Komentari

starfruit.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • aNiTa

    eeeeeeeeee
    predobar post....
    slažem se sa svim što si napisala.....
    svaka čast....
    sretan ti Uskrs...
    aj idem papa
    pussa

    avatar

    26.03.2008. (09:33)    -   -   -   -  

  • Calypso

    Budem, uskoro. Barem se nadam... nemam previše inspiracije. Potrudit ću se do ljetnih praznika napisat barem 3 posta. I promisse!
    Usput da ti komentiram post: slažem se sa svime, mislim koji kreteni, tko su oni da idu Čistit nešto? Ako se već treba čistit, onda od takvih kakvi su oni.
    Pa-pa...
    Pusach!

    avatar

    29.03.2008. (15:54)    -   -   -   -  

  • kate

    ja mislim da to ni ne trebam komentirati s obzirom da i sama spadam u 'rizičnu skupinu',al se nisam bojala jer nitko se ne bi usudio taknut facu poput mene. no trenutno sam očajna: fale mi još samo 3 sličice životinjskog carstva i očajnički sam željna čokolade koju zaslužujem! pa bih te molila da se ne ljutiš na mene ako tu pitam dal itko ima sličice 218, 236, 243? imam i duplića...ako je itko zainteresiran

    avatar

    16.04.2008. (15:35)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Draga blueberry, imala sam te u bookmarksima, ali mi se Mozilla svako malo resetira i izbriše mi sve bookmarkse pa nisam više pohvatala koga sam sve čitala, a ni ti jedno vrijeme nisi pisala, tj i ovaj ti je post još iz ožujka :( No, hvala ti na komentaru i što me pratiš, to me jako veseli, pročitati tvoje retke i tu i u komentarima. Pusa od Kinky! :)

    avatar

    26.05.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...