Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • hebatga

    Vjerojatno se sjechash mog, ne tako davnog, napada na tebe glede one izjave "o krvolochnoj Tudjmanovoj policiji".
    E pa obzirom da sam te nekad poodavno osobno upoznao (u nekom drushtvu) i da si mi tada djelovao kao poshten chovjek, te da si kategorichki odbio ono shto sam napisao malo sam se potrudio "prochachkati unatrag" i definitivno utvrditi jesam li bio u pravu.
    Stho nisam, jer se nije radilo o tebi nego o N. Solicu i da me ubijesh ne znam kako sam vas pobrkao. Valjda sam bio previshe bijesan da bi mi mozak ispravno funkcionirao jer veoma, veoma mrzim petokolonashe, gdje takvima ne smatram one koji se poshteno bore protiv bilo kojeg sustava nego one koji su u stanju za vlastitu promociju/lijechenje-kompleksa nanositi nepotrebnu shtetu bilo kojem drushtvu.
    Ne znam shto bi drugo reko nego da ti se iskreno isprichavam jer sam ispao idiot. S druge strane, drago mi je da sam bio u krivu jer ne volim dozivjeti da netko tko mi djeluje poshten dokaze da sam bio u krivu. Takodjer se nadam da chesh razumjeti kako sam mojim kometarima na tebe "ishao djonom" vjerujuchi da si ti dao onu izjavu i da sam se prevario u ocjeni o tebi. Pa se i za to iskreno isprichavam.

    avatar

    13.03.2008. (20:22)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Priznati javno da si bio u krivu moralno je visoko vrednovan čin. Prihvaćam ispriku. Nema ljutnje. Mir i dobro!

    avatar

    13.03.2008. (23:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...