Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Obje su neukusno odjevene - ministrica je na haljinu obnaženih ramena i ruku, i to još teške modre boje, odjenula crne najlonke, a prva dama se odlučila za čudnovate poluapostolske sandale kakve više priliče prašnjavoj cesti nego svečanom događaju :o)
    Zadnju rečenicu si, naime, odlično sročio ;o)

    avatar

    20.03.2008. (09:19)    -   -   -   -  

  • vjetrasta

    Carla mora imat ravne šuze zato kaj je Sarky mini. Da ne odskače preveć na službenim fotkama i tako to...

    avatar

    20.03.2008. (10:21)    -   -   -   -  

  • jja

    Taman sam krneula napisati bas isto sto i Kinky :-) Kinky mah mah :-) Carla je valjda mislila da ide na plac pa je obukla te ne znam, sandale za plazu.

    Visece nausnice idu najbolje na dignutu kosu, nije mi zgodna a ni simpaticna. I ne razumijem koje vajde od nenosenja gacica. Ako je lakonapaljiva (a ja jesam u pravom drustvu) onda je vrlo neprakticno hodati mokrog/vlaznog medjunozja po svijetu i jos zaraditi fleke na haljini, bolje je dodati malo materijala mejdu noge koji ulovi to sve.

    avatar

    20.03.2008. (10:24)    -   -   -   -  

  • srdelica

    guzica carle bruni ne treba nositi gacice. niti ijedna
    slicna! shimonu perezu sve moje simpatije. i
    duboka naklonost.

    avatar

    20.03.2008. (10:49)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Jesam ja jedina koja vidi rub gacica?
    Meni je ova ljubicasta haljina predivna i prekrasno joj stoji, zena ima gradju za nositi takvo shto (lijepa, shiroka ramena i tanjushan torzo, te ne prevelike grudi). Ok, sandale je fulala. :D
    No ova druga je totalno fulalaJedino je tkanina na njoj predivna, a kroj, kombinacija, ma SVE je pogreshno....Mrshava, sitna zenica, a pogle kako iz haljine kipi na grudima. Ostatak ju je prekrio, pa izgleda kao da se plahtom iz svoje spavace ogrnula i doshla na party. :) I frizura je prestroga, shminka prejaka....

    avatar

    20.03.2008. (10:53)    -   -   -   -  

  • gocat : enjoy life everyday

    Nosi li Srakozi gaćice?
    Meni je to mnogo zanimljivije. Možda niti čarape ne nosi? Možda ispod čarapa ima haltere..

    avatar

    20.03.2008. (11:56)    -   -   -   -  

  • muuuvalo

    Možda su ružne haljine ali i jedna i druga su komadi samo takvi...

    avatar

    20.03.2008. (13:54)    -   -   -   -  

  • Virtuela

    Meni je ipak najbolji blaženi osmejak Shimona Pereza! Nevin u ludnici and I like it!

    avatar

    20.03.2008. (14:22)    -   -   -   -  

  • L

    Sarko nosi speedo garant. Fuj fuj. Ne želim ga zamišljati nikakvog a kamoli golišavog. Ima gnjusne noge. I sav je odvratan. Carla je lepa.

    avatar

    20.03.2008. (14:23)    -   -   -   -  

  • marla

    pa koga to boli q??

    avatar

    20.03.2008. (14:56)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Kinky, znao sam da će netko pronicav denuncirati te preduskrsne, apostolske sandalice: nažalost, u pravu ste i ti i Vjetrasta, Carla ne može živjeti na visokoj peti kako na Nicolasa ne bi gledala s visoka!
    Mish Misho, nisi čitala post, ili ga nisi dovoljno puta pročitala:"A onda, kao connaisseur i humanist, nisam mogao odbiti neosporne dokaze eksponata B: fotografije koja otklanja svaku sumnju - gospođa Bruni-Sarkozy nesputanost je pokreta i savršenu punoću oblin/ka nesebično zatomila u ime decentne definiranosti protokola, obukavši za ovu ekskluzivnu prigodu nenametljivu micro g-strings lingerie izrađenu od ekskluzivne čipke iz Calaisa." Jasno da se vidi - ne rub - nego traka, i to se vidi vrlo jasno.
    Gocat: Sarkozy vjerojatno nosi talijanske Microfiber Spandex tange, s uzorkom geparda.
    JJA, Carla se ne pali tako lako, jer da se palila na svaku budalu ne bi bila prva dama Francuske. Hoću kazati, kod Carle je sfera estetskog sasvim neuvjetovana onom erotskom: po njenom se izgledu nikako ne bi moglo kazati je li napaljena ili je sasvim ravnodušna! Dapače - Carla stalno izgleda kao da je napaljena, što je sasvim dostatan razlog da shvatimo da smo joj zapravo indiferentni.

    avatar

    20.03.2008. (14:59)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Bože tebe Marla, pa čime bismo se bavili ako ne vanjskom unutarnjom politikom! Ta, ionako smo globalno zagrijani do mjere skorašnjeg o/utapanja, pa nam drugo ne preostaje nego, kao na Titaniku, zasvirati The Last Waltz. Pad s visoka barem je otmjen, kako je već naglasio u svome izlaganju drug Seneka.
    Virtuela je posve dešifrirala tu psihologiju: sve on to radi pod egidom: Cherchez la femme: the mystery of Mme Sarkozy! Cécilia se nije vratila, i sad se Nikola pravi blesav.

    avatar

    20.03.2008. (15:07)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..Isusek, koliko buke oko para crnih carapa i jednih sandala, pa ovo je senzacija, evo je puk hrvatski napokon progovorio, a kaj je dama trebala mozda imati crne lakaste cizme i bich u ruci , to bi bilo vise mondish i po ukusu '' kosicov u charnoj svili '' ? Nonsens !

    avatar

    20.03.2008. (15:59)    -   -   -   -  

  • Kućanica u Japanu

    Ove slike potvdjuju: Carla is definitely hot, Sarko is definitely not.

    avatar

    20.03.2008. (16:57)    -   -   -   -  

  • prljava igra (!)

    po Aristostelu, istinit je samo onaj koji se predstavlja i pokazuje onakvim kakav jeste. Onaj koga interesuje PR i samovelichanje laze, dakle, posebno odvratno po Aristotelu. PR je, zapravo, skrivanje - prikrivanje navodjenjem na pogresan trag o umjetnoj velicini.

    Adorno, koji je u nebrojenim svojim spisima i javnim nastupima pokazivao kako je laz pod mantilom politicke propagande i industrije zabave trijumfalno pobedila, u postumno objavljenoj "estetskoj teoriji" ispred muke, nikako divljenja, ispisuje: "Denn Wahr ist nur, was nicht in diese Welt passt". (Istinito je samo ono cemu nema mesta u ovom svetu).
    also, laz je totalna, i s tim u skladu i pitanje zenstvenosti gdje. CB potpada pod jednoobrazno sivi mantil PRopagande. njena zenstvenost je, sto se mene tice, skrivena pod tim mantilom i nicemu drugom.

    brisi prethodni, please

    avatar

    20.03.2008. (17:24)    -   -   -   -  

  • Marole

    Ja bih Carli volio objasniti unutrašnju politiku.

    avatar

    20.03.2008. (17:36)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Čuj, Adorno, jebeš li ti išta?

    Marcuse

    avatar

    20.03.2008. (17:50)    -   -   -   -  

  • cveba

    ....vi decki !

    A propos, nitko jos nije komentirao kako ta njezina filigranska narukvica nikak ne ide sa prstenom, ja se jako cudim kak je to nasim uvazenim damama izbjeglo !

    avatar

    20.03.2008. (18:39)    -   -   -   -  

  • Cheddar

    ROFL - JJA

    avatar

    20.03.2008. (18:55)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    carla će tak izjebati sarkoziyja, uf!
    al neka....

    avatar

    20.03.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • srdelica

    pssssst, nemanja, pusti na tren gacice carle bruni.
    maro corlukin napisao novu pismu!!!!

    avatar

    20.03.2008. (21:20)    -   -   -   -  

  • ElectricFrog

    Nosi ona gaćice. Vidi onu "štrangu".. jedva je vidljiva ali se vidi.

    avatar

    20.03.2008. (21:55)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Nemanja:
    "Mish Misho, nisi čitala post, ili ga nisi dovoljno puta pročitala:"A onda, kao connaisseur i humanist, nisam mogao odbiti neosporne dokaze eksponata B: fotografije koja otklanja svaku sumnju - gospođa Bruni-Sarkozy nesputanost je pokreta i savršenu punoću oblin/ka nesebično zatomila u ime decentne definiranosti protokola, obukavši za ovu ekskluzivnu prigodu nenametljivu micro g-strings lingerie izrađenu od ekskluzivne čipke iz Calaisa." Jasno da se vidi - ne rub - nego traka, i to se vidi vrlo jasno."

    :D Priznajem, nisam taj dio procitala. Kao i josh par dijelova ovog tvog posta. Kao zeni mi i nije bash interesantno citati toliki hvalospjev o gacicama druge zene. ;-)

    avatar

    20.03.2008. (23:11)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Moram priznati Mish Misho da mi muškarci nikako ne razumijemo žene koje se pod izvjesnim okolnostima ne bi zainteresirale za lingerie Mme Bruni-Sarkozy.

    avatar

    21.03.2008. (01:02)    -   -   -   -  

  • stroke

    Carla se dobro uklopila u politiku koristeći se raznoraznim mimikrijama.

    avatar

    21.03.2008. (21:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...