Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • teuta

    Hm, formula me baš ne zanima ali zato je Dragi voli pratiti. Čula sam za pobjedu Mirka Crocopa i drago mi je da je pak u formi. Dakle Zmaja ti je bila u Rijeci? Nadam se da je imala vremena malo proći Rijekom. Nema veze što nema diplome, medalje...bitno je učestvovati osim toga ona se već itekako dokazala. Pozdravček draga...cmokkkk.

    avatar

    16.03.2008. (16:05)    -   -   -   -  

  • Agua

    Istina Marijana M. je jednostavno najlošije pjevala i u redu je da je ispala.
    Navojac je bio odličan! Stvarno je odlično pjevao! :)

    Mama je još sinoć napravila kolač i nije napravila glazuru, ali smo mi skoro pola kolača smazali, pa je tako jutros radila glazuru za pola kolača. xD

    avatar

    16.03.2008. (20:48)    -   -   -   -  

  • rU

    puse zmaji. bitno je da joj je bilo lijepo i da je stjecala nova iskustva.
    bit će još medalja i pobjeda, ne sumnjam.

    pogledala sam jučer dio zvjezdanih dueta. navojca sam propustila pa mi je drago što sam ga tu kod tebe čula. odabrao je pjesmu koja mu paše i otpjevao je šarmantno ... :-))

    avatar

    16.03.2008. (22:10)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...da, dignul sam se za start i cijeli dan sam ko pijana muha, još je pobjedil i onaj napuhanac u pimp car mclarenu stavivši tako točku na i...:)

    avatar

    16.03.2008. (22:53)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Who the fuck is Marijana M?? Ja ne gledam telku pa ne znam...ali saznam kod tebe sve,samo mi reci tko je to uopće?

    avatar

    16.03.2008. (23:44)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    kod tebe kako na australskim vijestima :))) pa ti bolje znas neg ja stanje u boxovima...eto bas mi je drago da gledamo svaka na svom kraju svita istu stvar :)))) sad te pozdravljam bas kao i cijelu family jer zbog uzasno puno posla jedva stignem otvoriti sto drugo na netu...no tu sam..i mislim na vas...kiss draga moja amiga...

    avatar

    17.03.2008. (06:18)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    A ja vikend proveo sa svojim partnerom-Markom.Malac me navuko na kartanje,igramo onu-jača uzima.Sve partije me dobio.Pa smo gledali tekmu iz Rijke..pa neki filmić,a u nedjelju,princ spava skoro do podneva,malo ga bije viroza li,discipliniran je u liječenju pa to dobro podnosi.I onda Formula.Bulji u te aute ko da je začaran.Ni oka nije maknuo sa telkača.Onda ručak sa "bakinom juhicom" koju maže ko da mu je zadnja,a onda opet rukomet,pa Pod lipom 35...i onda suze kad vidi da je blizu odlazak doma i da tata već ide po njega.Eto,vikend ispunjen unukom.Tu i tamo zavirim na blog...A "Zvijezde pjevaju" nisam gledal,ali budem kad te tekme maknu iz istog termina.Danas počne nova emisija sa Igorom Mešinom...ono o stihovima..on je veliki frend moje kčerke ...nema druge nego ga gledat.
    I to je to.Tebi i tvojima osmjeh ostavljam!

    avatar

    17.03.2008. (08:38)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Eto i mene ... možda je ostalo malo kolača hihih šala ...
    Drago mi je da je Zmajčica prošla bez ozljeda... a, tako rade pametni ... ne srljaju...
    Tv vrlo slabo pratim pa se kod tebe informiram hihihi a Stipaničeva jako volim slušati ... već dugo...
    Pozdrav tebi, Paji i Zmaji hihihih gle , čak se i rimuje :-))

    avatar

    17.03.2008. (09:59)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Ajme kako komentirati kada su sve teme tipa "Kuća na kraju sela", barem što se mene/nas tiče.
    Pak idemo redom.
    Vidjela Draga juče da sam povremeno gledao formulu pak napisala u komentaru. No jednostavno ništa drugo na svim tv kanalizacijama juće nije bilo interesantno,a mi umorni od noćnog putovanja. Inače nogomet i formula su nešto što odmah preskačem, makar se radilo i o reprezentaciji. Više volom mototrke. Na svakom GP-u daju u svakoj pojedinoj kategoriji više uzbuđenja no čitava formula u ukupnom sezonskom ciklusu. Čekati tko će koga sjebati kroz boksove previše je dosadno i nije vrijedno gubljenja vremena. Tek poneka trka ponudi malo uzbuđenja koje to zapravo i nije. Sigurnosni su standardi previsoki, a ruku na srce od formule tražimo upravo takva uzbuđenja kojih više nema.
    Što se pak tiče crocopa kao sportaš je potonuo kada je otišao u kmunjare. Od vrhunskog smo sportaša dobili kvazipolitičara i propalu zvijezdu. Od tada navijam za njegove protivnike.
    A što se pak tiče zabave koju nude preko teve ekrana pa i nije za drugo nego za štalu. Draga i ja sve preskačemo i uživamo u drugim stvarima.
    Zmaji drugi puta želimo više sreće
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    17.03.2008. (10:00)    -   -   -   -  

  • fanny

    @teuta - nema veze draga, bitno da je guza vidjela puta :) Treba joj i toga ponekad :)

    @Agua - ma zemljak nam je zakon. Kolač smo već smazali - in memoriam :)

    @Rusalka - jel' da. Ova pjesma mu baš leži, no bit' će malo teže u drugim fahovima :)

    @Sag - tko ti je kriv što nisi čekao snimku :) Napuhanac??? Nemoj mi maloga dirati, jer buš z menom imal posla :)Morat' ćeš se naviknut' da je sezona njegova :)

    @Snoopyca - Marijana Mikulić iz Širokog Brijega, studentica akademije dramskih umjetnosti, glumica iz sapunica; Bela pl. Ratkaj i kako vidiš - propala pjevačica (vidi u žutoj haljini). Ne bi ni ja znala da nisam čitala u Storyju kod frizerke. A to što nisi čula za nju, ništa nisi propustila :)

    @Sunflower - vidiš kako sam informirana, a tebi želim - mnogo posla i uživaj na drugom kraju svijeta :)

    @Vitae - i meni je drago što je tako, a i zaslužila je malo zastoja. Kolača više nema :) Đanija i ja slušam dugo, samo slabo ga puštaju, tako je to, glavno da slušamo kojekakve pjesmuljke netalentiranih od danas-do sutra zvijezdica :)

    @Magična Noć - kako si mi lijepo opisao svoj vikend s Markom. Vele da je roditeljska ljubav ništa u usporedbi s onom baka-djed-unuk-unuka. Moj Nosko kaže da ga na životu drže unuci, kad oni hopsaju oko njega, on se osjeća mlađim. Ja još nemam tih iskustava, ali i ja se najbolje osjećam u društvu djece, nekako su najiskrenija i najzanimljivija. A to što gleda Formulu, to je normalno, pa jel' dečko ili nije :)

    @More ljubavi - kako si ti oštar:) A ja sam ta koja mora biti "bijesna". No, slažem se, ni ja ne volim kad nam sportaši, glumci i pjevači odlaze u politiku, time se potpuno bespotrebno blamiraju. A Formulu nisam pratila toliko, do lani. Ušlo je malo sviježe krvi i prekinulo dosadnu atmosferu. A ja stignem na sto strana, što si mogu, mene sve zanima. :)

    avatar

    17.03.2008. (10:03)    -   -   -   -  

  • tyche

    Bit ce medalja za Zmaju, uopce ne sumnjam :) a bilo bi dobro da smo blize pa da se i mi malo najavimo na kavu i one kolace koje si spominjala :-P njam

    avatar

    17.03.2008. (11:14)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Uh, ja skroz zaboravio na Mirka. Imali smo jedan kadetski rođendan u subotu, pa me je to skroz pošemerilo. Dobro znači nisam ništa propustio ;)
    I meni se čini da nije kavez za njega. Ipak je on prvenstveno stand-up fajter. Nije blato u kavezu za takve...

    avatar

    17.03.2008. (14:43)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Vidi se da je Bjelovarčanin! :) (morala sam početi s glazbom ;)

    E baš mi je drago za Hamiltona, da ih bar hoće sve pobrati... A Ferrari neka se sakrije pod zemlju, najavljivali su fenomenalan motor i bolid, a na kraju - šipak... Ne samo da su oba Ferrarija odustala već i jedan Torro Rosso koji ima Ferrarijev motor... Što se mene tiče - naplata pravde za zadnjih 10 godina varanja i mučenja ne samo protivnika, već i vlastitih vozača koji se nisu zvali Michael Schumacher... Uf, sad sam se malo ispucala :)))
    I za Mirkeca mi je drago, Japan je ipak "njegova" zemlja...

    Zvijezde pjevaju na veliko! Đani je već duže vrijeme jedan od boljih glasova hrvatske estrade, ali čovjek se primio mjuzikala pa uglavnom to radi i stvarno ga rijetko čujem negdje ovako... Jacques rastura kao i obično. Jedino mi je žao Baučića, koji je po meni glasovno čak i iznad Stipaničeva i Jacquesa, ali je dobio prelošu partnericu... Neka ga stave iduće godine s nekim boljim i sigurno neće ispasti u prvom krugu... Žardin i Radanica su mi odlična kombinacija, kao i Navojec i Husarica (ma on bi sa svima bio dobar, kad je naš :))) Karmela me iznenadila :) Najiritantnija kombinacija su mi Giulianno i ona Marijana... Ona čak ima ugodnu boju glasa, ali on mi sve pokvari, ne volim ga i jednostavno ga ne mogu "progutati"...
    Jedino što me pomalo smeta oko ove sezone je to što je Jacques za partnericu dobio Milu Elegović koja je debelo u pjevačkim vodama i dosta se glazbeno obrazovala (u prilogu link na njenu biografiju :))) - http://www.komedija.hr/ansambl/bi-milael.htm

    Uf, sad sam se raspisala, a moram ići učiti geografiju... Uskoro će i ona nova emisija - Ne zaboravi stihove... E, da sam 2 godine starija :)
    Ajme, kakav je grom sad udario par metara od kuće!!! Još sam u šoku... Idem brzo gasiti komp, puse!!!!

    avatar

    17.03.2008. (20:53)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...ma kaj nemoj malog dirat?! Od njega je jedino napuhaniji njegov stari. Kimmi bu ga ove sezone pojel za doručak. Tako i treba jer će jedini istinski glamur spektakl danas, uništiti navala nakićenih crnja sa ogromnim lančugama oko vrata i rinčicama po cijelom tijelu. Siroti Berni nema pojma kaj ga čeka kad mu kroz boksove prošeće crnjo sa povelikom tranđom na ramenu iz kojeg trešti ono njihovo rap smeće. Monte Karlo bu se odmah povukao iz kalendara jer oni takve uopće ne puštaju u kneževinu...:)))))))))

    avatar

    17.03.2008. (21:18)    -   -   -   -  

  • Irida

    baš i ne gleda tv ovih dana, a kolače ću pećo za Uskrs....

    avatar

    17.03.2008. (21:52)    -   -   -   -  

  • boco san

    Mi smo sve to prespavali , jel nas netko tražio :-))))

    avatar

    17.03.2008. (21:55)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Vazno je i iskustvo sa takvih natjecanja, medalje ce slijediti.

    avatar

    17.03.2008. (22:54)    -   -   -   -  

  • fanny

    @tyche - i meni je ponekad žao, vjerujem da bi uživala u kavici s tobom, Frankom i Maggie (njoj bi dala mali pseći kolačić). Kad se sjetim nekih svojih susjeda, odmah bi ih zamijenila za vas :)

    @Manga - zar ima i kod vas jedan kadet - ribica??? Nisi ništa propustio, bila je smiješno kratka borba. Ali da je bila dulja, ja bi se odrekla Mirkeca :) No, mali je bar nakon četvorice koji su odustali zaslužio priznanje za hrabrost. Iako mi je žao što se nije borio s "kissing manom". E da mi je vidjet' kako bi prošao da ide kušnut' Mirkeca u usta. Ovaj bi mu glavu rascopao :)

    @Martica - ma mi se dvije razmemo:)
    Hamilton ruuulessssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Misle bljedoliki šovinisti da kmice nemaju što tražiti u Formuli 1. E malo morgen :)
    Da i nije kmica ja bi za njega navijala. Ove sezone neće ga kočiti njegova ekipa, jer su lani usrali motku. Protežirali su Alonsa, a on ih je sve (i sebe) za*ebo. Nema ni jednog sporta bez kmica (osim možda skijanja). Pravi vozač u pravoj makini i to je to.
    Što se tiće Navojca, bojim se da neće svi fahovi ležati njegovom glasu. Baučić je na nesreću dobio Mikulićku. Houdek ima sreću što je dobio kissy-kissy, Radanicu volim inače i Pjer joj baš pristaje, Karmela bi se morala manje derati dok pjeva, Đani je fenomenalan, Ivana Husar mi bolje pjeva od Marije, onaj mali s Kindlicom dobro pjeva, samo treba znati izabrati pjesmu, Giuliana ne volim (on i Petar Grašo mi idu na jetru), a njega i Marijanu B. bi slijedeće izbacila. A Onaj Tomac bi mogao pokazati mnogo više, samo mutava Blagdanica se ne zna maknuti od svog stila. Martina Tomčić je opet prekrasna, uživam je gledati, Rajko je zakon, Erkerica po meni uopće ne zna pjevati, a Hus je posebna priča. Ide mi na jetru svojom pričom o pjesmama na hrvatskom.
    Zmaju sam danas ispitivala geografiju, piše sutra test iz primorske Hrvatske :)
    Pusa i čitamo se :)

    @Sagi - jesi li ti stvarno onaj Sagi koji je napisao post pod naslovom - "Rasizam, šovinizam i homofobija" - 28. listopada 2007. godine? Koji je pravi Sagi - onaj ili ovaj? :))) Ma, nadam se da ti to meni kao obično - dižeš živac. E nećeš bogme :)))

    @Irida - ja pečem svaki vikend, a za Uskrs ću sitne kupiti - gotove, ne volim peći više fela odjednom :)

    @Ježev blog - ja sam vas tražila nekoliko puta, drago mi je da ste konačno budne :)

    @Zvrk - iskustvo je najvažnije. Radije ga sakupljati cijelu godinu, nego naletjeti i onda pola sezone liječiti povrede :)

    avatar

    18.03.2008. (00:11)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...ma jesam Fanny, ali ima i ono, tuđe nećemo svoje nedamo...:))))))))))))

    avatar

    18.03.2008. (09:36)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    ma bilo je divno se zbuditi u 5 ujutro i uživati u riki trkačih bolida i krešendu koji je poslije toga slijedio :)))

    ne stižem na poslu čitat poslove i komentirat a doma imam situacione da moram sve ponovo poinstalirat pa onda ovak kak stignem ...

    pozdrav tebi i tvojima :)))

    avatar

    18.03.2008. (11:22)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Sagi - ja Formulu ne doživljavam kao nešto "naše", jedino ako ne računaš onu Bernijevu ženicu, koja se zbog velike ljubavi udala :) A kad smo već kod Bernija, svakako je ljepše gledati napuhanog mališu, nego ružnog, malog i odurno bogatog starkelju :)

    @Dag - ja sam u to doba spavala kao top, čim sam se zbudila - pročitala rezultate i mirno odgledala trku na pop TV-u, pa još jednom na HTV-u - guštajući :)
    Samo ti radi Dagi, a što se tiće kompa doma, to ti je tak, postolar nikad nema cipele :)

    avatar

    18.03.2008. (11:39)    -   -   -   -  

  • fanny

    @H@ck - imaš slijedeći vikend Maleziju :)
    Nadam se da je s Mirkom tako. A Zmajina taktika razvija se prema situaciji, u hodu. Najgore je što još uvijek nije svijesna svoje snage i sposobnosti. Ipak se kliker mora upaliti, o tome sve ovisi :)
    I samo ti meni pjevaj, znaš onu - tko pjeva, zlo ne misli :)))

    avatar

    19.03.2008. (01:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...