Dobar opis. Na slikicama vidim Tajvan pred dvadesetak godina. Dakle, jedan moguci futur ovog sto opisujes je Tajvansko iskustvo. Malo cisce, vjerojatno mnogostruko skuplje (ali i tako badave u usporedbi s Hrvatskim iskustvima, djeco, zeno, gdje ste...), ljudi nasmijeseni kad jedu, pricaju i druze se. Mjesavina jela urnebesna, sve sto si napisao o kolacima i ukusima i okusima drzi i ovdje. Kad je festa, izvuku stolove na ulicu, nema frke, ma koja ulica.
17.03.2008. (04:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
A tek kruh na pari! Uh, njam! Ali vidiš, nije mi bilo svejedno jesti u malim, antisminkerskim, bezduznosnickim, sirotinjskim restorancicima u beogradsko-kineskom Bloku 70 gdje vidjeh kinesku babu koja istovremeno na štandu prodaje trenirke, plastične roza torbice za djevojčice, umjetno cvijeće i sl., i na podu uza se, u lavoru premeće životinjska crijeva; priprema nekake kineske tripice, što li... Mislim, bez rukavica, bez ičega, možda je čak u jednoj ruci držala i cigaretu... Ali odvažih se čak i nakon tog odurnog prizora jer se uvijek vodim onom: Dobro je za imunitet!
18.03.2008. (08:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
astrosailor@evo osle nam zaq ovaj chunjie cijene skoro pedes posto gore. mjkuliim. vjetrasta@ ih svasta, pa zato oni i kuhaju sve...da vidis zaboravio spomenuti da skoro nikd ne jedu sirovo povrce, a salate bas nikad dmj@planmiro zavrsiti tekst time, ali u zaru borbe zaboravio...ima rezanaca, al nema maka ostali@hvalaaaaaaaa.......
19.03.2008. (04:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
astrosailor
Dobar opis. Na slikicama vidim Tajvan pred dvadesetak godina. Dakle, jedan moguci futur ovog sto opisujes je Tajvansko iskustvo. Malo cisce, vjerojatno mnogostruko skuplje (ali i tako badave u usporedbi s Hrvatskim iskustvima, djeco, zeno, gdje ste...), ljudi nasmijeseni kad jedu, pricaju i druze se. Mjesavina jela urnebesna, sve sto si napisao o kolacima i ukusima i okusima drzi i ovdje. Kad je festa, izvuku stolove na ulicu, nema frke, ma koja ulica.
17.03.2008. (04:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sefica
Wooow, kako je dobro!Pa, to je bolje nego za prvi maj, hehehe;)Topli pozdrav iz Šibenika tebi tamo;))))Čitamo se od danas;)
17.03.2008. (09:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tyche
Jako volim kinesku hranu i apsolutno sam uzivala u ovom postu :)
17.03.2008. (10:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Žavijer
Nagrabusio sam ako koloniziraju svijet - od kineske kuhinje sviđaju mi se
samo štapići.
Doduše, ovo donošenje svojega ića i pića
zvuči sjajno.
17.03.2008. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Fantastican post.
17.03.2008. (21:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vjetrasta
A tek kruh na pari! Uh, njam!
Ali vidiš, nije mi bilo svejedno jesti u malim, antisminkerskim, bezduznosnickim, sirotinjskim restorancicima u beogradsko-kineskom Bloku 70 gdje vidjeh kinesku babu koja istovremeno na štandu prodaje trenirke, plastične roza torbice za djevojčice, umjetno cvijeće i sl., i na podu uza se, u lavoru premeće životinjska crijeva; priprema nekake kineske tripice, što li... Mislim, bez rukavica, bez ičega, možda je čak u jednoj ruci držala i cigaretu...
Ali odvažih se čak i nakon tog odurnog prizora jer se uvijek vodim onom: Dobro je za imunitet!
18.03.2008. (08:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dmj
S obzirom na naslov bio sam poprilično uvjeren da će odnekale u koloplet kineske hrane iskrsnuti i rezanci s makom, ali očigledno sam bio u krivu.
18.03.2008. (11:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
snoopyshist
Da, kao i DMJ i ja sam očekivala hvalospjev friškim čvracima, kadli ono ljepoteeeeeeeee..blago tebi...predobra mi je njihova hrana..
18.03.2008. (15:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uskrsli pklatovi
astrosailor@evo osle nam zaq ovaj chunjie cijene skoro pedes posto gore. mjkuliim. vjetrasta@ ih svasta, pa zato oni i kuhaju sve...da vidis zaboravio spomenuti da skoro nikd ne jedu sirovo povrce, a salate bas nikad dmj@planmiro zavrsiti tekst time, ali u zaru borbe zaboravio...ima rezanaca, al nema maka ostali@hvalaaaaaaaa.......
19.03.2008. (04:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
caffeine
Pa, jebote, udebljat ćeš se, čovječe božji! Jedeš bolje nego naši političari!
19.03.2008. (11:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DerzaFanistori
Njam!
U tom slučaju jedva čekam pokorenje :o))
20.03.2008. (16:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pipi duga
Kako opuštajuće
22.03.2008. (20:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svijet u malom
nisam veliki fan kineske kuhinje al fakat volim jesti iz zajednickih zdjeli. i ne volim rezat kruh na kriske...
lep pozdrau
25.03.2008. (19:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Big Brother Video
:) BBVideo
30.03.2008. (11:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kabulske price
Ja ogladnila.... :o)
01.04.2008. (08:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...