Fala bogu niste više među one unovce ili one koji propagiraju kako je zdravo ne pošiti
22.03.2008. (17:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Palomina
Ja radim "španske ptice" na drugačiji način. Ako si zainteresirana, javi se na palomina@net.hr i budem ti proslijedila. Ovakvo jelo kako ga ti spremaš zovemo /u mom kraju/ "grčko pečenje"... Ukusno je to sve i 'za prste polizati'... Princip je isti, sve drugo su nijanse... Pozdrav veliki tebi i svima koji čitaju tvoj blog... Sretan i blagoslovljen Uskrs želi ti Palomina... P. S. Ako želiš, navrati i na moj blog http://palomina.blog.hr/.
23.03.2008. (14:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
podravec
Ajoj, pa ovo sam kao mali uzivao kad mi je mama radila, nezaboravno jelo i znas, trazio sam ga jako dugo. Hvala ti na ovome receptu, jelo je predivno
17.03.2008. (13:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vanilla
špek mi ne paše u mesnim jelima
17.03.2008. (14:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
CHOCO
njami, baš bi ovo mogla za Uskrs napraviti... bravo Jane :-))
17.03.2008. (15:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Jane, pa ovo izgleda savseno.
18.03.2008. (18:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Jane, pa ovo izgleda savrseno.
18.03.2008. (18:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suzi q.
vrlo slično je odrezak barun trenk, samo što umjesto špeka ide kulen
19.03.2008. (17:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
U našem kraju španske ptice se rade tako da se u odrezak zamotaju štapići mrkve i kiselog krastavca, ali ova tvoja verzija mi se daleko više dopada.
19.03.2008. (20:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
grintavac
Fala bogu niste više među one unovce ili one koji propagiraju kako je zdravo ne pošiti
22.03.2008. (17:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Palomina
Ja radim "španske ptice" na drugačiji način. Ako si zainteresirana, javi se na palomina@net.hr i budem ti proslijedila. Ovakvo jelo kako ga ti spremaš zovemo /u mom kraju/ "grčko pečenje"...
Ukusno je to sve i 'za prste polizati'... Princip je isti, sve drugo su nijanse...
Pozdrav veliki tebi i svima koji čitaju tvoj blog...
Sretan i blagoslovljen Uskrs želi ti Palomina...
P. S. Ako želiš, navrati i na moj blog http://palomina.blog.hr/.
23.03.2008. (14:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
red sonja
jučer radila za ručak, po tvom receptu! za prste polizati! hvala... :)
25.03.2008. (11:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...