Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Shelly Kelly

    Budem sam sebi prvi. Da se zna, nisam se zakopuliral sa AFŽ. To zezam klasnu neprijateljicu Žuži. :-)

    avatar

    18.03.2008. (19:20)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    U ratu spolova, popusit ce obje strane. Npr. zene nikad nece biti emancipirane u klasicnom Islamu. Nema te sile koja ce mene uvjeriti da npr. u ratu brigada zena s PMSom ili necim slicnim (taj usrani PMS je super izgovor) ili brigada macho-sracho muskaraca jednako vrijedi.

    Zene su u emancipaciji pokupile najgore osobine od muskaraca. A muski se pak zasrali jakih zena. I sve to vodi prema lijepom izumiranju vrste ili produzivanje vrste s izdrkotinom kakvoga jadnoga americkoga provincijalca, dok ce dve glupave lezbijke dizati biolosku djecu od tri razlicita oca.

    avatar

    18.03.2008. (19:37)    -   -   -   -  

  • primakka

    opet postić muškić, ali ja sam hrabra žena iako ne novovremena.
    poanta je u onome "bez prošlosti". znaju lukavice kome će pregaču okolopojasno - i to bez reda: barbike i magistrice. nek probaju nekom emancipiranom majstoru dat kuhaču. izbor pristojnog momka bez prošlosti je pravilo. neka se ne da ulovit! ni zavest! zato treba odmalena graditi vlastitu prošlost.
    a opet ti isti finćukasti, mamimi momčići biraju prema slici koju su poslušno preuzeli iz mamine priče.
    i zašto onda kukaju? ne zato što im je mrsko peglati i kuhati, nego se nemaju čega sjećati, a radi mira u kući sami sebi vežu pregaču.
    naopako, shelly k. treba preslušati "buldožera". i dati djeci umjesto pričica o ravnopravnosti(?) spolova.
    p.s. pazi ovo: tvoj nick je ženski, moj muški. a ni u ludilu nisam feministkinja. postovi su mi skroz ženski.
    uffff.

    avatar

    18.03.2008. (19:58)    -   -   -   -  

  • NF

    vidim da smo jučer imali istu temu ;)

    avatar

    19.03.2008. (08:55)    -   -   -   -  

  • file

    Ja san lipo slušala te tvoje naputke, izabrala naočitog, emancipiranog, "majstoraza sve" koji je zarađivao višestruko od mene (jer ja nisam zarađivala ništa), ali s vremenom počeo je gubiti kvalitete - vještine zaboravlja, a zarada, hm, sada sam u prednosti skoro 1:2... ali i dalje sama peglam, kuham, itd. I - kaj sad, moj doktore Phil?

    avatar

    19.03.2008. (08:59)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Komšija Pero - uff... Brigada Peemsesa ipak mislim da je dobro oružje, iako ide u pravcu kazetne bombe i bojnog otrova... Nou disrispekt, ofkors. Olvejz. Ultra. Posebno obratiti pozornost pri nabavci da ciklusa nema, ili što rjeđi. Obrnuta proporcionalnost trajanju PMS-a. Tendira ka beskonačnom. TeR bolje djeluje u borbenoj misiji. :-)
    Ovo za emancipaciju - savršena rečenica... Lezbijkih se pak ne libim. Čuj, otkud ja to gledam, i ja bih radije sa žeMskom. :-) :-)
    @ Odmačka - ??što će Ti ovo "ali"? Pa nećemo preko jajcih pričat valjda. Pred Uskrs.
    Ovo s lukavicama ima limite. Jer ih mamini sineki dotuku. Propuhom u kabriu, recimo. ;-) ;-) ;-)
    "Buldožer"... e, tu me imaš. Bio premali prije. Pa u Dedeeru tada. Ostao indoktriniran. Pa poslije... Nebitno. Ionako nisam na tržištu. A klinci će se enivej rodit pametni na mamu, pa ne trebam smišljat pamet za njih, hahaha. Naši nickovi - - to smo mi onda skupa hermafrodit savršeni /o kom si neadvno pisala/, ili... ;-) :-)
    @ NF - sudbu kletu dijelit valja stameno. :-)
    @ Filipinka - ajme kad si stigla sve to... U idućem životu oću bit žena. Sve stigne, uvijek nasmiješena, sređena, kolovodilja... ;-) ;-) ;-) Pa vidi; Tvoje je pitanje više ja Žuži nego za mene, jer ja pomažem metroseksualcima s jajcima, te onima koji se tako ćute. No... Čujteglete, Ti si sretna žena. Jer si upecala primjerak s inteligencijom. Koji uči vremenom, i prilagođava se situaciji. Raspolaže resursima. Pa kaj bi Ti još? :-)
    Inače, tejkitforgrentid, pegla i šporet su kao horoskopski znak. Nemreš ih se riješit, kakgod poze mijenjao, 69, 96, ... Trast mi. Valja to okrenut u prednost, samopoštovanje. Vidi gore. Sve stić, smješkat se, ... klečanje na kukuruzu nije IN. Na termokeramičkoj ploči, e to već "igra"... :-)
    Kolegica Žuži, dodatne opaske...??

    avatar

    19.03.2008. (10:05)    -   -   -   -  

  • oldbat

    vidim da si posudio mašinu od komšije Mustafe

    avatar

    19.03.2008. (10:18)    -   -   -   -  

  • levant

    znaš. ja sam ona koja radi i šuti..:)). Ko mravac radim. I šutim. I zadovoljna sam uvijek i svagda. I samo se smješkam. Tupo.
    Eto.
    :)

    avatar

    19.03.2008. (10:31)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    umirem od smijeha :)) sori nije me bilo dugo, pa sam sad euforična, štaš vodenjak ko vodenjak :)) svemu se smije, jer se svemu smije, zbog svega plače, jer ga sve žalosti :)))))
    mah mah :))

    avatar

    19.03.2008. (15:27)    -   -   -   -  

  • skaska

    ja sam s vremenom postala brkata

    avatar

    19.03.2008. (19:42)    -   -   -   -  

  • fulvus

    Zanimljivi su ti kriteriji prilikom odabira životne suputnice, ali tako vjerovatno razmišlja široka muška populacija, od Jele Žužineka, do Terminatora. Samo da kažem da ne bi bilo zgorega da ima i Porshe, ili barem neki džip da me može odvesti u šumu i obljubit mene nevinu i naučit i oblikovati me kao ženu svojih snova. Samo to čekam.

    avatar

    20.03.2008. (10:22)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Antička toljaga - a, je, je. Fina godpođa.
    @ Levitantica - ma je. to svaki mravac veli. pa te pikne kaj vrag. ;-)
    @ JuPi - ez sed meni tajms bifor.... Još da se uprizorim... Bi crkla.
    @ Skaska - Precjednice, kaj Ti se Odbor za depilaciju razbežal? No dobro. Ja volim kad bocka. I kad se na šljivovicu i čarape oseti onak malo. Pusa, koka. Ju hev maj vout.
    @ Fulvus - kaj, klesara bi Ti? Pa gleč, u svakoj koki čuči kokac. I vajs vrsa. :-)

    avatar

    20.03.2008. (22:14)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Sarme su najbolje nakon drugog krčkanja. I nemoj puno trest da se ne raspadnu. :-)

    avatar

    20.03.2008. (22:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...