Komentari

sickofitall.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Dusina

    ipak se ovdje radi o oznakama za buduću autocestu, odnosno novu cestu koja će spajati Dusinu i Vrgorac! :)

    avatar

    19.03.2008. (15:04)    -   -   -   -  

  • doogish

    stranica je super, svaka čast!
    pozdrav tihi&bro.

    avatar

    19.03.2008. (15:04)    -   -   -   -  

  • Babyface Killer

    Pa ovo je predivno!

    Dok je naših Pavlinovića, sretna će se raščanska zemlja zvat, a don Ivan Turić više neće morat molit Boga da se u Raščanima ponovo vijore pelene

    Tim povodom moram s vama podijelit sljedeći, nevjerojatno recentan detalj: prije dva sata sam tragom informacije o dvajspostotnom popustu došao u Dancing Bear u Gundulićevoj i počeo detaljno buljit po svim policama. Taman sam u ruci držao bokset ejsidisija, kadli me trgne uzvikivanje mog prezimena. Zviranjem po šopu sam opazio Kroniku koja je cijelom dužinom virila iz džepa jednog namjernika i taman kad sam pomislio da me iz nje prozivaju duhovi Joška Lopara i Vite G., vidim da me dozivala kapom preko ćelave glave pokrivena prilika Milana Pavlinovića, koji je novinu ponosno nosio u džepu kaputa

    "Milane, nekad su se Dalmatinci u Zagrebu prepoznavali po Slobodnoj u žepu, a ti sada uvodiš novu praksu: Kroniku u džepu privremenih makarskih radnika u Zagrebu!", pozdravio sam ga i obojica se grohotom nasmijasmo, nakon čega smo zajedno sljedećih dobrih sat vrimena proveli u istraživanju audiofilskog blaga i po uspješnom okončanju kupovine bacili đir po centru.

    Milan mi se nije pohvalio da je novinu uzeo zbog priče o raščanima onlajn, što sam vidio kada sam ponukan njegovim primjerom i sam kupio Kroniku na Trgu, a onda pola sata poslije ista priča i isti čovjek na Sikijevom blogu: doista se rijetko tko može pohvalit da je u sat i po vremena vidio Milana Pavlinovića uživo, u novini i na webu!

    Inače, moram prijavit da je Milanče uzeo ploču Milesa Davisa "Kind of Blue" i još nešto što je za poklon pa ne smin reć, a ja sam pazario dvostruki dvd Ramonesa "t's Alive 1974-1996"

    avatar

    19.03.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  • dugi -iš!

    uopće me ne čudi da pavlinovići o ovoj priči šute jer gori odvode turiste iz makarske, pa ih obloču i obžderu, uzmu im pare, a državi ne plate ni poreza od biznisa.vlaška posla, al sad kad su razotkriveni možda i inspektori krenu u akciju.

    avatar

    19.03.2008. (17:11)    -   -   -   -  

  • Buk

    Stranica je u funkciji od 2001, ovo je samo upgrade. Što se tiče turista, turizmom se ne bavimo.
    Logika ovakvih "komentatora" ponajviše govori o njima samima...

    avatar

    20.03.2008. (08:56)    -   -   -   -  

  • Trepetljikovac

    Je, je Babyface Killer govori istinu, samo istinu i ništa nego istinu... Ja sam svjedok da su se M.P (33) i on susreli u Dancing Bearu, kupili tu lipu muziku, malo popričali i prošetali po centru.
    Što se tiče dugi-iš komentara, smrde mi na ljubomoru i zavist. Da je znat napravit web stranicu...
    Osim toga, Rašćane i seoski turizam, zašto ne? Dalmatinska zagora je naša Provansa. Mogu doć, ali samo ako će poštovat prirodu i ne bacat smeće po Biokovu.
    A uvik će bit bikle, kumpota, bresunica i blitve i zemlje za počastit, a i naplatit. A mogu i prikopat gnjoj, obirat klice od kumpira, polivat loze modron galicon, čupat troskot i sumparat bačve za nekoliko eura.
    Sick, na internetu ne možeš ništa sakrit tako da nije bila namjera da se ne sazna za portal. I hvala na postu. Rašćanci će to znati cijeniti.

    avatar

    20.03.2008. (12:22)    -   -   -   -  

  • sputnjik

    Stranica je pravo osvježenje! Odma me došla volja da prvim lipim danom odem malo u prirodu, s ove ili one strane Albiuma, nebitno.Fotke su opuštajuće, a tekst nenametljivo edukativan, pravi način za prezentiranje okruženja esencijalnog smiraja koji možeš doživjeti kopajući kupus sa Mikijem i Bradom divaneć usput o koječemu..
    Ne čudi me da se nitko od braće nije hvalio sa stranicom jer to je takav stil,nenametljiv.
    Evo npr. Tiho se nikad neće pohvaliti da je početkom 90-ih davno prije poplave metal-bluz-sevdaha i sličnoga, dok su nama poker aparati bili ono što su laptopi današnjim maloljetnicima, napravio pjesmu u ganga-blues stilu koja je išla ovako:
    ostavi se poker aparata
    nema tu ni kruva ni zanata....oojj

    avatar

    20.03.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • Trepetljikovac

    Napisa je i Tiho, polivajući loze na Godišni na +35, pjesmu "Peronospora bluz" o teškoj muci kad jedna od najopasnijih bolesti napadne vinovu lozu.
    Wikipedija kaže: Peronospora je bolest vinove loze koju uzrokuje gljiva latinskog naziva Plasmopora viticola. Bolest je prenesena iz Sjeverne Amerike krajem 19. vijeka i to podlogama koje su se koristile za razmnožavanje evropske vrste loze (Vitis vinifera).
    Peronospora je endoparazit tj. njezino se vegetativno tijelo (hife odnosno micelij) nalaze u unutrašnjosti lista, bobe i izdanka. To jedna od najopasnijih bolesti vinove loze. Evropska loza (Vitis vinifera), odnosno plemenita loza, neće donijeti urod ako nije zaštićena od peronospore.
    Bilo je tu i stihova "Lako ti je prepoznati težaka, crnih leđa, bila stomaka"

    avatar

    20.03.2008. (13:35)    -   -   -   -  

  • vrgoračka kronika

    jebate, znalaca..haha osupnut sam ovom predajom znanja o peronospori, ništa od turizma u zagori, zabranili smo strancima da nam dolaze, samo zagađuju okolinu i donose viruse i bakterije, evo vidiš ti šta bi s ovom peronosporon u 19. stoljeću, stigla iz sjeverne amerike, đava ti je odnija, i peronoisporu i sj. ameriku......ne želimo turizam ni peronospore 21.stoljeća, živila zagora bez truleži zapada, lažnog đavolskog sjaja i štetočina naše flore i faune, doli amerika, spešeli sjeverna

    avatar

    20.03.2008. (15:33)    -   -   -   -  

  • Trepetljikovac

    Da, da, triba pazit s tim turistima, mogli bi zagadit. Mogli bi osnovat vlaški ogranak Lige za borbu protiv turizma poznatog istrijanskog rokera Francija Blaškovića.

    avatar

    20.03.2008. (16:06)    -   -   -   -  

  • dugi -iš!

    nije mi bila namjera vriđat, želija sam samo ukazat na anomalije u našem društvu. očito da ovdi ima još pobornika i zagovaratelja turizma na crno i čekanja turista s tablom u ruci (kamere, cimer fraj, sobe, šupe) na ulazu u grad. al kad me se povuklo za jezik reci cu da je miki ploču kupija skoro 30 godina posli....jerbo je bila jeftinija (rašćanin, a ko da je s brača!)

    avatar

    20.03.2008. (17:14)    -   -   -   -  

  • Knjič

    Nema tu nikakvih anomalija, dugi-iš, Rašćanci ne padaju tako nisko da drže tablu.
    E, Kind of Blue je snimljen 1959., dakle prije 49 godina godina, moja anomalijo, a ne "skoro 30 godina posli".

    avatar

    20.03.2008. (17:34)    -   -   -   -  

  • marla

    brate mili, pa zar nije predivno?!?!
    ko sad može pljuvati po zagori??
    nek se usudi. šalji ovo Promini.blog-u

    avatar

    21.03.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  • Anonimac

    a vidi tihe, a vidi maloga nikolice :-)

    avatar

    21.03.2008. (14:27)    -   -   -   -  

  • ustaša

    ma šta ćete vi vrgorački partizani!!!!

    avatar

    25.03.2008. (20:17)    -   -   -   -  

  • Velika Mačka

    Nadam se da ce ovi domoroci iz priobalnog dijela napokon skuzit da su do 50/tih godina , prošlog stoljeća, dok nije napravljena Jadranska magistrala, jahali sa magarčićima od sela do sela i čekali brod da ih dovede do Splita ili da su mogli varijantom 2 putovati diližensom koja je isla iza brda. Tako je trajalo stoljećima prije, brodske veze su kontrolirali Talijani (Venecija) a kopnene tkz. Vlaji. (iako je to povjesno kriv naziv)
    I onda je došla magistrala...
    Novci i turisti.
    Cesta je uvjek donosila kulturolške i civilizacijske tekovine. Jadranska magistrala od 50 tih godina prošlog stoljeća ( 50 tak godina) a zabiokovske ceste par stoljeća prije...
    Pa vi procjenite tko je tu tko.

    avatar

    26.03.2008. (08:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...