Komentari

sinnerboy.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • siamese dream*

    najbolja frendica mi je jedna od onih koja prati sve moguće serije i showove, pa me nagovorila da pogledamo zajedno reprizu jedne epizode onog Hrvatski top model. i, naravno, umirale smo od smijeha, istodobno se i zgražajući. ajme. XD

    avatar

    14.03.2008. (16:49)    -   -   -   -  

  • Korjenko Gummich

    Šta se bijeli u gori zelenoj. Ja vjeran desetercu.
    Jel ovo optimističan post, ili je 5 mg normabela taman.
    Pitam se pitam...

    avatar

    14.03.2008. (21:32)    -   -   -   -  

  • NeVidisMe

    Vjerujem da je meni bilo ljepse onda nego kaj bi mi bilo da sam danas opet klinka.
    A njima je ovo normalno kaj bus, i smiju se nama kak i mi recimo nasim bakama ili nekome ;) Istina da je danas lakse postat zvijezda nego doci na red za pregled kod doktora.
    Kaj se tice prosvjeda, sudjelovala sam samo u jednom, na faxu, dok su nam postavili rampu na parkiraliste i odlucili naplacivati kartice za rampu, 250kn po semestru (a profesorima 100!) Hihi snizili smo na 50kn po semestru ;)
    pozdrav

    avatar

    15.03.2008. (09:20)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ma nije loše imati izbor, loše je što su umovi današnje djece odgojeni tako da biraju krive stvari, a jedino gore od toga je što se roditelji onda čude zašto je njihovo dijete zastranilo. Zastranilo je zbog roditeljskog nemara i neprovođenja dovoljno kvalitetnog vremena s tim djetetom, ali neki to nikako da shvate. Sloboda izbora, pa čak i oko toga hoćemo li se drogirati, biti mafijaši i sl, je dobra jer ne odabravši loše stvari, sami sebi dokazujemo da smo čvrste osobe koje znaju što žele.
    A to da je život sve brži i zahtjevniji, istina... kao da je ubojica u malome koji od čovjeka dan po dan otkida komadić životnosti. No, to je također test, test u kojem će se kvalitetne osobe organizirati i naći vremena i volje za sve što život nosi, a one manje kvalitetne će životariti. Ovo sad govorim neovisno o količini novca koju netko posjeduje, kvalitetan život se može živjeti i sa malo novca, ne?
    A tebi želim da se makneš što dalje od mogućeš bankrota i da ti se financijska situacija popravi kolikogod je to moguće. Hm, želim to i sebi, studentici, koja nije u mnogo zavidnijoj situaciij od tebe :o)))

    avatar

    15.03.2008. (10:26)    -   -   -   -  

  • Korjenko Gummich

    A sad za ozbač. Svako vrijeme nosi svoje. Osobno, ne bih volio natrag u djetinjstvo. Disfunkcionalna obitelj. Zatim, istorija se pisala, pa poslije povijest. Starci partijaši, komunjare danas rečeno. Svaki dan politička nastava. Bolje reći ispiranje mozga, cijeli svijet će biti polje crvenih makova… Ono vrijeme nije valjalo. A ni ovo mi ne izgleda bolje. Jedinio mi je žao što ti isti klinci, kad odrastu postanu loša kopija vlastitih roditelja, čast iznimkama. I onda je sve tako dosadno predvidljivo…

    avatar

    15.03.2008. (12:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...