv. jogurticu :o) Vidim da i ti obožavaš kremaste kolače, a i tek sada, kako čitam redom, vidim da i ti spominješ jogurticu, hehe. Mmm.. buhtle s pekmezom obožavam, kao i sa čokoladom, ali isključivo domaće i da budu izdašno napunjene :o)) Sviđa mi se i keks-torta, ali opet šlag-pjena :o) "Odahnem. Ipak nije od porculana." - a tko jest? ;o)
29.03.2008. (13:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kako samo pogodis sad ovaj post kad ja nemrem jesti?! Torte i kolaci me bas ne odusevljavaju (opcenito), al' ove fore s jagodama moram probati. Mozda eventualno buhtle probam napraviti cisto iz nostalgije... one mi izgledaju njam na slici. :-)
29.03.2008. (15:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kako samo pogodis sad ovaj post kad ja nemrem jesti?! Torte i kolaci me bas ne odusevljavaju (opcenito), al' ove fore s jagodama moram probati. Mozda eventualno buhtle probam napraviti cisto iz nostalgije... one mi izgledaju njam na slici. :-)
29.03.2008. (18:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
iskreno-ovo ti je jedan od najboljih postova,uz najbolje odabrane slike,,taman počeo čitati i mislim se-konačno jedan post za mene i kengura,muški,pravi-kad ono klopa poče s listićima i biljem,,razočaran skrulnem niže i majko sveta,,raj u raju,,,gladannnnsammmmm ps. onaj recept s mozarelom sirom prekriži-juče javili da je mlijeko od bivola karcogeno i danas s kolegicom pričam da nitko u merkatoru nije kupio mozarelu-a svi koje je posluživala su komentirali skandal--danas čujem u koka koli da su našli pesticide,,,,sve naopako krenulo,,ps. za švarcvaldicu samo da prigovorim-mi ju razrezujemo dok je topla s koncem a ne hladnu-i to tučeno vrhnje nepodnosim pa zato i nepravimo tortu,no ak ima neka zamjena za njega onda bi ja sam nju pravio iz znatiželje,,jedino nisam razumio neki šlag-fix što si napisala-šta je to,jel želatin ili...toga kod nas nema u dućanima,toga fixa,,nikad čuo ni vidio
29.03.2008. (18:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk – quark je svjezi kravlji sir, kremasti i ne prevodeni http://www.marions-kochbuch.de/index-bilder/quark.jpg
Kinky – eh da ne volim slag ni visnje, gdje bi mi bio kraj, barem nekoliko tisuca kalorija godisnje bi me mimoislo. Iako – ne znam sto je jogurtica. Barem mislim da ja to nisam spomenula, na sto tocno mislis?
orbice – balgo trebi kad ne padas na torte i kolace. ja bih imala 10 kila manje da ne gustam u tome...eh. Nadam se da ces uskoro moci jesti!
fizikalac – ima kod vas slagfixa- namjerno nisam uzela njemacki izraz "sahnesteif" to bi ti bio onaj praskic koji se umiksa u slatko vrhnje da ostane lijepo kremasto i drugi dan. Ovo sa koncem, odlicna ideja, no ja nisam sa time spretna ali ko je – milina je gledati. http://media.das-ist-drin.de/dynamic/877_sml.jpg
Nazalost ne znam zamjenu za slag, tocnije samo kolicina varira od 500-800 ml ovisno o receptu ali prave scvarvaldice nema bez slaga. Kojeg ja tako obozavam da ga nekad znam izmiksati i pojesti samog!
Big Broher - otkaci me se. Ja sam od onih koji to ne gledaju ni da im plate.
30.03.2008. (16:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Imam samo nekoliko (5-6) vrsta kolaca koje volim, ali kako sama sam prelijena za peci kolace, a doma ih mama radi samo nekoliko puta godisnje, nemam ih bas niti gdje jesti... sto je sreca! :-)
30.03.2008. (21:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E ovo je pravi muski post :))) Hrane i sexa nikad previse pa i u ovakvom obliku :))) Kod mene ovih dana bio Tiramisu i to velika tepsija. Vrijeme pripreme : cca 30 min troskovi : cca 3,5 € Ukus: mmmmmmm :)))
31.03.2008. (07:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ma jogurtica je skraćeni naziv za jogurt-tortu za koju sam ti u komentaru spomenula da ju moje prijateljice sve redom jako vole papati, a onda malo iza toga vidim da si ju i ti spomenula (jogurt-tortu s kupinama, jel) :o) Zaboravila sam reći, vezano uz one kupovne biskvite za čokoladnu tortu iz mog prethodnog posta, postoji razlog za to jer moja pećnica je luda po tom pitanju, pošto ih već nekoliko puta dosad nije ispekla kako treba (baklavu, recimo, jest), a u susjedinoj se isti ti biskviti dobro ispeku. Samo, ovoga Uskrsa ju nisam htjela gnjaviti da ispeče i moje jer je i sama bila u gužvi pa sam se odlučila na kupovne i ujedno stavila na blog tu skraćenu verziju. Nije bilo loše ni suho, iznenadila sam se, iako i ja preferiram domaću izradu :o) Pozdrav! :o)
31.03.2008. (18:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
komentar na "Dodatak" postu - :-)))))))))))))))))))))) Znas sto je jos strasnije? Ja ne bih niti skuzila da nekaj fali (tek toliko o tome koliko cesto pecem kolace)... phew...
01.04.2008. (09:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Viola (sul palco)
kako nesto moze imati milion kalorija???
ogladnila sam od ovog posta :))
suseno voce mi je nekako najdraze, umisljam si da ne deblja :). kod nas jos bas nema jagoda, inace bi probala ovo sa tepihom. sjecam se kad mi je jednom izbila alergija od susenih jagoda, a friske tamanim na tone...
28.03.2008. (15:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MENTINA
ajme ovaj tvoj post je fakat prepun kaloricnih bombi :)))) iako je rucak tek prosao vec mi sline cure i gladna sam ajooooj ali ne.....idem prvo na fitness (hahaha a kamo bi drugdje) a onda kad dodjem doma cu si priustiti zadnju snitu Ledenog vjetra. Nego mislim da si stavila pogresan link za kod mene, Naime, ja sam na trenutni postojeci post dodala slike kolaca kojeg sad sad radila. A ovaj od 3.12.2006 mislim da nema fotki. Hmmmm Anyway, hvala na spominjanju moje malenkosti po ovoj kulinarskoj temi iako mi kulinarstvo definitivno nije jaca strana hahahaha :)))))))
28.03.2008. (16:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Viola - to je bilo slikovito pretjerivanje, of course ;-). I ja sam ogladnila od ovog posta pa zobam grozdje.
Mentina - nisam linkala krivi post, nego na tom linkanom datumu je recept a sad cu brzo brzo (nisam vidjela da si stavila fotku, naluknula sam se brzinski i valjda trazila novi post) dodati i noviji link. Ono sve sto spremis i sto si nam vec pokazala - definitvno si dobra kuharica :-)
28.03.2008. (16:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rozi slon
kako ja obožavam tvoje postove! navukla sam se zbog postova o kozmetici. jedva čekam sjest i proučit ovaj post... ovo malo kaj sam pročitala zvuči prefino. mmm
i da... zahvaljujući tvojoj priči o knjigma i radnoj sobi u zadnjem postu, sinula mi je ideja za svoj stan. :))
pozdrav!
28.03.2008. (17:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Cranberrie
a jesi me pogodila... sve izgleda preperfektno zaista i neke ću si recepte momentalno skinut :) inače, mislila sam da samo ja volim nabujak od riže - to mi je mrak kolač kad mi se ne da radit niš drugo. jedino kaj ga nitko drugi ne voli pa obično sve sama pojedem. što nije baš dobro. za moju liniju koja se počela polako nazirati :))
28.03.2008. (17:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
ha gle, ima i kod nas i jagoda i svega ostalog. to što nema nikakvog mirisa ni okusa - to je već druga prića... inače, bojim se upustiti u "Ledeni vjetar", a Nasljednik bi baš to... hmmm... (čovjek ne jede nikakve kolače i torte)
28.03.2008. (17:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
seoska - nemoj se bojati, to ti je super jednostavno, dapace vrlo je fer kolicina ulozenog truda i kolicina uzitka koju se na kraju dobije, iako iz nekog razloga, svi koji to jedu misle da je uzasno komplicirano za napraviti. Ja zimi napravim sa bananama a ljeti i sa jagodama, malinama kiwijem - nek se sareni!
28.03.2008. (18:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tina
Joj, stavila si slike moja dva najdraža kolača, ledeni vjetar i schwarzwaldica. Ovu drugu radim redovito za rockase i blagdane, samo kaj ja umjesto gustina koristim puding od vanilije koji kuham u soku od visnje. Koristila sam onaj od Vindije iz tetrapaka, bas fino ispadne. A ledeni vjetar nisam nikad radila, bas cu si dat truda pa probat ovaj recept od Mentine.
Hvala ti za ovaj slatki post. :-)
28.03.2008. (20:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Tako je Tina, druga verzija je sa pudingom, ja stavim u nju i tucenog slatkog vrhnja i par kapi visnjevca ide i mrvica maslaca....da bude bas krema jer ono tuceno vrhnje ionako dolazi na vrh. I meni su to dva najdraza kolaca, sto reci, imas ukusa ;-))))
28.03.2008. (21:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
joj klopa :(.... popela se vaga pa sam ocajna. a ocaj utapam u m&m :). sram me bilo.
nemoj se ljutit ali recepte necu detaljnije citati.....ne smijem. ionako stalno odgadjam pojesti zadnji komad rodjendanske torte. sve se nesto nadam nekom neocekivanom gostu kojem bih to uvalila.
a arte - super izbor si dala. gledala sam vec neke od ovih stvari a i ja preporucam maria full of grace. gledala dva puta. fantastican film
28.03.2008. (21:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Ajme koliko recepata, pogledala sam kod Mentine slike Ledenog vjetra, moram to napraviti.
I onaj recept za brze kakao palacinke , sto je quark?
29.03.2008. (13:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kinky Kolumnistica
Joj, sušeno voće ne volim, ni kupovno ni domaće, uvijek prednost dajem svježem jer mi je ukusnije, ako ništa drugo. Inače si pravim kao umak rastopljenu čokoladu s dodacima u koju umačem komadiće voća, ali opet svježeg. Sviđaju mi se ražnjići s povrćem, nešto slično su mame pravile na našim dječjim rođendanima, sve zabodeno u glavice kupusa :o)
Švarcvaldicu mogu pojesti, ali mi nikad ne bi bila izbor br1 pošto ne volim šlag ni njegove varijacije, a ne volim baš ni kiselo (višnje) pa se uvijek čudim mojim prijateljicama koje sve redom obožavaju jogurt-tortu, tzv. jogurticu :o)
Vidim da i ti obožavaš kremaste kolače, a i tek sada, kako čitam redom, vidim da i ti spominješ jogurticu, hehe.
Mmm.. buhtle s pekmezom obožavam, kao i sa čokoladom, ali isključivo domaće i da budu izdašno napunjene :o))
Sviđa mi se i keks-torta, ali opet šlag-pjena :o)
"Odahnem. Ipak nije od porculana." - a tko jest? ;o)
29.03.2008. (13:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
orbica
Kako samo pogodis sad ovaj post kad ja nemrem jesti?! Torte i kolaci me bas ne odusevljavaju (opcenito), al' ove fore s jagodama moram probati. Mozda eventualno buhtle probam napraviti cisto iz nostalgije... one mi izgledaju njam na slici. :-)
29.03.2008. (15:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
orbica
Kako samo pogodis sad ovaj post kad ja nemrem jesti?! Torte i kolaci me bas ne odusevljavaju (opcenito), al' ove fore s jagodama moram probati. Mozda eventualno buhtle probam napraviti cisto iz nostalgije... one mi izgledaju njam na slici. :-)
29.03.2008. (18:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
iskreno-ovo ti je jedan od najboljih postova,uz najbolje odabrane slike,,taman počeo čitati i mislim se-konačno jedan post za mene i kengura,muški,pravi-kad ono klopa poče s listićima i biljem,,razočaran skrulnem niže i majko sveta,,raj u raju,,,gladannnnsammmmm
ps. onaj recept s mozarelom sirom prekriži-juče javili da je mlijeko od bivola karcogeno i danas s kolegicom pričam da nitko u merkatoru nije kupio mozarelu-a svi koje je posluživala su komentirali skandal--danas čujem u koka koli da su našli pesticide,,,,sve naopako krenulo,,ps. za švarcvaldicu samo da prigovorim-mi ju razrezujemo dok je topla s koncem a ne hladnu-i to tučeno vrhnje nepodnosim pa zato i nepravimo tortu,no ak ima neka zamjena za njega onda bi ja sam nju pravio iz znatiželje,,jedino nisam razumio neki šlag-fix što si napisala-šta je to,jel želatin ili...toga kod nas nema u dućanima,toga fixa,,nikad čuo ni vidio
29.03.2008. (18:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Big Brother Video
:) BBVideo
30.03.2008. (06:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Big Brother Video
:) BBVideo
30.03.2008. (07:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Zvrk – quark je svjezi kravlji sir, kremasti i ne prevodeni http://www.marions-kochbuch.de/index-bilder/quark.jpg
Kinky – eh da ne volim slag ni visnje, gdje bi mi bio kraj, barem nekoliko tisuca kalorija godisnje bi me mimoislo. Iako – ne znam sto je jogurtica. Barem mislim da ja to nisam spomenula, na sto tocno mislis?
orbice – balgo trebi kad ne padas na torte i kolace. ja bih imala 10 kila manje da ne gustam u tome...eh. Nadam se da ces uskoro moci jesti!
fizikalac – ima kod vas slagfixa- namjerno nisam uzela njemacki izraz "sahnesteif" to bi ti bio onaj praskic koji se umiksa u slatko vrhnje da ostane lijepo kremasto i drugi dan. Ovo sa koncem, odlicna ideja, no ja nisam sa time spretna ali ko je – milina je gledati.
http://media.das-ist-drin.de/dynamic/877_sml.jpg
Nazalost ne znam zamjenu za slag, tocnije samo kolicina varira od 500-800 ml ovisno o receptu ali prave scvarvaldice nema bez slaga. Kojeg ja tako obozavam da ga nekad znam izmiksati i pojesti samog!
Big Broher - otkaci me se. Ja sam od onih koji to ne gledaju ni da im plate.
30.03.2008. (16:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
100 km ? kapa dolje :). svaka cast. onda si mozes priustiti i ovakvu tortetinu :)...moje vjezbanje ipak ne istopi kalorija kao 100 km pedaliranja.
30.03.2008. (17:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dipl. kucanica
samo da trag ostavim.. stigla i ja.. obrana u srijedu.. malac vice ba ba i trazi svaku sekundu.. kad sve prodje navracam malo detaljnije
30.03.2008. (20:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
orbica
Imam samo nekoliko (5-6) vrsta kolaca koje volim, ali kako sama sam prelijena za peci kolace, a doma ih mama radi samo nekoliko puta godisnje, nemam ih bas niti gdje jesti... sto je sreca! :-)
30.03.2008. (21:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kenguur
E ovo je pravi muski post :)))
Hrane i sexa nikad previse pa i u ovakvom obliku :)))
Kod mene ovih dana bio Tiramisu i to velika tepsija.
Vrijeme pripreme : cca 30 min
troskovi : cca 3,5 €
Ukus: mmmmmmm :)))
31.03.2008. (07:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mlada nevista
Ti stvarno zivis zivot i to mi se svidja. Opet vrlo interesantan post. Sa velikim iscekivanjem novoga posta te puno pozdravljam!
31.03.2008. (17:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kinky Kolumnistica
Ma jogurtica je skraćeni naziv za jogurt-tortu za koju sam ti u komentaru spomenula da ju moje prijateljice sve redom jako vole papati, a onda malo iza toga vidim da si ju i ti spomenula (jogurt-tortu s kupinama, jel) :o)
Zaboravila sam reći, vezano uz one kupovne biskvite za čokoladnu tortu iz mog prethodnog posta, postoji razlog za to jer moja pećnica je luda po tom pitanju, pošto ih već nekoliko puta dosad nije ispekla kako treba (baklavu, recimo, jest), a u susjedinoj se isti ti biskviti dobro ispeku. Samo, ovoga Uskrsa ju nisam htjela gnjaviti da ispeče i moje jer je i sama bila u gužvi pa sam se odlučila na kupovne i ujedno stavila na blog tu skraćenu verziju. Nije bilo loše ni suho, iznenadila sam se, iako i ja preferiram domaću izradu :o)
Pozdrav! :o)
31.03.2008. (18:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
orbica
komentar na "Dodatak" postu - :-)))))))))))))))))))))) Znas sto je jos strasnije? Ja ne bih niti skuzila da nekaj fali (tek toliko o tome koliko cesto pecem kolace)... phew...
01.04.2008. (09:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...