Komentari

1971.blog.hr

Dodaj komentar (39)

Marketing


  • delnice

    ja ne znan kako možeš tako napadat čovika koji je s toliko duše boravia u americi dok je u nas bia rat i onda se vratia i piva o braniteljima!!
    ccc..

    avatar

    19.03.2008. (22:11)    -   -   -   -  

  • ljubinka

    Ljubinka navija za "čovjeka s mudima"!:))

    avatar

    19.03.2008. (22:28)    -   -   -   -  

  • ljubinka

    Smijem?

    avatar

    19.03.2008. (22:29)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Ma, svi su oni meni isti.

    avatar

    19.03.2008. (22:43)    -   -   -   -  

  • sewen2

    Vjerovatno znaš više od Nas o Škorinim "mućkama" pa bi bilo lijepo da nas upoznaš s njima....

    avatar

    19.03.2008. (23:44)    -   -   -   -  

  • 1971

    @vene... Aha. Sram me bilo.
    @Ljubinka dušo... Smiješ navijat... Smiješ i više. Ali znaš... Hoću videozapis. :)))
    @šefice... Nisu. neki su antipatičniji od ostalih
    @sewen... Ne znam. I ne moram znati. Dosadašnji dojam mi je dovoljan.

    avatar

    20.03.2008. (00:47)    -   -   -   -  

  • Rubia

    Opet ti svaka riječ na mjestu.

    avatar

    20.03.2008. (04:38)    -   -   -   -  

  • prohibicija

    meni ovdje zabranjeno komentiranje? katafakinstrofa!
    ajd dobro, htjedoh samo reći da se slažem i da bih ja njemu tako slatko priljepila šamarčinu (tom Škori).
    al odoh, kad ne smijem komentirati...
    persona non grata :(
    ćao bao

    avatar

    20.03.2008. (07:56)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Ajd OK - shvaćam ne voliš Đapića, to stoji, to je tvoje mišljenje. Ali što ti onaj "pridjev" haespeovac treba značiti? Čisto me zanima...

    avatar

    20.03.2008. (08:44)    -   -   -   -  

  • caffeine

    ma uvijek je on bio političar, samo što to nije prije shvaćao...Sad je tek došao među svoje. A Đapić je hodajuća banka sala za lipsoukciju koja bi čovječanstvu koristila jedino kad bi svoje salo prodala u dobrotvorne svrhe Eskimima da se griju u nedostatku tuljanovih koža

    avatar

    20.03.2008. (09:39)    -   -   -   -  

  • caffeine

    Fuuuuj!!!

    avatar

    20.03.2008. (09:41)    -   -   -   -  

  • ...N3Ł@_AkA_m@Ła_ŁuD@cH@...

    čuj nimalo mi se nesviđa ono što si napisao o škori,ti njega znaš samo iz novina i televizije i kako ti onda možeš zapravo znati kakav je on, ono što on govori je istina ni neznaš čovjeka a ideš tako krivo suditi o njemu,da bi ga upozna vidjeo bi da on nije niti malo loš i da nelaže a to što si napisao da traži još,još,još..........stime se također nebi složila,on nije tražio da bude gradonačelnik kako bi bio neki tamo nego on samo želi pomoći Osijeku,ja znam Škoru i znam kakav je on i on time što je želio biti gradonačelnik nije tražio još,još,još nego je htio uspiti u svome životu i pomoći drugima,kad to neki nemogu pokušao je on.........sve ono što sam rekla je istina, nemoraš vjerovati al tako je

    avatar

    20.03.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  • ...N3Ł@_AkA_m@Ła_ŁuD@cH@...

    a ovaj prohibicija koji ti je komentirao,nemam riječi kako djetinjastih ljudi ima na ovom svijetu......................

    avatar

    20.03.2008. (09:43)    -   -   -   -  

  • ici roi enrico

    ne da su grozni, prestrašni su!
    oboje.
    ali mi moramo tek dotaknuti dno da bi malo zrelije razmišljali i onda glasali....

    avatar

    20.03.2008. (10:41)    -   -   -   -  

  • Ana

    Gle, Nela kliče kako je Škoro spasitelj grada. Uz to jadničak i ne svojom voljom, mnogo neki skroman lik, jelte. Nema ama baš nikog sposobnog u Gradu osim Škore koji se, usput, fura na jeftine promo trikove podvučene crnim i na tamo neku maglu. A prodaja iste mu najbolje leži. Eto Nela da te prosvijetlim, npr. i tip Vrdoljak je vrlo sposobno čeljade. Samo na njegovu žalost taj ne prodaje maglu. Koja najbolje sjeda tu kod nas.

    avatar

    20.03.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • Explorer

    1971 veli da je ovo paradoks i tko bi ikada vjerovao da će on navijati za đapića.
    Zamisli kako je tek nama iz HSP-a koji molimo dragog Boga da pobijedi Škoro , jer veeelika večina pravaša u Osjeku, i gotovo svi pravaši diljem Lijepe naše ne mogu smisliti đapića!
    Evo čak je i Pero Kovačević na Javno.hr dao intervju da bi umjesto đapića kao kandidat za gradonačelnika Osijeka ispred HSp-a trebao biti Matković.

    avatar

    20.03.2008. (11:08)    -   -   -   -  

  • Volim svoj grad

    Nelice, samo takvi nepismeni poput tebe mogu biti za tog fotošopiranog lika iz crtića. Voljela bih da moj Osijek konačno bude prvenstveno grad bogate povijesti i kulture, grad parkova i grad socijalne pravde, a ne više grad-slučaj. I želim da gradonačelnik bude osoba koja je rođena i cijeli život provela u gradu, uključujući i rat - samo takva osoba može shvatiti kako ovaj grad diše i što mu je potrebno. I svi mi koji živimo u gradu trebamo, kako god možemo, dati svoj doprinos gradu, a ne samo očekivati nešto. Lijep pozdrav svima!

    avatar

    20.03.2008. (11:33)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Ne znam što imaš protiv čovjeka ... moguće, znaš NEŠTO što mi ne znamo.

    Ono što znamo jeste, bio je u Americi, kao i mnogi koji su POBJEGLI kad je izvršpena agresija na Hrvatsku pa se vratili kad je Lijepa naša oslobođena !

    Eto, MP Thompson bio je u ratu, od prvog dana, demobiliziran po Zapovjedi kao i mnogi, kad vojska nije trebala, ponovo mobiliziran kad su počele oslobodilačk akcije i to s bratom a kad je Hrvatska oslobođena i MPT je izašao iz HV i, pitam SVEKOLIKO PUČANSTVO koje DIŽE HAJKU oko MPT, što MPT ima od toga !
    Svoje dostojanstvo i ponos da je svojom voljom s bratom doprinio oslobođenju svoje Domovine !
    Za mnoge je MPT ustaša, nacionalista, kako mnogi kažu, vaki, naki a pjesme koje je MPT navodno pjevao, baš TE pjesme pjevali su mnogi naši slavni pjevači kad su bili u Kanadi i Australiji ali su ONI bili malo SPOSOBNIJI, njih nitko ne proziva, pogotovu ne židovi i srbi a na MPT DOSLOVNO HAJKA po cijelom svijetu !

    I pitam ja SVEKOLIKO PUČNSTVO, opet, da li je možda bilo bolje za MPT da je lijepo otišao iz Hrvatske kad je počeo rat, da se vratio kao i mnogi kojih ima i u Vladi, čak i sa četničke strane vali NJIH nitjko ne proziva, nitko ne vrši hajku na njih a svi znamo da su bili visoko pozicionirani u četničkoj, okupatorskoj vojsci i vlasti !

    Nama Hrvati iz Hrvatske često smetaju, nalazimo im mane ... ma tko bi nama ugodio, treba nama čizma, navikli valjda kroz stoljeća, uvije bili dobre sluge a loši gospodari !

    Događanja u Lijepoj našoj su očit dokaz, na žalost !

    avatar

    20.03.2008. (11:55)    -   -   -   -  

  • Vibbi

    Pozdrav 1971. Poštujem tvoje mišeljenje, ali mislim da ti baš inema nade. Gradonačelnik će biti Škoro, to je već rješeno. HNS je odlučio a matematika je matematika. Više o tome na mom blogu.

    avatar

    20.03.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • konzervativni

    Očito je da imaš nesto protiv škore osobno,jer nemoguce je da covjeka toliko mrzis samo zbog ovih par glupih "argumenata" tipa "čovjek kojem ništa nije dovoljno dobro već uvijek želi još, još i još... ".... bilo bi lipo da kazes ako nesto imate međusobno,a ne ovako kvalificirati covjeka samo zato sto ne zeli svirati tamburicu,zato sto voli thompsona,i zato sto voli biti uspjesan. meni je super to sto je uspjesan glazbenik,covik,poduzetnik i nadasve domoljubno nastrojen. ne vidim sto je u tome loše,prosvijetli nas nekim boljim argumentima za koje mi mozda ne znamo.

    avatar

    20.03.2008. (15:06)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav iz os

    avatar

    20.03.2008. (15:12)    -   -   -   -  

  • ANONIMACC

    NELA je zaboravila reći da je rođena 1995god. ajde mala igraj se barbikama i ne seri o onome o čem nemaš pojma.

    avatar

    20.03.2008. (15:36)    -   -   -   -  

  • ANONIMACC

    EH,zaboravio sam reći da je ŠKORO,kao i TOMPSON KOMERCIJALNI USTAŠA I DOMOLJUB, to pjeva samo zato jer mase to puše, puca njemu kara za nas. lipo se uguzio u croatia records i u sabor i uziva.

    avatar

    20.03.2008. (15:39)    -   -   -   -  

  • konzervativni

    ANONIMACC ako već seruckaš po drugima,daj nam brate reci jednu thompsonovu ili škorinu pjesmu po kojoj si zakljucio da su ta dva "komercijalne ustaše"? daj neku pjesmu.link,bilo sto da i mi cujemo?

    "lipo se uguzio u croatia records i u sabor i uziva." dobra stara hrvatska vrlina-LJUBOMORA! pa uguzi se i ti i uzivaj ako ti je toliko bitno u zivotu da uzivas. covjek je uspjesan,pa sta? i ti si uspjesan po mjerilima bušmana iz pustinje kalahari koji nikada u zivotu nije vidio kompjutor ni ekran,jesi li zbog toga sretniji u usporedbi s njim? vraga,jadniji si i ljubomorniji i od škore i od bušmana.
    jesi li antikrist ili mason?

    avatar

    20.03.2008. (15:54)    -   -   -   -  

  • ANONIMACC

    gle,škoro je svira i piva tamburice dok su bile IN,kada su postale OUT,onda je krenija sa "domoljubnim", SUDE MI stihovima jer se bolje prodaju.

    TOMPSON mozda nije ustaša al pogledaj ekipu na njegovin koncerima, klinci rođeni 92god nose U na majici, meni je rat završija 95god,a njima još nije.

    avatar

    20.03.2008. (16:13)    -   -   -   -  

učitavam...