Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • MANAH

    Pojavio se novi tekst od našeg slavnog Norveškog političara. Kad ga prevedem biti će objavljen na blogu.

    KADA ćeš to objaviti?? ILI DI je prijevod?
    pozzz

    avatar

    20.03.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Nisan još uvatila vrimena prevest...ako ne uspijem do nedilje stavit ću englesku verziju pa si sami prevodite :P

    avatar

    20.03.2008. (21:30)    -   -   -   -  

  • jupi

    Ovo još nisam vidio. PUNO HVALA !
    Interesantno, šašavo, uznemirujuće ! Mislim da je jasno za što im trebaju ! ORUŽJE NARAVNO !
    Inače, često se pitam ovako : Krivimo Crkvu, krivimo Sindikate, krivimo Političare, krivimo Novinare, krivimo mame i tate, krivimo susjede, krivimo ... itd. Ali molim Vas poštovani gdje je ETIKA ZNANSTVENIKA ??? Najčešće se uzdamo i hvalimo ZNANOST, i mislimo da je PUT ZNANJA I TEHNOLOGIJE ujedno i naš SPASONOSNI PUT i dio EVOLUTIVNOG razvoja. Ali molim Vas, pa zar ne vidimo da su se ZNANSTVENICI PRODALI ZA NOVC tim ZLOTVORIMA koji ratuju i razaraju po svijetu, i koji svoju NADU I SPAS VIDE U ORUŽJU !!!
    Eto RIVU su nam radili pusti ZBOROVI STRUČNJAKA I DIZAJNERA !!! Pa što su napravili - danas dobro vidimo !!! TRAGEDIJA I PLJAČKA !!!
    Općenito mislim da živimo u vremenu IZDAJE STRUČNJAKA !!! Prodaju nas svaki dan za Novac i mir svog "dolce vitae" ! IZDAJICE SU ONI I JA IM VIŠE NEVJERUJEM !!!
    Sasvim je očito da nas sve skupa vode u propast i tehnološko porobljavanje. Sjetimo se samo RFID chipa kojeg su napravili striktno za implantaciju u ljudsko tijelo i koji treba zamjeniti naše identifikacijske kartice (bankovne, i razne druge )! MONSTRUOZNU BUDUĆNOST SU NAM SKROJILI BAŠ IZ RUKU STRUČNJAKA I TEHNOLOGA !!!
    Molim Vas sve još jednom ! Upitajmo se, pa gdje je tu ETIKA U ZNANOSTI ???!!!

    avatar

    20.03.2008. (23:54)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    @jupi - rekao si "mislimo da je PUT ZNANJA I TEHNOLOGIJE ujedno i naš SPASONOSNI PUT i dio EVOLUTIVNOG razvoja. " Tko tako misli neče daleko. Vrijeme u kojem živimo nam pokazuje, bez ikakvih zagonetki i zamki, da se trebamo okrenit sebi, sebi vjerovat i živit onako kako nam intuicija govori, da radimo na sebi jer ipak mi idemo dalje i kvalitetno koliko si to dopustimo. Tehnologija je samo pomagalo u kvalitetnijem životu, bar bi trebala biti u ovom materijalnom životu, ali ni tehnologiju ne koriste tako nego da bi život uništili.
    Sve ide vojsci, sve ide ubijat.

    avatar

    21.03.2008. (09:58)    -   -   -   -  

  • KYZO

    Alernativa je mali EM pištolj koji bi ovakva čuda zautavljao.Nadam se da vojska neće stati na kraj gerili koja se do sada pokazala dosta domišljatom.Ovakvo bučno stvorenje ne ulijeva povjerenje ali pokreti itekako...

    avatar

    21.03.2008. (20:45)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Itekako je bučan :D Ali pokreti...strava!

    avatar

    21.03.2008. (23:06)    -   -   -   -  

  • borgman

    @mali EM pištolj.... hmmm, baterija je povelika :-)
    a ovo neopisivo podsjeća na "star wars" a tamo je Luk Skywalker sa svojim brodićem izbacio magnetnu sajlu za zaustavljanje na jednu nogu "snjegohotke" i napravio dva kruga oko nogu...rezultat, puno krša. Znači treba razviti mehaničke vjeverice sa sajlom za borbu protiv mehaničkih pasa...

    avatar

    22.03.2008. (09:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...