Komentari

hpdpevec.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • ericca_35

    Vidi ti nje vrijedne...mala napisala post...o jeeeee..ja i dalje lijena .c.c.c., a mogla bih staviti par slika sa tog našeg susreta..samo da ulovim malo vremena. Čuj..ja sam za da što prije ovo sve ponovimo samo da nam konačno i vrijeme bude naklonjeno....Pusa...a mi ovaj vikend idemo na Sljeme...juppyyyyyyyyy

    avatar

    14.03.2008. (07:17)    -   -   -   -  

  • s

    jedva sam čekla da vidim vaše slike, drago mi je da si "otkrila "našu web stranicu,prava ste ekipa i veselim se ponovnom druženju

    avatar

    14.03.2008. (10:32)    -   -   -   -  

  • priče iz planine...

    ericca_35 - Sljeme veliš??? vikend? 2 dana? suuuuper. a mi si nikad ne priuštimo Sljeme na 2 dana, eeee, ma baš bi trebali, dobra ideja. znači da jopet prolazite kroz moje selo!!!
    a ja i ovaj vikend dežurna dadilja :))))
    s-a dobra vam je stranica, kako da ne! a i nije ju bilo teško otkriti, pozdrav do sljedećeg druženja :)

    avatar

    14.03.2008. (12:33)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Idemo na 1 dan na žalost...a bio bi fakat gušt otići 2 dana i u Runolistu malo feštati :-)..Tako su to napravili Jankovčani negdje prije ali više kod njih nije bilo mjesta iako smo se pisali :(( da povezu i naše male guze..ali....šmrtzzzz Niš..ajd razmisli pa nam se lijepo pridruži na Sljemenu...trep...trep...i naravno puffaaaaa

    avatar

    14.03.2008. (15:32)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Idemo na 1 dan na žalost...a bio bi fakat gušt otići 2 dana i u Runolistu malo feštati :-)..Tako su to napravili Jankovčani negdje prije ali više kod njih nije bilo mjesta iako smo se pisali :(( da povezu i naše male guze..ali....šmrtzzzz Niš..ajd razmisli pa nam se lijepo pridruži na Sljemenu...trep...trep...i naravno puffaaaaa

    avatar

    14.03.2008. (15:33)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Vi planirari ste pravi veseljaci!

    avatar

    14.03.2008. (16:08)    -   -   -   -  

  • Vinci

    Nisam ni sumnjao da će vam biti lijepo gore. A strašno mi je žao što vam se nisam mogao pridružiti ovog puta. Stoga, se opet prihvati organizacije novih Susreta :))

    avatar

    15.03.2008. (09:50)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    kao i Vinciju, i meni je žao što nisam bila s vama, ali se nadam uskoro nekom novom susretu. Šteta što ste u subotu imali loše vrijeme, ali nije ni važno, bitno da je društvo bilo dobro. :-)

    avatar

    15.03.2008. (11:48)    -   -   -   -  

  • borut

    Kad svi zale, eto, i meni je zao sto nisam bio s vama! Planinarenje u magli ima odista posebne drazi!!!

    avatar

    15.03.2008. (13:40)    -   -   -   -  

  • plavo oko

    Svi vi koji niste bili s nama, ne treba zaliti! Volja i zelja jaci su od svega, zato potrudit nam se svima valja kako bi se susretali sto cesce! Zajedno smo skupa! Pozdrav gazdarici bloga! Cesto se spominje tvoj vrt - mogu li se vidjeti te ljepote u ovo rano proljece?

    avatar

    15.03.2008. (17:49)    -   -   -   -  

  • Šumski čoek

    Je bilo je dobro , a i gazdarica dobro pleše . Aloooo gazdariceeeee .!!!! Jel pas vezan ? Samo sam navratio da kažem ako kuhaš kavu košto plešeš , moš se udat .;-))

    avatar

    16.03.2008. (18:29)    -   -   -   -  

  • galerije, priroda, kretanje...

    Vidim da ste uživali. Tako treba. Pozdrav!

    avatar

    16.03.2008. (21:18)    -   -   -   -  

  • priče iz planine...

    ericca_35-e mala, da niste na stazi već od 7 moguće bi se i pridružila, ali ovako :), znaš sjetila sam vas se u pol osam čim sam otvorila okece :), a bilo vam je lijep dan, nadam se da ste uživali
    Zvrk-da šta , nego jesmo :)
    Vinci, šumarKA-a obećajem da će biti opet nešto!!!a ustvari vrijeme je čak bila i zanemariva varijabla u ovoj priči :)b
    borut-da, imaš pravo, i magla ima svojih čari, naročito ako se izgubiš sa dragom osobom :)
    plavo oko-moj vrt!!!, joj, dirnula si me u naj-naj-draže mi mjesto :)))), jedva čekam da se oboji u proljetne cvijetne nijanse!!!
    Šumski čoek-ma znam ti ja i kuhat :D, jedino pase ne vežem pa se ljudi moguće boje probat moju hranu :((((
    galerije, priroda, kretanje...-jesmo, uživali smo, a naša Istra je pravo mjesto za to :)

    avatar

    17.03.2008. (08:29)    -   -   -   -  

  • Asterix

    Jako mi je drago da sam upoznala tebe i veselu ekipu :)))). Nadam se da ćemo se uskoro ponovo susresti, kao i da će nam se pridružiti oni koji nisu mogli biti s nama :)))

    avatar

    20.03.2008. (16:14)    -   -   -   -  

  • yazza

    vani, hvala ti puno, draga!! nadam se da se ove godine i vidimo! pisacu ti uskoro, chim stignem :) a nekidan sam pregledala stare postove, pa kad sam naletjela na ono kako smo se ti i ja upoznale - zastidila sam se sebe same, ali opet mislim da i nisam tako losha osoba kad sam te i nakon toga osvojila ;) pozdrav!!!

    avatar

    20.03.2008. (20:15)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Najzad sam se dočepao interneta nakon mjesec dana tako da ću i ja uskoro staviti sličice sa ove pustolovine. Bilo je dobro bez obzira na maglu i ono malo leda, a kako čujem pilo se i dobro vino. Ovih dana pada snijeg na Risnjaku i Snježniku a u Rijeci i Opatiji jaka kiša.

    avatar

    21.03.2008. (23:02)    -   -   -   -  

  • romanticus

    Evo i mene da se napokon udostojim javiti, sram me bilo, prasac jedan! :-( Ma šta da uopće i kažem kad su se svi sudionici već superpohvalno izjasnili, sve je bilo tako kako je napisano, pa čak i još bolje. :-)) Nego da se mi lijepo organiziramo kao blogerski putujući cirkus, pa redom hodimo po brdima i planinarskim domovima širom ove zemlje i okupljamo simpatizere, možda bi mogli postati i neka relevantna politička snaga, hihihi. :-)) A ako ne politička, ono barem veseljačka, pa eto ti naziva: Hrvatska veseljačka stranka! :-)) Nego idemo se mi opet družiti prvom prilokom, vidimo da smo u tome talentirani, pa čemu onda okolišati?
    Veliki pozdrav i sretan Uskrs! :-)))

    avatar

    22.03.2008. (02:29)    -   -   -   -  

  • plavo oko

    Zelim vam svima sutra ujutro najti u gnijezdu puno lijepoga sto srca vam raduje - sunca sto lice ce vam ozarit i pogled razveselit, vrhova novih na koja hodit cete rado, vjetar u ledja nek puse vam uvijek, pogledom uvijek naprijed, visinama stremeći i, da osnujemo tu stranku!!! SRETAN USKRS!

    avatar

    22.03.2008. (18:24)    -   -   -   -  

  • plavo oko

    Zelim vam svima sutra ujutro u gnjezdu naci pregrst sunca sto ogrjeva i osmijeh na lice mami, novih vrhova na koja htjet cete poci, prostranstvima beskrajnim pritom se diveci, ispunjeni lijepim osjecajem, te puno dragih susreta i, osnujmo vec tu veseljacku stranku! SRETAN USKRS!!!!!

    avatar

    22.03.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • plavo oko

    Zelim vam svima danas u gnjezdu naci pregrst sunca sto ogrjeva i osmijeh na lice mami, novih vrhova na koja htjet cete poci, prostranstvima beskrajnim pritom se diveci, ispunjeni lijepim osjecajem, te puno dragih susreta i, osnujmo vec tu veseljacku stranku! SRETAN USKRS!!!!!Zelim vam svima sutra ujutro u gnjezdu naci pregrst sunca sto ogrjeva i osmijeh na lice mami, novih vrhova na koja htjet cete poci, prostranstvima beskrajnim pritom se diveci, ispunjeni lijepim osjecajem, te puno dragih susreta i, osnujmo vec tu veseljacku stranku! SRETAN USKRS!!!!!ljani!

    avatar

    23.03.2008. (07:52)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Tebi i ekipi sretne Uskršnje blagdane

    avatar

    24.03.2008. (12:40)    -   -   -   -  

  • priče iz planine...

    1. hvala na lijepim željama, nadam se da je svima bilo lijepo za ovaj Uskrs :))))
    2. plavo oko-ej draga, a 3 put je 3 put :)))), a 4 put je više od 3 put :)))))), baš si dobra!!!
    3. romanticus-hahaha, slažem se za stranku!!!, može biti i Hrvatska planinarska veseljačka stranka - HPVS :))) predlažem te za predsjednika!!

    avatar

    25.03.2008. (08:50)    -   -   -   -  

  • Blondina visi

    Slike su vam odlične

    avatar

    18.04.2008. (01:59)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    Uslikala si mjesto s kojega mi je najdraže gledati Rijeku :-).
    Na Gradinu odem svaki put. To se ne propušta :-).

    avatar

    12.08.2008. (21:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...