Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • vuk karadžić

    Pa ovima u gradu je u interesu da karte budu sve skuplje, da studenti ne dolaze ni na vikend a kamoli da se vraćaju. Vraćaju se samo njihova potrčka i poslušnici.

    avatar

    21.03.2008. (20:04)    -   -   -   -  

  • ona

    poskupljenja i služe za to da ostanete tamo i studirate a ne da svaki čas trčkarate doma materi i tako nikad ne završite ništa

    avatar

    22.03.2008. (08:56)    -   -   -   -  

  • uplašena

    ona ti je sve rekla. ali ja nadopunjujem, sve će to biti utrošeno u most kopno pelješac. za dobrobit lijepe nam naše. a kako tebi prtpljaga u makarskom autobusu 4 kune a meni 7?

    avatar

    22.03.2008. (09:22)    -   -   -   -  

  • Miško

    e nema više onih vrimena kad si se mogao sa kondukterima iz Jadranstransa dogovorit i dat mu 20-tak kuna do Splita i da ti ne piše kartu.

    avatar

    22.03.2008. (09:45)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @ona, ja idem doma jedanput u dva mjeseca, tako da ti tvoja teorija pada u vodu. A subvencioniranje karata studenata je kulturna tekovina u gradovima koji drže do toga da im se mladi vrate. Evo sad se sa svojom studentskom udrugom borim da u Zadru studenti dobiju besplatan pokaz za gradski bus, i izgleda da ćemo se za to uspit izboriti. Ovdje nije stvar u novcu, nego u prioritetima koje neki grad ima. Jesu li Vrgorcu studenti prioritet?

    avatar

    22.03.2008. (11:37)    -   -   -   -  

  • igrač iz sjene

    A moj vrgorčaninu,znaš i sam da nije njima stalo do studenata.Novca ima i previše,sazna sam nedavno da je vrgorac dobija dodatnih 10 milijona kao neka komunalna naknada od autocesta za korištenje postojeće infrastrukture na dionici rašćane-ravča.Mogli su s tim novcem nešto i napravit,ali očigledno nema se znanja.Lako će oni to spiskat.Nakon velikih kiša,ulice vrgorca izgledaju nalik na arheološke iskopine.Sada će se krenit u izgradnju,tj.asvaltiranje tih rupa,potrošit će se par milijona, i govorit u narodu kako su u tijeku vitalni projekti za vrgorac.Moš mislit,asvaltiranje.Malo sam otiša sa teme pa da se vratim.Odgovor na tvoje pitanje je jednostavno.Grad ima para,a neće da subvencira studentski prijevoz jer većina tih studenata ima mozak i zna razmišljati.Viruj mi boje se oni studenata,kao i svaka vlast u povijesti koja je svoju politiku provodila kao i ovi današnji,politika koja se temelji na netransparentnosti,osobnim probitcima pojedinaca i slično.Znaš dobro da su brojne društvene promijene u povijesti počimale upravo iz studentskih okupljanja.jer kako kaže jedan filozof-"studenti su nosioci razuma i svijesti društva,a razum mora biti naš najviši sudac i vodič u svemu"

    avatar

    24.03.2008. (18:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...