Komentari

nksolingrada.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • simpatizer

    Stvarno si nedostajao, jer si dosta realan, ali nekritićan. To nije dobro, jer krivca nikada ne traba tražiti sa strane, več u svijižm redovima. Stručna komisija NK Solin, napravila je dosta pogrešaka, nije bitno jeli od ne znanja ili od nestručnosti. Činjenica je NK Solin je pred ispadanjem ako ne pobijedi Vinogradara. Žalosno, netko se pograva ugledom i tradicijom.

    avatar

    23.03.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  • solin

    koliko je god drugoligaš,najviše od svih,a sad možda ispadne.imaju mladu momčad,neiskusnu.primaju glupe golove.slaba in je realizacija i sve.vidit če mo u utorak protiv vinogradara šta če bit.ako izgubimo najebali smo.

    avatar

    23.03.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • www.uskok.bloger.hr

    Šta vam je Solinjani? Lani pored Jadra nepobjedivi a ove sezone rasprodaja? Mislim da ste slabo analizirali pojačanja koja su stigla u modri dres... Na ljeto ste doveli Mira Katića i Jurjevića kao pojačanja koja se tako i nisu pokazala u prvenstvu ( neću bit subjektivan ako kažem da vam je puno nedostajao Ivan Glavina naš Klišanin kojeg je cijelo ljeto Trogir hvatao niste ga pustili i onda se on ozlijedi... ).... Olako ste se riješili odličnih obranbenih igrača Karabatića i Vuškovića doveli Baturina i Čubrila koja je ne znam da li su dali koji gol u proljeće... Ja se nadam da ćete se izvuć ali grešaka je puno u ovoj sezoni... Ima i u našem dvorištu sr..... ali već kad sam na blogu o Solinu da kažem dvi riči... Drž'te se!

    avatar

    24.03.2008. (01:18)    -   -   -   -  

  • solin

    a i mi se nadamo da če se izvuč.jel ovo je odlična momčad.a koji je uskok nemogu nač tablicu treče lige.nisu ni jedan gol dali čubrilo i baturina

    avatar

    24.03.2008. (14:22)    -   -   -   -  

  • simpatizer

    U Solinu je problem u rukovođenju klubom, kao i u Uskoku. Sve sami šegrti i natureni od politike, a večina i ne gledaju utakmice. Smiješno. Najvažnije je potjerati ljude koji znaju, vole klub, a pekli su zanat kod boljih od sebe. To ti je moj druškane tradicija, a ne kao danas u Upravu klubova se dovode ljudi umjesto da se sami prizvode u Klubu. Pojedincima je največa muka i problem kada i kako doći na sastanak Izvršnog odbora kluba, a kamo li povirit na trening ili utakmicu mlađih kategorija. Smiješno, ali takvi nažalost, odlučuju o našj djeci koja trenira u kopačkama na betonu!

    avatar

    24.03.2008. (17:19)    -   -   -   -  

  • www.uskok.bloger.hr

    Solin-Vinogradar 4:5?! Sad je stanje teško...

    avatar

    25.03.2008. (18:58)    -   -   -   -  

  • Znatizeljni

    Tko piše ovaj blog uopce? Ime i Prezime?

    avatar

    25.03.2008. (20:14)    -   -   -   -  

  • solin

    šta te briga ko piše

    avatar

    25.03.2008. (22:05)    -   -   -   -  

  • Znatizeljni

    Tebe sram rec ko si?

    avatar

    26.03.2008. (06:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...