Komentari

mojpassigmund.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • tyche

    Prvo ozbiljan protest ovom blogu - HOCEMO VISE SLIKAAAAAA !!! LLOLLL ako moze :), vec su dva posta bez slika :))) naskljocaj puno slika a onda nam doziraj malo po malo svaki put :))) a onda prvo prosli mokri post - ja to razumijem, moja pasonjica NECE NA KISU ! Ako se kisa dogodi kad smo vec u setnji onda jos nekako , samo pocne zuriti ispod strehe, ali ako je kisa kad ona mora izaci - onda se samo uzvrti oko svoje osi i uzrujana ( jer HOCE VAN ) trazi od mene da kisa prestane !!!!!!!!!!!!! pa natucemo kabanicu i krenemo. Ne voli biti mokra niti malo. Isto tako ne voli hladnocu, odbija izaci na balkon kad je zima, samo napravi krug ulijevo kad otvorim vrata. Kad idemo van moram je obuci inace cici nervozna da hoce van, a kad izade juri natrag unutra jer joj je hladno, pa onda ponovi cici jer hoce van... Mi mislimo da je to jedan jako razmazen mali zenski pas, sto drugo zakljuciti ???
    Stepenice - kod nas ide tako da nemamo finih mjesta za setnju gdje bismo je mogli pustiti van bez povoca, ima samo jedno ogromno polje kraj rijeke gdje je pseca promenada, ali onda riskiram da podleti nekom velikom cuki koji bi mogao pomisliti da je rijec o dorucku - a tamo nam nije blizu, moramo se voziti jedno deset minuta autom da tamo dodemo :( tako da smo skoro stalno na dugom povocu :( kako je propisano.To mi dode tako zao, ona jako uziva kad slobodno trci, milina ju je gledati.

    avatar

    19.03.2008. (09:26)    -   -   -   -  

  • Tarja

    ...joj što je pametannnn.... i lijep....wauf :-))

    avatar

    19.03.2008. (09:58)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Predivno! Vidiš da je sve u najboljem redu! Smiješnoi gazda! :)))))
    Pusa, vole Vas Luki+Goldie

    avatar

    19.03.2008. (11:29)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    mokra trava je super.. kako se rješavate blata nakon šetnje ? brisanje ili ispiranje pod tušem ? možda i niste tako jako blatnjavi, moja je niska pa i kad je cesta malo vlažna skroz smo blatni :)) trbuhom po podu :))

    avatar

    19.03.2008. (20:35)    -   -   -   -  

  • greentea

    reklo bi se da iz pasje perspektive baš i nije lako shvatiti te čudne ljude i njihove čudne prohtjeve...srećom su psi inteligentna bića...pitam se što li oni misle o nama. pozdravčić vama dvojici...:))))

    avatar

    19.03.2008. (22:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...